Filter
Sijil
مليسيا

Terbaik Online Sijil-sijil di Malaysia

program sijil, yang boleh diperolehi dalam kira-kira setahun, terdiri daripada kelas akademik yang ditawarkan pada tahap kemahiran dan keupayaan yang berbeza. Mahasiswa dan pelajar siswazah, bergantung kepada bidang pengajian mereka, boleh mendapatkan sijil.

Malaysia adalah sebuah negara raja berperlembagaan persekutuan di Asia Tenggara. Ia terdiri daripada tiga belas negeri dan tiga wilayah persekutuan dan mempunyai jumlah daratan daripada 329.847 kilometer persegi yang dipisahkan oleh Laut China Selatan kepada dua bahagian sama saiz, Semenanjung Malaysia dan Borneo Malaysia.

Online Sijil di Malaysia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Eruditus Executive Education

Program Eksekutif dalam Pengurusan Am (EPGM) memperkenalkan pengurus pertengahan dan pemimpin dari pasaran baru muncul kepada kepemimpinan pemikiran MIT terkini mengenai ... [+]

Program Eksekutif dalam Pengurusan Am

Program Eksekutif dalam Pengurusan Am (EPGM) memperkenalkan pengurus pertengahan dan pemimpin dari pasaran baru muncul kepada kepemimpinan pemikiran MIT terkini mengenai inovasi, strategi, membuat keputusan, dan kepimpinan.

Mengenai Program

Program ini mendedahkan peserta ke ekosistem MIT, yang mengetuai fakulti MIT, dan rangka kerja. Sepanjang 6-7 bulan, peserta mempelajari kemahiran yang mereka perlukan untuk bergerak ke peringkat seterusnya dalam syarikat mereka dan fasa seterusnya dalam karier mereka. Program multi-modular yang unik ini dirancang di sekitar tiga trek Sijil Eksekutif MIT Sloan Executive Education:

Pengurusan dan KepimpinanStrategi dan InovasiTeknologi, Operasi, dan Pengurusan Rantaian NilaiKenapa anda perlu Pertimbangkan Program ini?... [-]
مليسيا Kuala Lumpur
Permintaan Maklumat
English
7 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu