ONLINESTUDIES

Online Sijil-sijil dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa di Jerman 2021

sijil A merupakan kursus akademik yang memberi tumpuan kepada sesuatu bidang pengajian. Program-program ini sesuai untuk pelajar yang sedang bekerja tetapi mahu meningkatkan pengetahuan atau kemahiran mereka ditetapkan untuk melayakkan diri untuk kemajuan kerjaya dan kedudukan lebih baik gaji.

Bidang kewartawanan memerlukan profesional bersedia untuk mencari maklumat dan menyampaikan kepada orang ramai melalui artikel akhbar atau radio dan penyiaran televisyen. Kewartawanan adalah satu bidang yang memerlukan individu yang akan dianjurkan, bekerja keras, dan terperinci berorientasikan.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Online Sijil dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa di Jerman

1 Hasil dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa, Jerman Filter

Transformasi Konflik Lanjutan

Transcend Peace University
Sijil
Okt 2021
English

Kursus ini berkaitan dengan konflik, sebab, strategi mengatasi, dan penyelesaian konflik interpersonal dari sudut psikologi sosial.

Baca lebih lanjut