ONLINESTUDIES

Online Sijil-sijil dalam Kesihatan di Amerika Syarikat 2021

Sijil adalah unit pengajian yang membantu pelajar untuk mendapatkan kemahiran dan latihan yang diperlukan untuk kerjaya dalam bidang-bidang tertentu. Banyak kolej dan universiti menawarkan program sijil, dan ada yang boleh diselesaikan dalam masa satu tahun pengajian.

Kesihatan, dalam terma terperinci dapat disimpulkan bahawa kesihatan, atau kekurangan itu, seorang individu atau penduduk. Semasa kajian akademik subjek ini, pelajar mungkin mencari peluang untuk pakar dalam pelbagai seperti kejururawatan, hospis, penyelidikan perubatan atau pergigian bidang yang berkaitan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Online Sijil dalam Kesihatan di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Kesihatan, Amerika Syarikat Filter

Sijil Program Profesional dalam Makanan, Pemakanan dan Kesihatan (Universiti Wageningen

edX
Sijil
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
14&nbsp;-&nbsp;16 minggu
English
Online

Ketahui kebenaran tentang makanan dan pemakanan untuk menilai, menganalisis dan melaksanakan strategi untuk meningkatkan kesihatan secara keseluruhan.

Baca lebih lanjut