ONLINESTUDIES

Online Sijil-sijil dalam Kejuruteraan Petroleum di UK 2021

sijil A merupakan kursus akademik yang memberi tumpuan kepada sesuatu bidang pengajian. Program-program ini sesuai untuk pelajar yang sedang bekerja tetapi mahu meningkatkan pengetahuan atau kemahiran mereka ditetapkan untuk melayakkan diri untuk kemajuan kerjaya dan kedudukan lebih baik gaji.

Kejuruteraan petroleum adalah proses pengeboran ke tanah untuk mengekstrak minyak dan gas. Ia memerlukan pemahaman yang mendalam mengenai prinsip-prinsip mekanikal serta pengetahuan mengenai peralatan dan sistem komputer. Kejuruteraan juga melibatkan pemantauan telaga untuk memastikan jumlah yang paling menguntungkan sedang diekstrak.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Online Sijil dalam Kejuruteraan Petroleum di UK

1 Hasil dalam Kejuruteraan Petroleum, United Kingdom Filter

HNC dalam Kejuruteraan Petroleum oleh Pembelajaran Terbuka Fleksibel

Teesside University
Sijil
<
Separuh masa
<
2&nbsp;-&nbsp;4 tahun
English
Online

Kursus jarak jauh pembelajaran kejuruteraan petroleum HNC ini adalah untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai jurutera / juruteknik teknisi dalam sektor kejuruteraan petroleum ...

Baca lebih lanjut