Filter
Sijil
Secara: Semua

Terbaik Online Sijil-sijil dalam Hubungan Antarabangsa 2019

Program sijil adalah pilihan ideal untuk individu yang ingin latihan khusus dalam subjek untuk memajukan kerjaya mereka. Mereka boleh disiapkan dalam masa 12 bulan.
Apakah sijil dalam hubungan antarabangsa? Ia adalah satu program yang membolehkan individu mempelajari tentang bagaimana sains politik menggabungkan dengan globalisasi, kewangan global, dan kelestarian ekologi di negara dan kerajaan. Pelajar biasanya belajar mengenai protokol pejabat dan organisasi asing, aspek keagamaan dan kebudayaan yang merupakan sebahagian daripada hubungan antarabangsa yang baik, dan peranan kuasa eksekutif dan perundangan. Pelajar boleh menjadi pakar dalam hubungan sesebuah negara tertentu atau untuk mempelajari hubungan antarabangsa secara luas.
Suatu sijil dalam hubungan antarabangsa boleh melengkapkan individu dengan kemahiran komunikasi yang kuat, kemahiran berfikir kritis untuk memahami protokol, dan kebolehan menyelesaikan masalah. Manfaat tambahan mungkin kemahiran bahasa asing, yang boleh berguna dalam pelbagai bidang.
Kos sijil dalam hubungan antarabangsa akan berbeza dari institusi ke institusi. Itulah sebabnya meneliti program-program yang prospektif adalah penting untuk mencari perlawanan yang sempurna.
Hubungan antarabangsa adalah bidang yang luas dengan banyak pilihan karir yang berpotensi, terutama bagi seseorang yang mempunyai sijil dalam bidang kepakaran ini. Pilihan kerjaya termasuk menyertai Perkhidmatan Asing, menjadi sukarelawan bantuan antarabangsa, dan bekerjasama dengan Peace Corps. Mereka yang diperakui dalam bidang ini boleh memilih untuk bekerja dalam politik sebagai pelobi atau penganalisis politik. Terdapat juga sektor perundingan, di mana individu boleh bekerja sebagai perunding hubungan antarabangsa untuk syarikat pembiayaan antarabangsa dan bukan keuntungan. Ramai pelajar juga meneruskan pendidikan mereka untuk menjadi diplomat atau pakar dalam bidang hubungan antarabangsa.
Sijil boleh membantu kerjaya anda. Institusi di seluruh dunia menawarkan ini, serta sijil dalam talian yang anda boleh selesaikan pada kadar anda sendiri. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Hubungan Antarabangsa

Escuela Internacional de Protocolo

Objektif kursus ini adalah untuk mengetahui peraturan, teknik dan tradisi yang berkaitan dengan protokol rasmi di negara rujukan. Mendapat gambaran keseluruhan dunia dipl ... [+]

Objektif kursus ini adalah untuk mengetahui peraturan, teknik dan tradisi yang berkaitan dengan protokol rasmi di negara rujukan. Mendapat gambaran keseluruhan dunia diplomatik dan protokol serta organisasi mesyuarat dan sidang kemuncak antarabangsa.

Objektif khusus kursus ialah:

Ketahui standard rujukan utama untuk menyusun sebarang jenis tindakan di arena antarabangsa.Ketahui protokol organisasi antarabangsa.Menguasai protokol di negara-negara utama rujukan zon dan upacaranya.Menguasai protokol setiap negara di Kesatuan Eropah, Amerika Syarikat, negara-negara Ibero-Amerika, Afrika, Timur dan Arab.Ketahui bagaimana untuk menyalin protokol-protokol negara-negara yang berbeza dalam konteks kewarganegaraan.Untuk mengetahui secara meluas protokol dan organisasi mesyuarat dan sidang kemuncak antarabangsa dalam bidang rasmi dan tidak rasmi.Ketahui faktor budaya dan agama yang berbeza yang mempengaruhi hubungan antarabangsa dan protokolnya.Tempoh:... [-]
Sepanyol Madrid Barcelona A Coruña Oviedo Valencia  + 2 Lagi
Pendaftaran Terbuka
Sepanyol
Sambilan
100 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Escuela Internacional de Protocolo

Objektif kursus ini adalah untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang diperlukan untuk menguasai peraturan, peraturan, tradisi dan kastam yang berkaitan dengan pro ... [+]

Objektif kursus ini adalah untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang diperlukan untuk menguasai peraturan, peraturan, tradisi dan kastam yang berkaitan dengan protokol Sepanyol rasmi di semua bidangnya.

Objektif khusus lain ialah:

Ketahui aturan utama rujukan untuk menyusun sebarang jenis tindakan.Ketahuilah peraturan-peraturan yang mempengaruhi protokol di Sepanyol, dan terutama yang berkaitan dengan Dekrit Diraja keutamaan pihak berkuasa Negeri, Dewan HM Raja, dan institusi Negara yang tinggi, komuniti autonomi dan entiti tempatan dan simbologi negara.Tempoh:

Kursus "Dasar protokol rasmi" akan dibangunkan berikutan metodologi latihan dalam talian, dengan tempoh masa 100 jam yang boleh dijalankan selama dua bulan dari saat pendaftaran pelajar dalam kursus tersebut.... [-]

Sepanyol Madrid Barcelona A Coruña Oviedo Valencia  + 2 Lagi
Pendaftaran Terbuka
Sepanyol
Sambilan
100 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu