Filter
Sijil
Secara: Semua

Terbaik Online Sijil-sijil dalam Antropologi 2019

Sijil merupakan pilihan yang sangat baik untuk seseorang yang ingin meningkatkan pendidikannya dalam bidang tertentu. Sijil boleh selesai dalam masa setahun dan membantu individu mendapatkan pengiktirafan dalam kerjayanya.
Apakah sijil dalam antropologi? Suatu sijil dalam antropologi mengkaji bagaimana budaya dan masyarakat berubah dan berkembang dari semasa ke semasa, terutamanya berhubung dengan manusia dan bagaimana mereka hidup. Pelajar boleh belajar tentang kesihatan dan ubat-ubatan dalam tamadun purba, cara-cara yang sastera dan teater membentuk masyarakat, dan pelbagai budaya kebudayaan. Bukan itu sahaja, tetapi pelajar mungkin mendapat pengetahuan yang luas mengenai agama-agama yang berlainan di seluruh dunia dan bagaimana agama-agama tersebut telah pun pupus atau terus diamalkan hari ini. Melalui program sijil ini, individu dapat memperoleh pemahaman yang luas mengenai kewujudan manusia.
Pelajar sering mendapat manfaat daripada menyempurnakan sijil ini dengan membangunkan kemahiran berfikir kritis yang sangat baik bersama-sama dengan kemahiran analisis untuk memerhatikan dan membandingkan situasi. Manfaat lain adalah kemahiran komunikasi, kerana individu mungkin telah meningkatkan pengetahuan tentang kelakuan manusia.
Sijil mempunyai harga yang berbeza bergantung kepada di mana ia diperolehi. Individu harus melihat calon program sijil dan memilih sijil dalam antropologi yang sesuai dengan keperluan mereka.
Terdapat banyak pilihan kerjaya bagi mereka yang mempunyai sijil dalam antropologi. Sesetengah pilihan termasuk bekerja di muzium sebagai pembantu, menyertai Peace Corps, menjadi penjawat awam, dan juga bekerja dengan antropologi. Pilihan lain mungkin bagi individu untuk melanjutkan pelajarannya dan menjadi seorang guru atau perunding tingkah laku. Sijil ini boleh menyediakan individu dengan keupayaan untuk memahami tingkah laku manusia, yang mungkin sangat berharga dalam bidang seperti psikologi dan terapi.
Sijil boleh meningkatkan keterlihatan anda dalam tenaga kerja. Jika anda tidak dapat menghadiri universiti fizikal di seluruh dunia, terdapat pilihan dalam talian untuk menampung kerjaya dan gaya hidup semasa anda. Untuk mencari sekolah yang sesuai untuk anda, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.
 
 
 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Antropologi

E-Learning University of Athens

Kursus dalam talian ini memberi tumpuan dalam menyampaikan evolusi Teater Yunani Kuno bermula dari abad ke-5 SM hingga abad ke-21. Teater Yunani, yang kebanyakannya diban ... [+]

Satu Perjalanan dari Masa Klasik ke Masa Depan

Kursus dalam talian ini memberi tumpuan kepada membentangkan evolusi Teater Yunani Kuno bermula dari abad ke-5 SM hingga abad ke-21. Teater Yunani, yang kebanyakannya dibangun di Athens, adalah akar tradisi Barat, sementara akar kata juga berasal dari bahasa Yunani. Ini adalah sebahagian daripada budaya persembahan yang berkembang di Yunani klasik dan termasuk perayaan, upacara keagamaan, politik, pengkebumian dan banyak lagi.

Tragedi juga merupakan perkataan yang berasal dari Yunani dan ternyata, persembahan dramatik sangat penting bagi orang Athena.

Kursus ini menjawab soalan-soalan seperti: Dalam konteks apakah drama Yunani kuno ditulis dan dihasilkan di Athena klasik? Apakah tragedi prestasi dan komedi seperti? Apakah faktor yang menyumbang kepada survival sebilangan kecil drama kuno hingga ke hari ini? Bilakah pengeluaran awam moden yang pertama berlaku? Mana yang paling penting dan kecenderungan yang diperhatikan dalam pementasan drama Yunani kuno pada zaman moden?... [-]

Yunani Athens
Permintaan Maklumat
English
6 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
E-Learning University of Athens

Bukti Arkeologi dan Ikonografi Minoan Crete adalah budaya kaya, pelbagai dan kompleks yang pencapaian dalam setiap aspek kehidupan telah dikaji dan masih dikaji di seluru ... [+]

Bukti Arkeologi dan Ikonografi

Minoan Crete adalah budaya kaya, pelbagai dan kompleks yang pencapaian dalam setiap aspek kehidupan telah dikaji dan masih dikaji di seluruh dunia. Dalam kursus ini , kami bertujuan untuk lebih memahami kepentingan Ritual Minoan dan hubungan mereka dengan ritual tamadun moden. Ritual adalah sejumlah amalan yang mempunyai ciri rohani dan / atau indikatif. Ia juga dianggap sebagai prestasi akta dengan formaliti dan kesungguhan.

Kandungan kursus dalam talian ini memberi kita peluang untuk bertemu dengan dunia di mana tuhan-tuhan, dewi, raksasa, sihir dan simbolisme agama memainkan peranan penting. Fikirkan berapa banyak ritual yang serupa, dengan bahan rasmi, beroperasi sebagai tonggak dalam kehidupan kita sekarang ini. Semua perkara di atas akan dianalisis lebih lanjut dan terperinci dalam bahagian kursus dalam talian ini dalam kategori Seni dan Budaya. Selepas berjaya menyelesaikan pelajaran, peserta akan menerima sijil latihan sambil memperoleh satu pengalaman masa yang hebat.... [-]

Yunani Athens
Permintaan Maklumat
English
4 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
E-Learning University of Athens

Kursus dalam talian ini membahas masalah kesihatan, rawatan perubatan dan amalan terapeutik lain di Mediterranean Timur pada masa Pra-sejarah yang lebih awal, iaitu milen ... [+]

Praktik Therapeutikal perubatan dan lain-lain di Mediterranean timur prasejarah

Kursus dalam talian ini membahas masalah kesihatan, rawatan perubatan dan amalan terapeutik lain di Mediterranean Timur pada masa Pra-sejarah yang lebih awal, iaitu milenium ke-3 dan ke-2 SM.

Program ini membentangkan penyakit - terutamanya fizikal dan jarang mental - dan kaedah / amalan menyembuhkan di Mesir, Mesopotamia dan Aegean.

Mengenai aspek itu, kita mempunyai peluang untuk merealisasikan jangkauan dan kedalaman pengetahuan orang yang hidup pada zaman itu.

Setiap wilayah geografi memberikan kami maklumat yang berbeza dari pelbagai sumber - langsung atau tidak langsung - mengenai penyakit dan penyembuhan mereka.... [-]

Yunani Athens
Permintaan Maklumat
English
4 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu