close

Penapis

Lihat Hasil

Online Sijil ijazah

Program sijil ijazah dalam talian adalah satu bentuk pengajian yang ditawarkan kepada sesiapa sahaja yang ingin menerokai subjek di peringkat profesional atau kolej. Untuk mendapatkan sijil dalam talian, satu biasanya mesti melengkapkan jumlah yang ditetapkan kursus dalam mata pelajaran tertentu kepentingan. program sijil biasanya lebih fokus daripada program ijazah, terutama di peringkat sarjan… Baca lebih lanjut

Program sijil ijazah dalam talian adalah satu bentuk pengajian yang ditawarkan kepada sesiapa sahaja yang ingin menerokai subjek di peringkat profesional atau kolej. Untuk mendapatkan sijil dalam talian, satu biasanya mesti melengkapkan jumlah yang ditetapkan kursus dalam mata pelajaran tertentu kepentingan.

program sijil biasanya lebih fokus daripada program ijazah, terutama di peringkat sarjana muda. Apa yang sijil ijazah dalam talian? Kelayakan ini ditawarkan untuk pelbagai mata pelajaran: yang paling biasa, topik dalam bidang-bidang yang mempunyai aplikasi praktikal yang ketara, seperti kejuruteraan, perubatan atau kewangan. Matlamat kerap pelajar yang menyertai program-program ini adalah untuk mencapai matlamat kerjaya mereka melalui pengambilalihan yang kelayakan akademik maju. Mana-mana pelajar bakal program sijil sarjana muda secara umumnya perlu menyediakan dirinya sendiri untuk pemeriksaan fokus topik di tangan dengan sedikit, jika ada, kelas tambahan.

Program-program ini kerap yang menarik kepada pemegang ijazah yang ingin menerokai mata pelajaran tambahan kerana mereka adalah untuk profesional yang ingin mendapatkan pengetahuan akademik yang diperlukan untuk kemajuan dalam profesion yang diberikan.

sijil ijazah mempunyai kos yang berbeza berdasarkan subjek. Tuisyen juga berbeza-beza dari satu institusi yang seterusnya, jadi pertanyaan terus sering cara yang paling berkesan untuk mendapatkan angka yang boleh dipercayai.

peluang kerjaya berpotensi dijana daripada mendapatkan sijil ijazah adalah bermacam-macam, begitu juga dengan mata pelajaran yang ada. sijil A juga boleh menyumbang kepada peringkat awal kerjaya akademik. pelajar ijazah yang belum membuat keputusan mengenai kursus pengajian mungkin mendapati ia praktikal untuk mengejar jenis kursus dengan niat untuk memindahkan kredit ke institusi program ijazah 's, jika dibenarkan.Sijil juga boleh kadang-kadang membantu memasukkan kerjaya tertentu yang memerlukan dokumentasi, seperti pembaikan perkakasan komputer atau menyusu.

Program sijil ijazah menyediakan peperiksaan akademik terperinci subjek satu jangkakan dari ijazah sarjana muda tetapi sering tanpa keperluan pendidikan umum. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
Engineering Institute Of Technology
Perth, Australia

Setelah menamatkan sijil sarjana ini, anda akan memperoleh pengetahuan, kemahiran dan pemahaman asas dalam unit teras utama disiplin kejuruteraan awam. Anda juga akan menunjuk ... +

Setelah menamatkan sijil sarjana ini, anda akan memperoleh pengetahuan, kemahiran dan pemahaman asas dalam unit teras utama disiplin kejuruteraan awam. Anda juga akan menunjukkan faktor saintifik, matematik, kontekstual dan pengetahuan amalan reka bentuk - dikontekstualisasikan untuk aplikasi kejuruteraan seperti 'survey'. -
Sijil ijazah
Separuh masa
6 bulan
English
Online