Filter
Sijil Siswazah
Secara: Semua

Terbaik Online Sijil Siswazah dalam Psikologi 2019

program sijil siswazah bercadang untuk memberikan kelayakan profesional kepada pelajar yang ingin memajukan kerjaya mereka. Program-program ini mungkin amat berguna kepada pelajar-pelajar yang ingin melanjutkan pengajian ijazah lanjutan atau profesional yang ingin mendapatkan lebih banyak kredibiliti.

Psikologi mempunyai banyak aplikasi praktikal di luar penyelidikan akademik, termasuk kegunaan dalam terapi, pendidikan, perniagaan dan banyak bidang lain.

Online Sijil Siswazah dalam Psikologi

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Psikologi

UMaineOnline (University of Maine)

Program sijil akan menyediakan urutan kerja kursus berdasarkan perkhidmatan model penyampaian tiga peringkat selaras dengan keperluan undang-undang persekutuan dan negeri ... [+]

General Overview Positif Kelakuan Intervensi dan Sokongan: RTI Sijil Kelakuan

Response to Intervention (RTI) adalah model yang memberi tumpuan kepada kaedah berasaskan penyelidikan pencegahan dan campur tangan digabungkan dengan membuat keputusan berasaskan data untuk meningkatkan prestasi pelajar tingkah laku dan akademik. Tujuan sijil ini adalah untuk menyediakan satu rangkaian kursus yang menyediakan kakitangan sekolah untuk memimpin pembangunan, pelaksanaan, penilaian, dan kemampanan yang berterusan tiga peringkat sokongan tingkah laku dan campur tangan di sekolah.

Program sijil akan menyediakan urutan kerja kursus berdasarkan perkhidmatan model penyampaian tiga peringkat selaras dengan keperluan undang-undang persekutuan dan negeri. Pelajar akan mempunyai pengetahuan dan kemahiran untuk memberikan sokongan kepada murid berkeperluan tingkah laku intensif, memberikan kepimpinan kepada sekolah-sekolah mereka, berkhidmat sebagai "jurulatih" dalam menyokong pelaksanaan sekolah di sekolah-sekolah mereka.... [-]

Amerika Syarikat Orono
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu