Filter
Sijil Siswazah
Secara: Semua

Cari anda 73 Online Sijil Siswazah

Online program sijil siswazah mungkin menawarkan tahap kekhususan setara dengan program ijazah, atau lain menyediakan kajian fokus untuk subjek tertentu. Mereka boleh berlangsung antara beberapa hari untuk beberapa tahun.

Apa yang sijil lulusan dalam talian? pembelajaran dalam talian boleh didapati di banyak peringkat, daripada latihan vokasional kepada kedudukan penyelidikan lanjutan. Malah, banyak mata pelajaran yang memerlukan kerja lapangan yang dilakukan sekurang-kurangnya sebahagiannya melalui surat-menyurat, dan telah sekian lama. Hari ini, satu jangkakan untuk mengikuti kursus dalam apa-apa dari pendidikan dengan tenaga lestari di peringkat ijazah dalam talian. Sijil graduan sering hanya diberikan kepada pelajar-pelajar yang telah menamatkan kursus menyamai yang dikehendaki oleh program ijazah sarjana muda. Tanpa mengira syarat kemasukan, pelajar mungkin dilakukan dengan baik untuk menjangkakan kurikulum mencabar.

Program-program sijil sering menawarkan peluang yang unik untuk mengembangkan rangkaian pelajar 's dengan memberikan akses kepada pakar-pakar dalam bidang yang diminati. Beberapa sijil mungkin layak untuk penukaran kepada ijazah, tetapi adalah dinasihatkan untuk menghubungi pentadbiran di setiap institusi bakal sebelum memegang ini adalah kes itu.

Kos sijil graduan sering bergantung kepada beberapa faktor, seperti institusi yang menawarkan program ini. Topik kajian, panjang perjalanan dan juga negara di mana institusi itu berdasarkan juga mungkin berubah tuisyen.

Statistik bercakap, individu yang mempunyai pendidikan yang lebih maju cenderung untuk meneruskan lagi sepanjang laluan kerjaya mereka. Sijil ijazah dalam talian adalah satu kaedah yang semakin popular yang mana pelajar mencapai matlamat peribadi dan profesional mereka.sijil Siswazah boleh membantu pelajar dalam matlamat mereka untuk mengakses tahap yang lebih tinggi dalam bidang akademik dan juga dengan meminjamkan kredibiliti semasa proses kemasukan bagi program lepasan ijazah berprestij, sebagai contoh.

Dengan pelbagai jenis pengajian siswazah yang ditawarkan melalui program sijil dalam talian, pendidikan atau memajukan kerjaya anda mungkin lebih mudah daripada anda sedar. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Penn State College of Earth and Mineral Sciences

Banyak ekonomi dunia yang sensitif terhadap cuaca dan bahaya iklim, dan meminimumkan ketidakpastian telah menjadi keutamaan di kalangan sektor perdagangan dan kerajaan ya ... [+]

Banyak ekonomi dunia yang sensitif terhadap cuaca dan bahaya iklim, dan meminimumkan ketidakpastian telah menjadi keutamaan di kalangan sektor perdagangan dan kerajaan yang utama. Pada masa yang sama, akses kepada data cuaca secara realtime dan sejarah tidak pernah lebih mudah didapati. Sijil Siswazah dalam Analisis Cuaca dan Iklim, yang ditawarkan dalam talian melalui Penn State World Campus, boleh mengajar anda bagaimana memanfaatkan maklumat ini untuk membuat keputusan yang lebih baik, walau apa pun bidang minat anda.

Sebagai pelajar dalam program lima kursus ini, program kredit 13, anda boleh belajar untuk:

mengenal pasti dan mengumpul data cuaca dan iklim global untuk senario yang mempengaruhi cuaca tertentumembersihkan, mengubah dan menganalisis sejarah cuaca dan maklumat iklim dengan matlamat untuk memahami kesan cuaca tertentugunakan teknik analitik ramalan untuk menjangka kelakuan atmosfera masa depanberkesan menyampaikan analisis analisis cuaca dan implikasinya kepada pembuat keputusanmemahami cabaran dan peluang yang ada ketika memasukkan keputusan analytics cuaca dalam sektor komersial dan kerajaanKurikulum... [-]
Amerika Syarikat State College
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Purdue Online - Polytechnic Institute

Program sijil lulusan Analisis Teknologi Maklumat akan menyediakan pendidikan peringkat siswazah pengantar siswazah dalam aspek penting dalam Analisis Perniagaan. ... [+]

Program sijil lulusan Analisis Teknologi Maklumat akan menyediakan pendidikan peringkat siswazah pengantar siswazah dalam aspek penting dalam Analisis Perniagaan.

Program sijil akan menyediakan profesional dengan pengetahuan tentang bagaimana menentukan keperluan perniagaan yang mendorong projek yang berkaitan dengan IT. Di samping itu, ia akan membantu mereka mengenal pasti, menganalisis dan merekabentuk proses untuk meningkatkan aliran keseluruhan maklumat dalam organisasi mereka.

Program sijil akan menyediakan pendidikan peringkat siswazah asas untuk pekerjaan bagi mereka yang kini bekerja sebagai penganalisis perniagaan atau yang bertanggungjawab atau ingin mengambil tanggung jawab penganalisis perniagaan.... [-]

Amerika Syarikat West Lafayette
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 36 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kansas State University Global Campus

Sijil lepasan pensyarah organisasi menyediakan pelajar menjadi pemimpin yang efektif untuk pasukan perniagaan di semua peringkat organisasi. Pelajar akan dapat bertanggun ... [+]

Gambaran keseluruhan

Sijil lepasan pensyarah organisasi perniagaan menyediakan pelajar menjadi pemimpin yang berkesan untuk pasukan perniagaan di semua peringkat organisasi. Pelajar akan dapat bertanggungjawab dan menyediakan organisasi, agensi kerajaan atau organisasi bukan untung dalam cara yang baru dan lebih baik. Pelajar juga akan membangunkan kemahiran dalam mewujudkan struktur organisasi, menguruskan konflik, beroperasi di peringkat antarabangsa dan membimbing pengambilan keputusan dan pengurusan organisasi.

Program ini menawarkan peluang baru untuk profesional yang bekerja dengan:

meningkatkan kebolehan kreatifmembantu membangunkan kemahiran teknikal barumenyediakan pembangunan profesionalmeningkatkan dinamik organisasimemperluas pengetahuan tentang trend perniagaanmengukuhkan kemahiran pembangunan perancangan jangka panjang... [-]
Amerika Syarikat USA Online
Permintaan Maklumat
40 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Missouri Truman School of Public Affairs

Sijil lepasan ijazah dalam talian dalam pengurusan awam dari MU akan membantu anda mengasah kemahiran pentadbiran dan pengurusan anda. Jika anda ingin memimpin perubahan ... [+]

Sijil Siswazah: Pengurusan Awam

Sijil lepasan ijazah dalam talian dalam pengurusan awam dari MU akan membantu anda mengasah kemahiran pentadbiran dan pengurusan anda. Jika anda ingin memimpin perubahan dasar dan menggalakkan ketelusan dan keadilan dalam perkhidmatan awam, ini mungkin menjadi sijil untuk anda.

Sijil siswazah 12 jam ini menyediakan kemahiran pentadbiran untuk kepimpinan etika dan kepimpinan yang berkesan dalam perkhidmatan awam.

Pelajar yang melengkapkan sijil akan berada di kedudukan yang baik untuk memulakan atau memajukan kerjaya perkhidmatan awam, dengan ramai yang mengharapkan untuk meneruskan kerjaya pengurusan di kerajaan negeri dan tempatan.

Perlindungan kerja kursus... [-]

Amerika Syarikat Columbia
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
American University Online

Sijil Graduan dalam Sumber Manusia dan Pengurusan Sumber Manusia di Universiti University of America menyediakan anda untuk menjawab soalan kritikal yang dihadapi oleh pr ... [+]

Sijil Lepasan Siswazah dalam talian Universiti Teknologi Maklumat dan Pengurusan Sumber Manusia menyediakan anda menjawab soalan kritikal yang dihadapi oleh tenaga profesional HR hari ini - bagaimana meningkatkan keberkesanan organisasi menggunakan teknologi HR terkini. Belajar dari profesional industri yang berkongsi kepakaran mereka dalam teknologi, pengukuran, pengurusan risiko, dan komunikasi untuk memberi anda kemahiran yang anda perlukan untuk memajukan organisasi anda.

Kurikulum ini dibangunkan dengan input daripada majlis profesional industri yang memberikan nasihat mengenai kecekapan, piawaian dan trend industri untuk memastikan kerelevanan ke tempat kerja.

[-]
Amerika Syarikat Washington
Sept. 2020
English
Sambilan
9 - 15 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Royal Roads University

Sijil Siswazah dalam Inovasi Sosial Korporat adalah program 9 kredit untuk profesional yang bekerja di, atau berunding dengan organisasi di semua sektor yang ingin mengem ... [+]

Gambaran keseluruhan

Program ini 9 kredit, 6 bulan yang dicampur akan meletakkan asas untuk perniagaan dan usahawan untuk memasukkan kebimbangan dan penyelesaian sosial ke dalam fabrik organisasi mereka. Pelajar akan meneroka cara baru untuk meningkatkan nilai korporat yang membolehkan perubahan sosial positif dalam organisasi mereka, komuniti mereka, dan dunia pada umumnya.

Matlamat sijil adalah untuk melengkapkan profesional dalam kedudukan kepimpinan dengan tahap yang dipohon dan kepakaran relevan dalam inovasi sosial di peringkat individu, pasukan dan organisasi. Program ini akan memberi tumpuan kepada aplikasi pembelajaran dalam bidang-bidang berikut:

asas untuk memacu perubahan sosial dan alam sekitar, sambil meningkatkan objektif perniagaan teraspemikiran kreatif dan inovasi dalam usaha menyelesaikan masalah dan cabaranmengukur, menilai, dan melaporkan kesan sosialskala untuk kesan yang berkesan, secara tempatan dan globalpembelajaran dalam bidang pemikiran reka bentuk, strategi organisasi, dan budaya organisasikemahiran membuat perubahan praktikal termasuk empati, kerja berpasukan, dan kepimpinanSiapa Itu Untuk... [-]
Kanada Victoria
Mac 2020
English
Sepenuh masa
6 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Lewis University Online

Dalam masa 12 bulan, dapatkan Sijil Siswazah anda dalam Profesional ... [+]

Sijil Graduan dalam Profesional dan Kejurulatihan Eksekutif dalam talian adalah program 18 kredit yang memberikan asas kepada pemahaman yang komprehensif mengenai teori bimbingan, metodologi dan teknik perniagaan. Kursus sijil memenuhi semua waktu latihan jurulatih yang diperlukan untuk pelajar menjadi jurulatih yang disahkan melalui Persekutuan Jurulatih Antarabangsa (ICF).

Program yang Dipercepatkan: Hanya dalam 12 bulan, anda boleh mendapat Sijil Lepasan Kejurulatihan anda dengan kepimpinan dan kemahiran berorientasikan orang yang anda perlukan untuk memajukan kerjaya anda.100% Dalam Talian: Semua kursus ditawarkan dalam format mudah dalam talian yang fleksibel yang membolehkan anda... [-]
Amerika Syarikat Romeoville
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
12 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Engineering Institute Of Technology

Sijil Siswazah dalam Teknologi Tenaga Boleh Diperbaharui adalah program lanjutan. Ia dibentangkan pada tahap yang jauh lebih tinggi daripada program lanjutan peringkat Di ... [+]

Dalam program LIVE ONLINE dan akreditasi selama 6-bulan ini, anda akan mendapat:Kemahiran maju dan pengetahuan dalam teknologi canggih terkini dalam penjanaan kuasa melalui teknologi Tenaga Boleh Diperbaharui , untuk kerja profesional atau berkemahiran tinggi dan / atau pembelajaran lanjutKredibiliti sebagai pengamal maju dalam teknologi Tenaga DiperbaharuiKeupayaan untuk membuat penilaian bebas dan keputusan peringkat tinggi dalam pelbagai konteks teknikal atau pengurusanPengetahuan dan kemahiran untuk terlibat secara aktif dalam peringkat perancangan, pelaksanaan dan penilaian pelbagai sistem penjanaan tenaga Tenaga Boleh DiperbaharuiSijil Siswazah yang diiktiraf dalam Teknologi Tenaga Boleh DiperbaharuiButiran ProgramPengenalan... [-]
Australia Perth
Januari 2020
English
Sambilan
6 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
James Cook University Online

Cara di mana dunia menjalankan perniagaan berubah. Sijil Pentadbiran Perniagaan Graduan Siswazah James Cook University (JCU) direka untuk membantu anda menguruskan ketida ... [+]

Tempoh Kursus: 8 bulan paruh waktu *Yuran Kursus: $ 3,188 setiap mata pelajaran. HELP-HELP tersedia.Tempoh Pengajian Kursus: Jan, Mar, Mei, Jul, Sept, OktSubjek Kursus: 4

* Tempoh bergantung pada Pengiktirafan Pembelajaran Terdahulu

Menjadi pemimpin yang berkesan dengan perspektif global

Cara di mana dunia menjalankan perniagaan berubah. Sijil Pentadbiran Perniagaan Graduan Siswazah James Cook University (JCU) direka untuk membantu anda menguruskan ketidakpastian dan memanfaatkan peluang baru dalam ekonomi global.

Meliputi konsep kepimpinan utama, kursus ini akan menyediakan anda peluang dan cabaran pasaran global. Ia juga menyediakan Pathway ideal ke dalam ijazah MBA Global.

Syarat kemasukanPenyelesaian ijazah Sarjana Muda dalam disiplin kognitif dan pengalaman perniagaan dua (2) tahun; atauPenyempurnaan ijazah Kepujian dalam mana-mana disiplin dan pengalaman perniagaan dua (2) tahun; atauPengalaman perniagaan empat (4) tahun dalam peranan pengurusan * dengan memuaskannya Penyelaras Kursus; atauKelayakan lain atau pengalaman praktikal yang diiktiraf oleh Dekan, Kolej Undang-undang Perniagaan dan Tadbir Urus sebagai bersamaan dengan yang di atas.... [-]
Australia Australia Online
Januari 2020
English
Sambilan
8 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Pembungkusan elektronik kami dalam Sijil Siswazah Kejuruteraan memanfaatkan kekuatan universiti yang unik dalam kebolehpercayaan bersama dengan kepakarannya dalam kejurut ... [+]

Pembungkusan elektronik kami Sijil Siswazah Kejuruteraan memanfaatkan kekuatan universiti yang unik dalam kebolehpercayaan bersama dengan kepakarannya dalam kejuruteraan elektrik, kejuruteraan mekanikal, sains bahan, dan perniagaan untuk memperkasakan pelajar untuk kerjaya selanjutnya dalam bidang seperti avionik, elektronik automotif, pemacu motor industri, tentera elektronik, dan peralatan perubatan. Topik kursus merangkumi asas integrasi sistem elektronik, pemindahan haba, pengurusan haba, analisis tekanan, analisis kos, penilaian kualiti dan kebolehpercayaan, dan prognostik dan pengurusan kesihatan.

Syarat KemasukanIjazah Sarjana Muda Kejuruteraan dari institusi yang diiktiraf.Peny... [-]
Amerika Syarikat College Park
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 5 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Southern Cross University (Online)

Mempelajari Sijil Siswazah dalam Perniagaan, 100% dalam talian dan diperkenalkan kepada bagaimana untuk menerapkan prinsip utama dalam ekonomi, pemasaran, perakaunan dan ... [+]

Sijil Siswazah dalam Perniagaan dalam talian100% dalam talian, tiada komitmen di kampus.Mulakan perjalanan anda ke arah MBA.Lengkapkan 4 unit dalam 8 bulan, sambilan.Struktur pembelajaran yang fleksibel dan mudah.Maklumat asasTempoh: 8 bulan, sambilanKedudukan lanjutan: Hubungi kami untuk melihat apakah anda layakTempoh kajian: Januari, Mac, April, Julai, September, NovemberBayaran: $ 2590 seunitUnit: 4Mod penghantaran: Dalam talianMeningkat dengan Sijil Siswazah dalam Perniagaan dalam talian

Mempelajari Sijil Siswazah dalam Perniagaan , 100% dalam talian dan diperkenalkan kepada bagaimana untuk menerapkan prinsip utama dalam ekonomi, pemasaran, perakaunan dan amalan pengurusan perniagaan untuk perniagaan. Jika anda baru belajar atau kembali selepas berehat, Sijil Siswazah dalam Perniagaan dalam talian boleh membantu membina kemahiran praktikal anda, mengasah kemampuan penyelidikan dan penilaian anda, dan meningkatkan keyakinan anda. Jika anda mendapati anda menyukainya, semua yang anda belajar boleh dikreditkan ke Southern Cross University Graduate Diploma in Business atau Master of Business Administration (MBA) Southern Cross.... [-]

Australia Australia Online
Apr. 2020
English
Sambilan
8 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Southern Queensland (USQ)

Adakah anda ingin menambah kemahiran pengurusan dan kepimpinan untuk asas pengetahuan kejuruteraan teknikal anda? Sijil Siswazah Kejuruteraan Lanjutan (Pengurusan Kejurut ... [+]

Campurkan kepakaran teknikal anda dengan kemahiran perniagaan dan pengurusan penting

Adakah anda ingin menambah kemahiran pengurusan dan kepimpinan untuk asas pengetahuan kejuruteraan teknikal anda? Sijil Siswazah Kejuruteraan Lanjutan (Pengurusan Kejuruteraan) memberi anda keupayaan untuk menguruskan projek-projek kejuruteraan, produk dan perkhidmatan yang kompleks dan membuka peluang kerjaya yang lebih meluas dalam tenaga kerja.

Sepanjang Ijazah, yang boleh dikaji separuh masa dan dalam talian, anda akan menjalankan kursus dalam pengurusan risiko teknologi dan pengurusan aset. Anda juga akan membangunkan kemahiran analisis untuk menilai inovasi dalam teknologi, kesan teknologi dan bagaimana untuk menguruskan perubahan teknologi.... [-]

Australia Australia Online
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
1 - 2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)

Sekiranya anda ingin meningkatkan tahap pengetahuan dan kemahiran anda di dunia bukan keuntungan tetapi tidak dapat menyelesaikan MPA penuh, Sijil Pengurusan Bukan Untung ... [+]

Dapatkan pemahaman yang lebih baik tentang isu pengurusan bukan keuntungan dan bukan keuntungan

Sekiranya anda ingin meningkatkan tahap pengetahuan dan kemahiran anda di dunia bukan keuntungan tetapi tidak dapat menyelesaikan MPA penuh, Sijil Pengurusan Bukan Untung kami mungkin merupakan pilihan yang baik untuk anda. Dalam hanya 15 jam kredit, anda akan mendapat pemahaman yang lebih baik mengenai isu pengurusan bukan keuntungan dan bukan keuntungan. Sijil ini dapat menguatkan prestasi anda dalam bidang-bidang seperti:

Pengumpulan dana dan pembangunanMenguruskan perkhidmatan sosial bukan untungTaman dan rekreasi

Sijil dalam talian kami pantas-anda boleh melengkapkan satu tahun-tetapi mencabar. Seperti semua program SPEA, kurikulum itu adalah ketat. Tetapi usaha yang anda buat akan menjadikan matlamat profesional jangka panjang anda dapat dicapai.... [-]

Amerika Syarikat Bloomington
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
UMaineOnline (University of Maine)

Universiti Sijil Siswazah Maine dalam Rekabentuk Pengajaran membantu pelajar menjadi pemimpin dalam penggunaan berkesan dan inovatif teknologi semasa dan baru muncul. The ... [+]

Kedudukan Umum Sijil Siswazah dalam Rekabentuk Pengajaran

Sijil kerjasama antara University of Maine, University of Maine Farmington, dan University of Southern Maine

Universiti Sijil Siswazah Maine dalam Rekabentuk Pengajaran membantu pelajar menjadi pemimpin dalam penggunaan berkesan dan inovatif teknologi semasa dan baru muncul. The kursus yang diperlukan, penyelidikan, dan pengalaman klinikal direka untuk pendidik bekerja dalam pelbagai konteks. Pelajar akan terlibat dalam kurikulum berasaskan penyelidikan dan membina keupayaan untuk terus menilai konteks tempatan mereka; melaksanakan teknologi untuk meningkatkan pengajaran, pembelajaran dan penilaian; membina rangkaian pembelajaran profesional untuk menyokong pembangunan profesional yang berterusan; dan, membangunkan kepakaran dalam teknologi pengajaran semasa dan baru. Penting untuk program ini adalah komitmen untuk masyarakat setempat, sokongan untuk akses, dan keadilan sosial, terutama dalam konteks potensi teknologi baru untuk mempengaruhi tetapan pendidikan.... [-]

Amerika Syarikat Orono
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Catholic Distance University

Sijil siswazah sempurna untuk mereka yang bersedia untuk belajar teologi di peringkat siswazah tetapi mahu fleksibiliti untuk menumpukan pengajian mereka di kawasan minat ... [+]

Sijil Siswazah

Sijil siswazah sempurna untuk mereka yang bersedia untuk belajar teologi di peringkat siswazah tetapi mahu fleksibiliti untuk menumpukan pengajian mereka di kawasan minat sambil mengekalkan pilihan mereka terbuka.

Program ini ditawarkan melalui Sekolah Teologi Siswazah, yang telah dinamakan Calon untuk Akreditasi oleh Suruhanjaya Akreditasi Persatuan Sekolah-sekolah Teologi. The CDU Graduate School of Theology bertujuan untuk memberikan pengalaman pembelajaran transformatif dalam ruang digital dan untuk mengembangkan pemimpin untuk penginjilan baru di abad ke-21. Sijil Siswazah memberikan satu kajian yang mendalam tentang aspek teologi di peringkat siswazah. Kredit yang diperolehi boleh dipindahmilik kepada program ijazah MA kerana pelajar boleh membuat keputusan untuk melanjutkan pelajaran.... [-]

Amerika Syarikat Charles Town
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu