Filter
Sijil Siswazah
Secara: Semua

Cari anda 72 Online Sijil Siswazah

Online program sijil siswazah mungkin menawarkan tahap kekhususan setara dengan program ijazah, atau lain menyediakan kajian fokus untuk subjek tertentu. Mereka boleh berlangsung antara beberapa hari untuk beberapa tahun.

Apa yang sijil lulusan dalam talian? pembelajaran dalam talian boleh didapati di banyak peringkat, daripada latihan vokasional kepada kedudukan penyelidikan lanjutan. Malah, banyak mata pelajaran yang memerlukan kerja lapangan yang dilakukan sekurang-kurangnya sebahagiannya melalui surat-menyurat, dan telah sekian lama. Hari ini, satu jangkakan untuk mengikuti kursus dalam apa-apa dari pendidikan dengan tenaga lestari di peringkat ijazah dalam talian. Sijil graduan sering hanya diberikan kepada pelajar-pelajar yang telah menamatkan kursus menyamai yang dikehendaki oleh program ijazah sarjana muda. Tanpa mengira syarat kemasukan, pelajar mungkin dilakukan dengan baik untuk menjangkakan kurikulum mencabar.

Program-program sijil sering menawarkan peluang yang unik untuk mengembangkan rangkaian pelajar 's dengan memberikan akses kepada pakar-pakar dalam bidang yang diminati. Beberapa sijil mungkin layak untuk penukaran kepada ijazah, tetapi adalah dinasihatkan untuk menghubungi pentadbiran di setiap institusi bakal sebelum memegang ini adalah kes itu.

Kos sijil graduan sering bergantung kepada beberapa faktor, seperti institusi yang menawarkan program ini. Topik kajian, panjang perjalanan dan juga negara di mana institusi itu berdasarkan juga mungkin berubah tuisyen.

Statistik bercakap, individu yang mempunyai pendidikan yang lebih maju cenderung untuk meneruskan lagi sepanjang laluan kerjaya mereka. Sijil ijazah dalam talian adalah satu kaedah yang semakin popular yang mana pelajar mencapai matlamat peribadi dan profesional mereka.sijil Siswazah boleh membantu pelajar dalam matlamat mereka untuk mengakses tahap yang lebih tinggi dalam bidang akademik dan juga dengan meminjamkan kredibiliti semasa proses kemasukan bagi program lepasan ijazah berprestij, sebagai contoh.

Dengan pelbagai jenis pengajian siswazah yang ditawarkan melalui program sijil dalam talian, pendidikan atau memajukan kerjaya anda mungkin lebih mudah daripada anda sedar. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Truman State University

Analisis data kompleks adalah merevolusi bagaimana kita memahami dunia di sekeliling kita, dan banyak syarikat mencari profesional berbakat yang boleh membawa kemahiran i ... [+]

Gambaran keseluruhan5 Kursus Dalam Talian15 kreditTerma 8-MingguKos: $ 6,247.50Prasyarat: Pengenalan kepada Sains Komputer *

* Terdapat dalam talian semasa Sesi Musim Panas kami

Analisis data kompleks adalah merevolusi bagaimana kita memahami dunia di sekeliling kita, dan banyak syarikat mencari profesional berbakat yang boleh membawa kemahiran ini ke tempat kerja. Sijil Siswazah dalam Sains Data boleh memberi anda kelayakan yang anda perlukan untuk menaik taraf set kemahiran anda atau meneroka bidang baru. Dan anda tidak perlu mempunyai latar belakang dalam sains komputer atau statistik untuk bermula.

Sijil Siswazah Gred 15 dalam Sains Data kami adalah program secara dalam talian yang direka untuk orang dewasa yang bekerja dengan ijazah kolej atau siswazah yang ingin mengembangkan kemahiran mereka. Apabila selesai program kami, anda akan menerima pemberitahuan mengenai transkrip anda dan sijil yang boleh anda paparkan untuk mempamerkan kemahiran anda.... [-]

Amerika Syarikat Kirksville
Disember 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University Of Maryland Baltimore

Pelajar yang berminat dengan Pentadbiran Penyelidikan akan berpeluang mempelajari tentang persekitaran yang kompleks yang menyokong penyelidikan akademik. Ini termasuk to ... [+]

Program sijil lulusan 12-kredit unik ini secara keseluruhannya dalam talian dan boleh membantu memajukan kerjaya anda dalam pentadbiran penyelidikan.

Pelajar yang berminat dengan Pentadbiran Penyelidikan akan berpeluang mempelajari tentang persekitaran yang kompleks yang menyokong penyelidikan akademik. Ini termasuk topik seperti perspektif sejarah dan evolusi, isu undang-undang dalam penyelidikan, pengurusan kontrak, dan melindungi maklumat sulit. Ramai pelajar yang berminat dalam bidang ini akan bekerja dalam bidang berikut: analisis data, menulis geran, penyelidikan klinikal, penjagaan pesakit, kesihatan mental, epidemiologi, percubaan klinikal, kerjasama, pengurusan kakitangan, dll.... [-]

Amerika Syarikat Baltimore
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Projek Pengajian Siswazah Teknologi Maklumat Pengurusan Projek akan menyediakan pendidikan siswazah pengantar siswazah dalam aspek penting dalam memimpin, merancang, mela ... [+]

Menguruskan perjalanan anda ke kerjaya yang lebih baik

Projek Pengajian Siswazah Teknologi Maklumat Pengurusan Projek akan menyediakan pendidikan siswazah pengantar siswazah dalam aspek penting dalam memimpin, merancang, melaksanakan dan mengawal projek-projek IT. Program sijil ini akan menyediakan kemahiran tahap persediaan untuk menyokong kejayaan inisiatif perniagaan berkaitan IT yang kompleks dan bersilang.

Sijil Graduan dalam talian amat diperlukan untuk penganalisis sistem, pengaturcara dan pereka, pengurus projek, dan lain-lain dalam bidang pentadbiran untuk projek teknologi. Ketahui alat dan teknik pengurusan IT yang baru dan diperbaiki yang digunakan dalam pasaran teknologi hari ini.... [-]

Amerika Syarikat West Lafayette
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 36 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kansas State University Global Campus

Sijil siswazah dalam pentadbiran perniagaan memberi peluang kepada pelajar untuk memperoleh pengetahuan asas perniagaan tanpa perlu menyertai program MBA penuh. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Sijil siswazah dalam pentadbiran perniagaan memberi peluang kepada pelajar untuk memperoleh pengetahuan asas perniagaan tanpa perlu menyertai program MBA penuh.

Pelajar akan mencapai pemahaman mengenai bidang fungsional asas pentadbiran perniagaan dan bagaimana setiap penyumbang kepada organisasi perniagaan yang berkesan. Pelajar akan belajar bagaimana menganalisis penyata kewangan untuk menentukan prestasi firma dan keadaan kewangan berhubung dengan perkara yang paling penting kepada para pemegang saham dan pelabur. Mereka juga akan mempelajari perkembangan strategi pengurusan menggunakan teori pemasaran dan teknik penyelidikan pemasaran terpakai.

Kerjaya dalam Pentadbiran Perniagaan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
Permintaan Maklumat
English
40 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Missouri Truman School of Public Affairs

Sijil lepasan ijazah dalam talian dalam pengurusan awam dari MU akan membantu anda mengasah kemahiran pentadbiran dan pengurusan anda. Jika anda ingin memimpin perubahan ... [+]

Sijil Siswazah: Pengurusan Awam

Sijil lepasan ijazah dalam talian dalam pengurusan awam dari MU akan membantu anda mengasah kemahiran pentadbiran dan pengurusan anda. Jika anda ingin memimpin perubahan dasar dan menggalakkan ketelusan dan keadilan dalam perkhidmatan awam, ini mungkin menjadi sijil untuk anda.

Sijil siswazah 12 jam ini menyediakan kemahiran pentadbiran untuk kepimpinan etika dan kepimpinan yang berkesan dalam perkhidmatan awam.

Pelajar yang melengkapkan sijil akan berada di kedudukan yang baik untuk memulakan atau memajukan kerjaya perkhidmatan awam, dengan ramai yang mengharapkan untuk meneruskan kerjaya pengurusan di kerajaan negeri dan tempatan.

Perlindungan kerja kursus... [-]

Amerika Syarikat Columbia
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
American University Online

Sijil Graduan dalam Sumber Manusia dan Pengurusan Sumber Manusia di Universiti University of America menyediakan anda untuk menjawab soalan kritikal yang dihadapi oleh pr ... [+]

Sijil Lepasan Siswazah dalam talian Universiti Teknologi Maklumat dan Pengurusan Sumber Manusia menyediakan anda menjawab soalan kritikal yang dihadapi oleh tenaga profesional HR hari ini - bagaimana meningkatkan keberkesanan organisasi menggunakan teknologi HR terkini. Belajar dari profesional industri yang berkongsi kepakaran mereka dalam teknologi, pengukuran, pengurusan risiko, dan komunikasi untuk memberi anda kemahiran yang anda perlukan untuk memajukan organisasi anda.

Kurikulum ini dibangunkan dengan input daripada majlis profesional industri yang memberikan nasihat mengenai kecekapan, piawaian dan trend industri untuk memastikan kerelevanan ke tempat kerja.

[-]
Amerika Syarikat Washington
Sept. 2019
English
Sambilan
9 - 15 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Royal Roads University

Inovasi tempat kerja adalah salah satu kecekapan paling penting bagi pemimpin yang menghadapi tahap kerumitan yang semakin berkembang. Semakin banyak individu dan organis ... [+]

Gambaran keseluruhan

Sijil Siswazah dalam Inovasi Tempat Kerja memberi tumpuan kepada penerapan pembelajaran dalam bidang kreativiti peribadi, alat yang menyokong proses kreatif, menghubungkan inovasi kepada strategi organisasi, dan memupuk budaya organisasi inovatif.

Peserta boleh mengharapkan untuk menyiasat strategi dan alat yang diperlukan untuk berinovasi dan memimpin perubahan strategik dan budaya dalam organisasi yang sedia ada. Sepanjang tempoh program, pelajar akan meneroka kreativiti, mengambil risiko, pemodelan dan maklum balas, sambil menemui kreativiti pelajar sendiri, dan kemampuan mereka untuk menggalakkan kreativiti di kalangan orang lain.

Program ini juga akan mengkaji pendekatan kerjasama untuk proses kreatif, membuat keputusan, dan penyelesaian konflik sambil mewujudkan hubungan antara inovasi dan pembangunan strategi organisasi.... [-]

Kanada Victoria
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
6 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Lewis University Online

Dalam masa 12 bulan, dapatkan Sijil Siswazah dalam Kepimpinan Pendidikan Tinggi yang ditawarkan secara dalam talian di Universiti Lewis. Program ini membincangkan kemahir ... [+]

Sijil Graduan Dalam Talian Kepimpinan Pendidikan Tinggi adalah program 18 kredit yang membahagikan kemahiran yang diperlukan untuk mengurus perkhidmatan pelajar secara berkesan, memberi nasihat dan membantu keperluan pelajar melalui kursus yang menyediakan pengetahuan teoretikal dan akademik untuk memimpin dalam bidang.

Program yang Dipercepatkan: Hanya dalam 12 bulan, anda boleh mendapat Sijil Siswazah anda dengan kemahiran pengurusan dan berorientasikan orang yang anda perlukan untuk memajukan kerjaya anda.100% Dalam Talian: Semua kursus ditawarkan dalam format mudah dalam talian yang fleksibel yang membolehkan anda memperoleh sijil lepasan semasa mengimbangkan tanggungjawab lain.Alt... [-]
Amerika Syarikat Romeoville
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
12 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
James Cook University Online

Sijil Sains Data Siswazah Graduan Universiti James Cook adalah cara cepat untuk mendapatkan pengetahuan asas yang anda perlukan untuk memaksimumkan peluang dalam dunia ya ... [+]

Jangka Masa: 8 bulan sambilanYuran Kursus: $ 3,300 setiap mata pelajaran. HELP-HELP tersedia.Tempoh Pengajian Kursus: Jan, Mar, Mei, Jul, Sept, OktSubjek Kursus: 4Pengenalan kursus

Melihat untuk memeluk revolusi sains data sebagai sebahagian daripada spesifikasi pekerjaan anda atau mengarahkan kerjaya anda ke arah yang baru?

Organisasi dari semua jalur terus mengiktiraf dan meneroka wawasan dan kelebihan yang dikaitkan dengan analisis data mentah yang meluas. Sektor perniagaan dan penyelidikan global menawarkan banyak peluang kepada para profesional yang mempunyai pemahaman mengenai aplikasi analisis data melalui pertumbuhan kerjaya, penciptaan peranan baru, dan pengambilan pekerja.

... [-]
Australia Australia Online
Sept. 2019
English
Sambilan
8 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Pembungkusan elektronik kami dalam Sijil Siswazah Kejuruteraan memanfaatkan kekuatan universiti yang unik dalam kebolehpercayaan bersama dengan kepakarannya dalam kejurut ... [+]

Pembungkusan elektronik kami Sijil Siswazah Kejuruteraan memanfaatkan kekuatan universiti yang unik dalam kebolehpercayaan bersama dengan kepakarannya dalam kejuruteraan elektrik, kejuruteraan mekanikal, sains bahan, dan perniagaan untuk memperkasakan pelajar untuk kerjaya selanjutnya dalam bidang seperti avionik, elektronik automotif, pemacu motor industri, tentera elektronik, dan peralatan perubatan. Topik kursus merangkumi asas integrasi sistem elektronik, pemindahan haba, pengurusan haba, analisis tekanan, analisis kos, penilaian kualiti dan kebolehpercayaan, dan prognostik dan pengurusan kesihatan.

Syarat KemasukanIjazah Sarjana Muda Kejuruteraan dari institusi yang diiktiraf.Peny... [-]
Amerika Syarikat College Park
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 5 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Southern Cross University (Online)

Mempelajari Sijil Siswazah dalam Perniagaan, 100% dalam talian dan diperkenalkan kepada bagaimana untuk menerapkan prinsip utama dalam ekonomi, pemasaran, perakaunan dan ... [+]

Sijil Siswazah dalam Perniagaan dalam talian100% dalam talian, tiada komitmen di kampus.Mulakan perjalanan anda ke arah MBA.Lengkapkan 4 unit dalam 8 bulan, sambilan.Struktur pembelajaran yang fleksibel dan mudah.Maklumat asasTempoh: 8 bulan, sambilanKedudukan lanjutan: Hubungi kami untuk melihat apakah anda layakTempoh kajian: Januari, Mac, April, Julai, September, NovemberBayaran: $ 2590 seunitUnit: 4Mod penghantaran: Dalam talianMeningkat dengan Sijil Siswazah dalam Perniagaan dalam talian

Mempelajari Sijil Siswazah dalam Perniagaan , 100% dalam talian dan diperkenalkan kepada bagaimana untuk menerapkan prinsip utama dalam ekonomi, pemasaran, perakaunan dan amalan pengurusan perniagaan untuk perniagaan. Jika anda baru belajar atau kembali selepas berehat, Sijil Siswazah dalam Perniagaan dalam talian boleh membantu membina kemahiran praktikal anda, mengasah kemampuan penyelidikan dan penilaian anda, dan meningkatkan keyakinan anda. Jika anda mendapati anda menyukainya, semua yang anda belajar boleh dikreditkan ke Southern Cross University Graduate Diploma in Business atau Master of Business Administration (MBA) Southern Cross.... [-]

Australia Australia Online
Apr. 2020
English
Sambilan
8 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Calon untuk Tahap AA, Ed.S dalam Media Pendidikan Perpustakaan, berasal dari pelbagai pustaka sekolah - bandar, bandar dan pinggir bandar. Calon AA mewakili latar belakan ... [+]

Calon untuk Tahap AA, Ed.S dalam Media Pendidikan Perpustakaan, berasal dari pelbagai pustaka sekolah - bandar, bandar dan pinggir bandar. Calon AA mewakili latar belakang etnik dan budaya yang berlainan. Mereka membawa kursus untuk mempelajari kepakaran mereka dalam bidang pembangunan pengumpulan, sokongan kurikulum, integrasi teknologi, kerjasama rakan sebaya, pengurusan media, dan isu-isu perundangan.

Sepanjang pengajian profesional mereka, calon terlibat dalam kursus yang memperkaya kemahiran penyelidikan mereka, membantu dalam menyempurnakan hubungan kurikulum antara pusat media dan kelas, membolehkan mereka memberi tumpuan kepada isu-isu undang-undang yang berkaitan dengan program media sekolah, dan memupuk pertumbuhan kandungan kawasan-kawasan. Kursus LEM yang diperlukan melibatkan calon dalam pemikiran reflektif kerana mereka membincangkan topik, terlibat dalam penyelidikan, dan bahan reka bentuk yang menunjukkan mereka pembuat keputusan.... [-]

Amerika Syarikat Montgomery
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kennesaw State University

Memperolehi sijil peringkat siswazah dari Sekolah Komunikasi Negeri Kennesaw ... [+]

Bermula pada masa depan anda!

Memperolehi sijil peringkat lepasan dari Sekolah Komunikasi Negeri Kennesaw

Sijil Siswazah Digital

100% Pembelajaran Dalam Talian

Sijil DSM dalam talian sepenuhnya direka untuk memenuhi keperluan profesional yang bekerja mencari kemajuan, perubahan kerjaya, atau mereka yang ingin mengembangkan pengetahuan mereka dengan memasuki bidang kerjaya baru. DSM ialah 12 jam kredit, empat program kursus. Kami menawarkan kelas pada musim gugur dan musim bunga dalam sesi tujuh minggu supaya anda tidak mempunyai lebih daripada satu kelas pada satu masa.

Program Negara Peringkat

Kolej Terjangkau Online Ranking telah menduduki ranking DSM Program Komunikasi Dalam Talian Terbaik (ke-38 negara). Sebagai program yang lebih baru, kami sangat bangga dengan kedudukan ini dan berharap dapat teruskan pada tahun-tahun mendatang.... [-]

Amerika Syarikat Kennesaw
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship

Sijil Pengajian Siswazah dalam Kepimpinan ditawarkan melalui Internet dari awal hingga siap. Tiada penduduk di kampus diperlukan. ... [+]

Sijil Pengajian Siswazah dalam Kepimpinan ditawarkan melalui Internet dari awal hingga siap. Tiada penduduk di kampus diperlukan. Pelajar berinteraksi dan menghadiri kelas dalam talian melalui perbincangan yang panjang, e-mel, audio dan persembahan berasaskan komputer video dan mengakses maklumat elektronik. Dilakukan secara dalam talian, Sijil Pengajian Siswazah dalam Kepimpinan menggunakan kaedah pembelajaran autonomi yang memerlukan pelajar untuk belajar secara bebas, tetapi tidak bersendirian.

Keperluan Ijazah

Tempoh masa maksimum bagi melengkapkan program ini adalah lima tahun. Walau bagaimanapun, kita telah melihat ramai pelajar menamatkan program dalam tempoh yang lebih singkat. CGS program pembangunan kepimpinan adalah sijil 15 jam kredit peringkat siswazah yang direka untuk meningkatkan keupayaan kepimpinan seseorang 's dan menyediakan aplikasi praktikal kepimpinan berasaskan nilai dalam pelbagai organisasi.... [-]

Amerika Syarikat Virginia Beach
TUI University - College of Business Administration

Tumpuan adalah kepada menyampaikan alat-alat analitikal dan teknik pengurusan yang akan membolehkan profesional logistik untuk menganalisis, menilai, dan meningkatkan kec ... [+]

Matlamat Sijil Siswazah dalam Pengurusan Rantaian Bekalan adalah untuk menyediakan penyelia, pengurus, eksekutif, dan profesional logistik di semua peringkat yang memegang ijazah sarjana muda 's peluang untuk mempelajari alat-alat dan teknik yang digunakan untuk mencapai dan memastikan rantaian bekalan kualiti dan logistik pengurusan sistem.

&nbsp

Tumpuan adalah kepada menyampaikan alat-alat analitikal dan teknik pengurusan yang akan membolehkan profesional logistik untuk menganalisis, menilai, dan meningkatkan kecekapan proses rantaian bekalan dan logistik dalam sesebuah organisasi.

&nbsp

Sijil tersebut terdiri daripada satu siri empat kursus kredit siswazah peringkat yang direka untuk menyediakan graduan dengan maklumat terkini dan penyelidikan ada dalam pengurusan rantaian bekalan disahkan dalam amalan dalam semua jenis organisasi dan industri. ... [-]

Amerika Syarikat Cypress