Filter
Sijil Siswazah
Secara: Semua

Terbaik Online Sijil Siswazah dalam Pengajian Profesional 2019/2020

program sijil siswazah bercadang untuk memberikan kelayakan profesional kepada pelajar yang ingin memajukan kerjaya mereka. Program-program ini mungkin amat berguna kepada pelajar-pelajar yang ingin melanjutkan pengajian ijazah lanjutan atau profesional yang ingin mendapatkan lebih banyak kredibiliti.

Satu program pengajian profesional merupakan tempat pendidikan yang cemerlang untuk sesiapa sahaja yang berminat untuk mengikuti kerjaya yang memberi ganjaran selepas tamat pendidikan yang lebih tinggi. Program jenis ini bertujuan untuk mengajar pelajar apa sahaja yang mereka perlu tahu tentang memasuki dan berjaya di tempat kerja.

Online Sijil Siswazah dalam Pengajian Profesional

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Profesional

University of Southern Queensland (USQ)

Adakah anda ingin menjadi pakar dalam kesihatan komuniti? Sijil Kesihatan Graduan (Kesihatan Masyarakat) Graduan USQ direka untuk profesional kesihatan yang ingin mempela ... [+]

Menjadi pakar dalam kesihatan komuniti

Adakah anda ingin menjadi pakar dalam kesihatan komuniti? Sijil Kesihatan Graduan (Kesihatan Masyarakat) Graduan USQ direka untuk profesional kesihatan yang ingin mempelajari teori dan komponen praktikal kesihatan komuniti. Dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperoleh dari tahap ini, profesional kesihatan akan dapat menganalisis dan menangani isu kesihatan manusia dan sosial dalam kerangka kerja kesihatan masyarakat.

Sambung belajar

Setelah melengkapkan Sijil Kesihatan Siswazah, anda mempunyai pilihan untuk mengambil kredit dari pengajian anda dan melanjutkan pengajian ke Graduate Diploma of Health atau Master of Health.

Hasil kerjaya... [-]

Australia Australia Online
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
6 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu