Belajar untuk meningkatkan keberkesanan komunikasi anda dengan Sijil Siswazah dalam Program Pengurusan Komunikasi Strategik dari Purdue University. Program sijil adalah cara yang pantas untuk anda memperluas kemahiran profesional anda dengan latihan yang memberikan pemahaman yang lebih besar tentang komunikasi yang berkesan. Program sijil lepasan dalam talian ini boleh disiapkan dalam masa 24 minggu. Kursus-kursus dalam program sijil dengan cepat menanamkan dalam diri anda kemahiran dan keyakinan untuk memenuhi keperluan komunikasi organisasi anda di pelbagai platform.

Kami menghendaki para pelajar untuk memegang ijazah sarjana muda untuk dipertimbangkan untuk kemasukan ke Sijil Siswazah dalam talian dalam program Pengurusan Komunikasi Strategik, tetapi pelajar kami datang dari semua latar belakang pendidikan dan profesional yang berlainan. Sebabnya: Kemahiran komunikasi profesional adalah wajar dalam mana-mana profesion. Sijil Siswazah Purdue dalam Program Pengurusan Komunikasi Strategik akan mengajar anda bagaimana untuk merancang, melaksanakan, dan menilai strategi komunikasi yang berkesan untuk memajukan jangkauan dan impak organisasi anda.

Graduan program menjadi berpengalaman dalam pelbagai teknik komunikasi yang berbeza dan membangunkan pemahaman yang mendalam mengenai:

  • Merancang, melaksanakan dan menilai pelan komunikasi strategik,
  • Menyedari isu komunikasi dari perspektif global,
  • Mengukur, menilai dan melaksanakan kempen komunikasi,
  • Bekerja dengan komunikasi semasa krisis.
Program diajar dalam:
  • English
Purdue University Online

Lihat 12 lagi program yang ditawarkan oleh Purdue University Online »

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 15, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Duration
24 
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan 2020
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date