Sijil Program Profesional dalam Pengurusan Projek Kejuruteraan: Pembiayaan Projek (Delft University of Technology)

Umum

Penerangan Program

Meningkatkan kemahiran pengurusan projek anda dan pelajari strategi utama untuk menghasilkan pembiayaan penting untuk projek anda.

Adakah anda terlibat dalam pembangunan dan pelaksanaan projek-projek teknikal dan ingin tahu apa yang diperlukan untuk membiayai projek dengan jayanya? Adakah anda ingin lebih berhubung dengan perkembangan terbaru dalam pembiayaan projek dan dapat menggunakannya untuk keuntungan anda? Untuk mendapat manfaat daripada pelbagai kontrak projek baru dan kaedah pembiayaan, profesional yang bekerja pada infrastruktur dan projek perindustrian perlu mempunyai pemahaman yang baik mengenai bagaimana pembiayaan projek berfungsi dan bagaimana pelabur dan peminjam projek berfikir dan menilai risiko sesuatu projek.

Program ini akan memberikan anda pengetahuan asas dan alat yang diperlukan untuk mewujudkan struktur pembiayaan optimum untuk projek anda dan meningkatkan potensinya untuk menarik dana.

Untuk mencapai pembiayaan projek yang berjaya, program ini akan membantu anda membangunkan kemahiran pengurusan projek keseluruhan yang diperlukan untuk berjaya mengurus projek kejuruteraan dan teknikal. Dengan fokus pada fasa projek awal, yang penting untuk mencapai kejayaan projek, anda akan belajar tentang peranan pengurus projek dan pasukan, proses projek dan konteks projek. Pada akhir bahagian program ini, anda akan membuat pelan pelaksanaan projek anda sendiri.

Bahagian kedua program ini akan menangani aspek pembiayaan pengurusan projek dengan lebih terperinci. Menggunakan kajian kes untuk menggambarkan topik, serta tugasan supaya anda boleh mendapatkan pengalaman pertama dalam apa yang diperlukan untuk menyatukan projek yang boleh dibiayai.

Outlook Job

 • Menjelang 2027, majikan memerlukan hampir 88 juta individu yang bekerja dalam peranan yang berorientasikan pengurusan projek. (sumber: Institut Pengurusan Projek).
 • Purata Pengurus Projek Pengurus gaji di Amerika Syarikat adalah kira-kira $ 92,348 setahun. (indeed.com - 2017).

Apa yang Anda Akan Belajar

 • Untuk menguruskan projek anda dengan jayanya dalam pelbagai sektor dan konteks.
 • Bagaimana untuk berjaya bekerjasama dalam pasukan projek khusus.
 • Peruntukan yang optimum daripada peranan, risiko, dan ganjaran antara pelbagai pihak berkepentingan projek.
 • Bagaimana untuk mewujudkan struktur pembiayaan yang akan memberikan peluang terbaik untuk pembiayaan projek yang berjaya.
 • Buat pelan pengurusan risiko kewangan dan keadaan undang-undang optimum untuk pembiayaan projek untuk berjaya.

Ketahui lebih lanjut mengenai Program Sijil Profesional

Dicipta oleh syarikat terkemuka dan universiti terkemuka, program Sijil Profesional adalah satu siri kursus yang diminta untuk membangunkan kemahiran kritikal yang diperlukan untuk pekerjaan teratas hari ini.

Kursus-kursus dalam Program ini

 • Projek Pengurusan Projek Kejuruteraan: Menyediakan untuk Kejayaan
 • Projek Kewangan: Projek Pembiayaan Berjaya

Maklumat lanjut

 • Panjang purata: 5-7 minggu setiap kursus
 • Usaha: 4-6 jam seminggu, setiap kursus
 • Bilangan Kursus: 2 Kursus dalam Program
 • Subjek: Perniagaan
 • Institusi: Universiti Teknologi Delft (TU Delft)
 • Bahasa: Bahasa Inggeris
 • Transkrip Video: Bahasa Inggeris
 • Harga (USD): Asas $ 298 USD, sekarang $ 268.20 USD untuk keseluruhan program. Anda menjimatkan $ 29.80 USD.
Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Baca lebih lanjut

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Baca Ringkas