Sijil Pengajian Paralegal

Umum

Penerangan Program

Institut Paralegal menawarkan peluang bagi anda untuk menambah daya saing untuk mengejar kedudukan anda di medan Paralegal dengan menawarkan program Sijil Paralegal . Kami juga menawarkan program Pendidikan Berterusan Paralegal yang dapat membantu anda mengekalkan kelebihan daya saing seperti yang anda temui peluang kerjaya yang lebih maju.

Sebaik sahaja anda, sebagai pelajar, berjaya melengkapkan kursus-kursus yang digariskan di bawah, anda layak untuk menduduki Ujian Persijilan Persatuan Kebangsaan untuk Pembantu Undang-Undang (NALA).

Tempoh

Kami menawarkan pendaftaran terbuka dalam program paralegal kami, oleh itu anda boleh mendaftar pada bila-bila masa. Kami memberi anda sehingga satu tahun untuk melengkapkan program Paralegal Certificate. Walau bagaimanapun, penyiapan program Sijil Paralegal bergantung semata-mata pada jadual pengajian yang anda tetapkan untuk diri sendiri. Kami mengesyorkan agar anda mengekalkan pengajaran pengajaran yang konsisten.

Garis Panduan Kursus


Apakah kursus dalam program Sijil Paralegal?/>

Kursus berikut dimasukkan dalam program Sijil Paralegal. Kursus dikeluarkan satu demi satu untuk memaksimumkan pembelajaran. Program Sijil Paralegal mempunyai sejumlah 21 jam kredit. Setiap kursus mesti diselesaikan dalam masa 8 minggu.

ID Kursus


* California memerlukan 24 jam kredit untuk memenuhi keperluan pendidikan untuk Paralegal. Sekiranya anda menyiasat dari California, atau merancang untuk bekerja di California, anda boleh menambah salah satu kursus ini kepada Diploma anda:/>

 • Undang-undang Jenayah
 • Undang-undang pentadbiran
 • Harta Tanah
 • Undang-Undang Imigresen
 • Amanah, Wasiat, Estet
 • Harta Intelek
 • Undang-undang Alam Sekitar
 • Undang-undang Kebankrapan
 • Hilang Upaya Keselamatan Sosial

Setiap kursus adalah $ 195 setiap jam kredit.

Tuisyen


Jumlah harga untuk program Diploma Paralegal Institute Paralegal ialah $ 4,745./>

Jumlah Tuisyen


Pelan Pembayaran/>

 • Rancangan Pembayaran Penuh: Bayar sepenuhnya membayar harga program sebanyak $ 4,445. Simpan $ 300!
 • Pinjaman Pelajar Swasta: Kewangan pendidikan anda dengan bayaran rendah dan terma yang disesuaikan!

Semua obligasi akademik dan kewangan ke sekolah mesti dibuat sebelum pembebasan transkrip dan diploma akhir.


Bantuan kewangan/>

Program-program di The Paralegal Institute @ Brighton College diluluskan untuk manfaat Veteran. Institut Paralegal @ Brighton College juga bekerjasama dengan banyak program Penggajian Tuntutan majikan serta pelbagai program Pemajuan Tenaga Kerja dan Pemulihan Vokasional. Untuk mengetahui jika anda memenuhi syarat untuk program ini, hubungi pejabat kami di 1-800-354-1254 untuk maklumat lanjut.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Brighton College offers accredited online programs with a focus on quality and affordability. From the time you first inquire to your graduation day, we are committed to providing you with the best ed ... Baca lebih lanjut

Brighton College offers accredited online programs with a focus on quality and affordability. From the time you first inquire to your graduation day, we are committed to providing you with the best educational experience and ensuring your ultimate success. Baca Ringkas