Sijil Pascasiswazah dalam talian dalam Pengajian Perniagaan

Umum

9 lokasi tersedia

Penerangan Program

Kalendar akademik kami berdasarkan sistem suku (1 suku = 10 minggu). Oleh kerana struktur fleksibel dan reka bentuk modular program , pelbagai tarikh bermula tersedia pada setiap awal suku dan setiap penggal, pada bulan Oktober, November, Januari, Februari, April, dan Mei. Semua kampus mengikuti kalendar akademik yang sama.

Tempoh program

Pelajar separuh masa boleh memperoleh sijil Pascasiswazah dalam 4,5 hingga 24 bulan, bergantung pada jumlah kursus yang dicuba setiap suku tahun, pemilihan kursus, dan perancangan kursus; menyelesaikan separuh bilangan kursus yang sama dengan dua kali tempoh program sambilan. Semakin fleksibel waktu bekerja, semakin banyak kursus yang tersedia untuk diselesaikan lebih cepat. Semua pelajar Pascasiswazah dianggap sambilan. Pengajian sambilan hanya tersedia untuk pelajar yang mempunyai pasport nasional atau izin tinggal.

Jadual pengajaran

Kursus dijadualkan di seluruh kampus utama dan cawangan dari hari Isnin hingga Sabtu antara pukul 8:30 dan 18:30, biasanya dalam sesi 3 jam setiap satu dan dalam format seminar intensif dengan profesor pelawat, memberikan pelajar fleksibiliti untuk menggabungkan kerja dan kajian, dan memupuk pertukaran antara kampus dan rangkaian global. Rujuk perancangan kursus untuk maklumat lebih lanjut mengenai ketersediaan kursus seminar. Kursus tambahan boleh didapati dalam talian; polisi dan syarat akademik tambahan akan dikenakan.

Bahasa program

Semua kursus diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris di seluruh rangkaian kampus. Pelajar perlu mempunyai kemahiran tertentu dalam Bahasa Inggeris apabila mereka mula. Rujuk kepada Katalog Kemasukan untuk maklumat lanjut. Lazimnya, penceramah bukan bahasa asli yang belajar dalam bahasa Inggeris sebelum atau mereka yang telah mengajar bahasa Inggeris dalam pengajian terdahulu, dan dengan keyakinan yang mencukupi, lakukan dengan baik. Kerana persekitaran budaya, hanya peratusan pelajar yang agak kecil adalah penutur asli.

Lokasi kampus

Program pengajian ditawarkan di beberapa lokasi kampus . Semua lokasi kampus menawarkan program pembelajaran yang sama dan mengikuti struktur program yang sama. Pelajar digalakkan memindahkan antara lokasi kampus.

Sistem penggredan

Pelajar dinilai berdasarkan gabungan kehadiran, penyertaan, tugasan individu, tugasan kumpulan, dan peperiksaan. Tugasan boleh merangkumi bahan bacaan, makalah, laporan, pembentangan, dan lain-lain. Gabungan penilaian ini memberi peluang yang sama kepada pelajar untuk menunjukkan kemahiran dan pengetahuan mereka . Gred lulus minimum ialah D (60%). Sekiranya nilai FX, pelajar mempunyai pilihan untuk meminta peperiksaan kedua untuk memperoleh minimum lulus 60%.

Peratusan Gred Definisi
90 hingga 99 A Cemerlang
80 hingga 89 B Baik
70 hingga 79 C Rata-rata
60 hingga 69 D Buruk
50 hingga 59 FX Tidak Memuaskan
0 hingga 49 F Gagal

144503_pexels-photo-288477.jpeg

Ijazah akademik

Setelah berjaya menamatkan program pengajian, pelajar mendapat Sijil Pascasiswazah dalam Pengajian Perniagaan antarabangsa yang dianugerahkan oleh ibu pejabat sekolah di Zurich, Switzerland, berdasarkan cadangan fakulti kampus tempatan di mana kredit diperoleh.

Yuran program

Bayaran program dikira secara pro rata setiap kampus di mana pelajar itu menyelesaikan kursus dan memperoleh kredit. Jumlah yuran perlu dibayar setiap suku tahun mengikut jadual pembayaran tetap. Bayaran program merangkumi kos matrikulasi dan tuisyen tetapi tidak termasuk kos sara hidup, perumahan, perjalanan, pengangkutan, insurans kesihatan, bahan belajar, dan perbelanjaan lain.

Perjalanan kajian global

Setiap tahun akademik, pelajar dari semua kampus di Eropah, serta pelajar dari rakan akademik kami boleh menyertai Perjalanan Kajian Global kami ke Tokyo, Jepun . Perjalanan sepanjang minggu ini dipenuhi dengan lawatan budaya, lawatan syarikat, aktiviti sosial, dan seminar Pengurusan Asia.

Tarikh tutup permohonan

Jabatan Kemasukan kami memohon proses kemasukan bergulung dan tidak menetapkan tarikh akhir untuk mengemukakan permohonan kerana tarikh permulaan berbilang tersedia. Permohonan akan dikaji secara berterusan sepanjang tahun . Hanya sekiranya visa pelajar diperlukan, kami cadangkan untuk memohon 1-3 bulan sebelum tarikh permulaan yang dimaksudkan.

Keperluan kemasukan

Pelajar fasih dalam bahasa Inggeris dan telah mendapat ijazah Sarjana (atau setara). Rujuk proses permohonan untuk maklumat lebih lanjut mengenai tahap bahasa Inggeris yang disyorkan.

Ijazah dengan 240 kredit Eropah atau 160 kredit semester Amerika dianggap setara. Ijazah lain boleh dihantar bersama dengan permohonan anda untuk disemak oleh Jabatan Kemasukan kami. Tidak ada perbezaan yang dibuat antara ijazah Sarjana akademik atau profesional.

Pelajar yang tidak memegang ijazah Sarjana yang berkaitan dengan perniagaan atau yang setaraf mungkin diperlukan untuk melengkapkan ujian penilaian masuk sebelum memulakan program, dan, bergantung pada hasilnya, dapatkan tambahan kredit dalam meratakan kursus dari program Master agar untuk bersedia sepenuhnya untuk program pasca siswazah kami.

Fakulti

Semua kursus diajarkan oleh ahli fakulti berkelayakan akademik yang telah memperoleh ijazah kedoktoran dalam bidang kepakaran mereka dan juga mendapat pengalaman profesional yang luas. Ahli fakulti yang mengajar dalam kursus pascasiswazah khusus untuk pendidikan tinggi juga mempunyai sijil mengajar dewasa.

Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Dedicated since 2002 to cross-cultural education with a global perspective, United International Business Schools (UIBS) is an independent private education institution with campuses in Europe and Asi ... Baca lebih lanjut

Dedicated since 2002 to cross-cultural education with a global perspective, United International Business Schools (UIBS) is an independent private education institution with campuses in Europe and Asia. UIBS offers flexible business and management studies at the Undergraduate (Bachelor/BBA) and (Post)Graduate (Master/MBA and Doctor/DBA) level leading to private (programmatically-accredited) degrees, and to American regionally-accredited and European state-recognized degrees in cooperation with our academic partners. "the inspiring excellence of a private college, the stimulating advantage of a small-scale environment" Baca Ringkas
Zürich , Antwerp , Barcelona , Brussels , Madrid , Tokyo , Amsterdam , Milan , Geneva + 8 Lagi Kurang