Sijil Pasca Sarjana: Alabama Kepimpinan Instruksional Kelas A

Umum

Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

Ikuti karier anda dalam bidang pendidikan ke peringkat seterusnya melalui Sijil Pasca-Sarjana dalam talian dalam Kepimpinan Instruksional University of West Alabama. Lagu sijil, yang dihantar dalam format dalam talian sepenuhnya, biasanya mengambil masa sekitar satu tahun untuk disiapkan oleh pelajar. Pada masa yang sama, anda harus yakin bahawa anda akan dapat meneruskan program ini dengan kadar yang selesa untuk anda.

Sijil Pasca Sarjana dalam kepemimpinan Instruksional disusun untuk membantu mereka yang ingin bekerja dalam peranan pentadbiran dalam pendidikan mencapai matlamat mereka. Setelah anda menyelesaikan program sijil, anda lebih cenderung mendapatkan pekerjaan sebagai pengetua atau penolong pengetua. Selain itu, sijil ini sesuai untuk mereka yang ingin memajukan kerjaya akademik mereka dengan ijazah pakar pendidikan atau doktor dalam pendidikan.

Di salah satu institusi yang paling berpatutan di negeri ini, anda akan dapat mengikuti kurikulum yang dibuat dan dikendalikan oleh beberapa pelatih pendidik terkemuka di rantau ini. Dengan topik seperti undang-undang sekolah, pengurusan perniagaan sekolah, dan penyeliaan kurikulum dan instruksional, anda akan bersedia untuk memimpin dalam pelbagai persekitaran pendidikan.

Minta lebih banyak maklumat mengenai program ini hari ini dan mulailah merancang langkah seterusnya sebagai peneraju pengajaran.

Tarikh Akhir Kemaskini Okt 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of West Alabama Online is dedicated to making your education as affordable as possible. Discover what it will cost — and how much you’ll save.

The University of West Alabama Online is dedicated to making your education as affordable as possible. Discover what it will cost — and how much you’ll save. Baca Ringkas