Filter
Sijil Lanjutan
Secara: Semua

Terbaik Online Sijil maju dalam Pengajian Pengurusan 2019

Profesional yang mahu mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya mereka merupakan penggiat utama program sijil lanjutan. Sijil-sijil yang menjurus ke arah mereka yang mempunyai pengetahuan substantif dalam kawasan pilihan pengajian mereka, sama ada melalui pengalaman atau melalui kursus sebelumnya.

Anda mungkin tertanya-tanya, "Apakah yang dimaksudkan dengan sijil lanjutan dalam pengurusan?" Program ini memberi tumpuan kepada penggunaan teknologi baru dalam pengurusan, meneroka peluang dalam bidang keusahawanan, membangunkan pembangunan perniagaan merancang untuk memajukan strategi perniagaan dan perniagaan perancangan anda dan pelaksanaannya. Program sijil lanjutan dalam pengurusan memberi peluang untuk belajar bagaimana untuk cemerlang dalam pengurusan operasi di seluruh industri, membantu membuka pintu sehingga profesion dalam sektor perniagaan yang berbeza daripada seorang pelajar mungkin asalnya telah dijangkakan.

Graduan sijil maju dalam pengurusan biasanya meninggalkan program ini dengan kemahiran perniagaan unggul yang membantu mereka untuk mensintesis maklumat untuk memilih projek yang berjaya dan memberi keyakinan di meja rundingan. kepimpinan dan kemahiran komunikasi meningkat terbentuk daripada pengetahuan yang mendalam tentang teori-teori pengurusan operasi adalah manfaat utama.

Program dan kursus yang diperlukan untuk melengkapkan sijil lanjutan berbeza-beza, dan dengan itu begitu juga dengan kos. kos sijil juga berbeza dari negara ke negara, jadi ini adalah satu pertimbangan yang perlu diingat semasa menyelidik langkah pendidikan anda yang akan datang.

Dengan pengetahuan yang meluas berkenaan mendapat dalam sijil lanjutan dalam pengurusan, graduan mempunyai banyak peluang yang ada dalam pelbagai industri yang berbeza. Pekerjaan dalam projek pengurusan penjagaan kesihatan atau teknologi maklumat mempunyai banyak kemungkinan untuk melaksanakan idea-idea baru dipelajari daripada program.Menguruskan projek infrastruktur atau bekerja dalam pembangunan hartanah adalah pilihan lain graduan boleh meneruskan. sijil maju dalam pengurusan juga menyediakan pelajar pengetahuan boleh gunakan untuk memulakan perniagaan mereka sendiri dan membuat jalan mereka di dunia sebagai seorang usahawan.

Tahap fleksibiliti anda perlukan di dalam program adalah penting untuk dipertimbangkan. Banyak membolehkan pelajar melanjutkan pelajaran separuh masa semasa memegang pekerjaan lain, tetapi beberapa program lebih suka komitmen sepenuh masa. Untuk mencari sekolah yang sesuai untuk anda, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pengajian Pengurusan

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture

La pensijilan RNCP est délivrée par la Suruhanjaya Nationale de la Sijil Professionnelle (CNCP), placée sous l'Autorité du Ministère du Travail. pembentukan Chaque inscri ... [+]

PEMBENTUKAN

Pencadang des projets en adéquation avec sa Cible et Monter des Evénements dont il memberi jaminan le suivi

Evénements sportifs konsert Perayaan Metiers menyediakan

La pembentukan Gestionnaire de Projets Événementiels vous Sediakan devenir Penolong Administratif dampingan de Direction Commissaire d'Exposition Penolong de Projet Événementiel ou Chargé (e) de Projet d'Evénements Penolong Projet Agence de Voyage Penolong (e) de Pengeluaran (vente et pengeluaran de pelayaran ) Penolong de Komunikasi / Tourisme; Chargé (e) de réception de Groupes Penolong de Production et Chargé (e) de Komunikasi Chef de Projets Événementiels.

DÉBOUCHÉS Professionnels ... [-]
Perancis France Online Belgium Belgium Online Switzerland Switzerland Online Luxembourg Luxembourg Online Kanada Canada Online Lubnan Lebanon Online Guiana Perancis French Guiana Online Guadeloupe (Fr.) Guadeloupe Online Martinique (Fr.) Martinique Online Tunisia Tunisia Online Algeria Algeria Online Maghribi Morocco Online Mauritius Mauritius Online Reunion (Fr.) Reunion Online Polinesia Perancis French Polynesia Online Republik Demokratik Congo Congo DRC (Zaire) Online Republik Congo Congo ROC (Brazzaville) Online Niger Niger Online Senegal Senegal Online Cote d'Ivoire Cote d'Ivoire Online  + 36 Lagi
Pendaftaran Terbuka
Perancis
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NYU Tandon Online

Meningkatkan pengetahuan teknikal anda untuk memimpin, pembaharuan, dan menguruskan projek-projek untuk meningkatkan operasi perniagaan dengan Pengurusan Sijil Lanjutan P ... [+]

Management Project Online

Meningkatkan pengetahuan teknikal anda untuk memimpin, pembaharuan, dan menguruskan projek-projek untuk meningkatkan operasi perniagaan dengan Pengurusan Sijil Lanjutan Projek kami.

Perluasan pasaran global datang dengan kemajuan yang semakin meningkat teknologi, cabaran logistik, dan pembolehubah tidak menentu. Dalam persekitaran yang amat kompetitif ini, Pengurus Projek mahir adalah permintaan yang tinggi. Pengurus projek adalah pemimpin pasukan yang memegang semua bersama-sama, dengan menggunakan kemahiran dan latihan mereka untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan pada masa dan mengikut bajet. Sijil Lanjutan Pengurusan Projek di Pusat Pengajian Kejuruteraan direka bagi mereka yang ingin memberi tumpuan kepada pengurusan operasi hari ke hari industri swasta. Pelajar-pelajar kita dilatih untuk menguruskan segala-galanya daripada penyelidikan dan pembangunan individu untuk besar-besaran dan sistem teknologi yang kompleks. Mereka diajar asas-asas perniagaan, seperti kemungkinan dan analisis risiko, pemilihan projek, logistik, rundingan dan kontrak, dan kewangan, serta bagaimana untuk membangunkan dan menguruskan operasi dalam perusahaan berasaskan pengetahuan dengan berkesan. Di Pusat Pengajian Kejuruteraan program kami akan membantu anda menguruskan integrasi berkesan teknologi, manusia dan sistem operasi dalam landskap global perniagaan moden. Kami meletakkan penekanan khas ke atas aktiviti perniagaan di seluruh dunia menyelaras, seperti R & D dan pembangunan produk baru pada skala global, inovasi dan teknologi yang dibolehkan global, di samping menjadi terkenal yang semakin meningkat IT dan e-Business dalam inovasi global.... [-]

Amerika Syarikat New York