ONLINESTUDIES.MY

Terbaik Online Sijil maju dalam Pengurusan Projek 2019/2020

program sijil lanjutan adalah sesuai untuk pelajar sudah bekerja dalam bidang pilihan mereka dan mencari untuk meningkatkan pengetahuan mereka untuk terus bergerak ke atas tangga kerjaya. Program-program ini juga pilihan yang baik untuk pelajar yang sebelum ini telah mengambil kursus di kawasan pengajian dan mahu terus belajar.

Apakah yang dimaksudkan dengan sijil lanjutan dalam pengurusan projek? Program akademik yang dimaksudkan untuk pelajar dengan pengalaman profesional atau mereka yang mempunyai kajian terdahulu dalam pengurusan projek untuk melanjutkan pemahaman mereka tentang operasi perniagaan. Program ini direka untuk membina pelajar pengetahuan telah dibangunkan melalui pengalaman mereka dalam dunia perniagaan, dan banyak mempunyai fokus pada menggunakan teknologi untuk mengurangkan proses yang tidak cekap. Kursus akan membantu graduan belajar bagaimana untuk menilai projek-projek untuk potensi mereka untuk berjaya, menilai vendor dan menguruskan komunikasi dari permulaan projek melalui pelaksanaan.

Selain pemahaman perniagaan yang lebih lengkap, graduan mahir dalam penyelidikan dan pengurusan pembangunan, menguruskan logistik dan kewangan untuk memastikan projek yang kekal pada masa dan dalam kekangan bajet. kemahiran ini menjadi graduan yang seluruh industri, supaya mereka tidak pigeonholed dan boleh mempunyai banyak peluang yang ada.

kos pendidikan berbeza antara negara-negara dan program, jadi ia adalah penting untuk penyelidikan variasi dalam tuisyen dan yuran apabila memilih kursus pengajian untuk mengejar. Bilangan kursus yang ditetapkan dalam program yang boleh memberi kesan ke atas kos.

pekerjaan pengurusan projek tidak khusus kepada satu industri, yang merupakan rahmat kepada graduan yang mungkin dapat menumpukan kerjaya mereka di kawasan mereka mendapati menarik. pengurus projek boleh mendapati diri mereka menguruskan projek-projek pembangunan hartanah secara besar-besaran, mengarah pelaksanaan sistem teknologi baru atau mengendalikan operasi dan logistik pada projek infrastruktur.Graduan boleh mencari banyak peluang bekerja di sektor penjagaan kesihatan, mengetuai pelaksanaan produk baru dalam sektor pembuatan atau menjalankan acara besar-besaran daripada perancangan hingga selesai.

program sijil maju berbeza dan begitu juga fleksibiliti yang ditawarkan oleh sambilan atau program sepenuh masa. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

2 Hasil dalam Pengurusan Projek Filter

Titre rncp niveau 3: Gestionnaire de projets événementiels

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Perancis Perancis Online Belgium Belgium Online Switzerland Switzerland Online Luxembourg Luxembourg Online Kanada Kanada Online Lubnan Lebanon Online Guiana Perancis Guiana Perancis Online Guadeloupe (Fr.) Guadeloupe Online Martinique (Fr.) Martinique Online Tunisia Tunisia Online Algeria Algeria Online Maghribi Maghribi dalam talian Mauritius Mauritius Online Reunion (Fr.) Reunion Online Polinesia Perancis Polinesia Perancis Online Republik Demokratik Congo Congo DRC (Zaire) Online Republik Congo Congo ROC (Brazzaville) Online Niger Niger Online Senegal Senegal Online Cote d'Ivoire Côte d'Ivoire Online + 37 lagi

La pensijilan RNCP est délivrée par la Suruhanjaya Nationale de la Sijil Professionnelle (CNCP), placée sous l'Autorité du Ministère du Travail. pembentukan Chaque inscrite au RNCP répond à un besoin clairement identifié chez les Professionnels et sur le marché du travail français.

Pengurusan projek sijil lanjutan

NYU Tandon Online
Online Sept. 2020 Amerika Syarikat New York

Meningkatkan pengetahuan teknikal anda untuk memimpin, pembaharuan, dan menguruskan projek-projek untuk meningkatkan operasi perniagaan dengan Pengurusan Sijil Lanjutan Projek kami.