Filter
Sijil Lanjutan
Secara: Semua

Terbaik Online Sijil maju dalam Pengurusan Projek 2019/2020

program sijil lanjutan adalah sesuai untuk pelajar sudah bekerja dalam bidang pilihan mereka dan mencari untuk meningkatkan pengetahuan mereka untuk terus bergerak ke atas tangga kerjaya. Program-program ini juga pilihan yang baik untuk pelajar yang sebelum ini telah mengambil kursus di kawasan pengajian dan mahu terus belajar.

Apakah yang dimaksudkan dengan sijil lanjutan dalam pengurusan projek? Program akademik yang dimaksudkan untuk pelajar dengan pengalaman profesional atau mereka yang mempunyai kajian terdahulu dalam pengurusan projek untuk melanjutkan pemahaman mereka tentang operasi perniagaan. Program ini direka untuk membina pelajar pengetahuan telah dibangunkan melalui pengalaman mereka dalam dunia perniagaan, dan banyak mempunyai fokus pada menggunakan teknologi untuk mengurangkan proses yang tidak cekap. Kursus akan membantu graduan belajar bagaimana untuk menilai projek-projek untuk potensi mereka untuk berjaya, menilai vendor dan menguruskan komunikasi dari permulaan projek melalui pelaksanaan.

Selain pemahaman perniagaan yang lebih lengkap, graduan mahir dalam penyelidikan dan pengurusan pembangunan, menguruskan logistik dan kewangan untuk memastikan projek yang kekal pada masa dan dalam kekangan bajet. kemahiran ini menjadi graduan yang seluruh industri, supaya mereka tidak pigeonholed dan boleh mempunyai banyak peluang yang ada.

kos pendidikan berbeza antara negara-negara dan program, jadi ia adalah penting untuk penyelidikan variasi dalam tuisyen dan yuran apabila memilih kursus pengajian untuk mengejar. Bilangan kursus yang ditetapkan dalam program yang boleh memberi kesan ke atas kos.

pekerjaan pengurusan projek tidak khusus kepada satu industri, yang merupakan rahmat kepada graduan yang mungkin dapat menumpukan kerjaya mereka di kawasan mereka mendapati menarik. pengurus projek boleh mendapati diri mereka menguruskan projek-projek pembangunan hartanah secara besar-besaran, mengarah pelaksanaan sistem teknologi baru atau mengendalikan operasi dan logistik pada projek infrastruktur.Graduan boleh mencari banyak peluang bekerja di sektor penjagaan kesihatan, mengetuai pelaksanaan produk baru dalam sektor pembuatan atau menjalankan acara besar-besaran daripada perancangan hingga selesai.

program sijil maju berbeza dan begitu juga fleksibiliti yang ditawarkan oleh sambilan atau program sepenuh masa. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pengurusan Projek

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture

La pensijilan RNCP est délivrée par la Suruhanjaya Nationale de la Sijil Professionnelle (CNCP), placée sous l'Autorité du Ministère du Travail. pembentukan Chaque inscri ... [+]

PEMBENTUKAN

Pencadang des projets en adéquation avec sa Cible et Monter des Evénements dont il memberi jaminan le suivi

Evénements sportifs konsert Perayaan Metiers menyediakan

La pembentukan Gestionnaire de Projets Événementiels vous Sediakan devenir Penolong Administratif dampingan de Direction Commissaire d'Exposition Penolong de Projet Événementiel ou Chargé (e) de Projet d'Evénements Penolong Projet Agence de Voyage Penolong (e) de Pengeluaran (vente et pengeluaran de pelayaran ) Penolong de Komunikasi / Tourisme; Chargé (e) de réception de Groupes Penolong de Production et Chargé (e) de Komunikasi Chef de Projets Événementiels.

DÉBOUCHÉS Professionnels ... [-]
Perancis Perancis Online Belgium Belgium Online Switzerland Switzerland Online Luxembourg Luxembourg Online Kanada Kanada Online Lubnan Lebanon Online Guiana Perancis Guiana Perancis Online Guadeloupe (Fr.) Guadeloupe Online Martinique (Fr.) Martinique Online Tunisia Tunisia Online Algeria Algeria Online Maghribi Maghribi dalam talian Mauritius Mauritius Online Reunion (Fr.) Reunion Online Polinesia Perancis Polinesia Perancis Online Republik Demokratik Congo Congo DRC (Zaire) Online Republik Congo Congo ROC (Brazzaville) Online Niger Niger Online Senegal Senegal Online Cote d'Ivoire Côte d'Ivoire Online  + 36 Lagi
Pendaftaran Terbuka
Perancis
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NYU Tandon Online

Meningkatkan pengetahuan teknikal anda untuk memimpin, pembaharuan, dan menguruskan projek-projek untuk meningkatkan operasi perniagaan dengan Pengurusan Sijil Lanjutan P ... [+]

Management Project Online

Meningkatkan pengetahuan teknikal anda untuk memimpin, pembaharuan, dan menguruskan projek-projek untuk meningkatkan operasi perniagaan dengan Pengurusan Sijil Lanjutan Projek kami.

Perluasan pasaran global datang dengan kemajuan yang semakin meningkat teknologi, cabaran logistik, dan pembolehubah tidak menentu. Dalam persekitaran yang amat kompetitif ini, Pengurus Projek mahir adalah permintaan yang tinggi. Pengurus projek adalah pemimpin pasukan yang memegang semua bersama-sama, dengan menggunakan kemahiran dan latihan mereka untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan pada masa dan mengikut bajet. Sijil Lanjutan Pengurusan Projek di Pusat Pengajian Kejuruteraan direka bagi mereka yang ingin memberi tumpuan kepada pengurusan operasi hari ke hari industri swasta. Pelajar-pelajar kita dilatih untuk menguruskan segala-galanya daripada penyelidikan dan pembangunan individu untuk besar-besaran dan sistem teknologi yang kompleks. Mereka diajar asas-asas perniagaan, seperti kemungkinan dan analisis risiko, pemilihan projek, logistik, rundingan dan kontrak, dan kewangan, serta bagaimana untuk membangunkan dan menguruskan operasi dalam perusahaan berasaskan pengetahuan dengan berkesan. Di Pusat Pengajian Kejuruteraan program kami akan membantu anda menguruskan integrasi berkesan teknologi, manusia dan sistem operasi dalam landskap global perniagaan moden. Kami meletakkan penekanan khas ke atas aktiviti perniagaan di seluruh dunia menyelaras, seperti R & D dan pembangunan produk baru pada skala global, inovasi dan teknologi yang dibolehkan global, di samping menjadi terkenal yang semakin meningkat IT dan e-Business dalam inovasi global.... [-]

Amerika Syarikat New York