ONLINESTUDIES

Online Sijil maju dalam Pengurusan Mewah 2020

Satu sijil lanjutan dianugerahkan selepas menamatkan program akademik bedah Master. Ia adalah sesuai untuk individu yang ingin latihan lanjut dalam pekerjaan mereka untuk meningkatkan peluang mereka untuk promosi atau untuk meningkatkan tanggungjawab tempat kerja mereka.

Program dalam pengurusan mewah boleh menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran untuk menjual dan menguruskan barangan mewah. Contoh kelas termasuk pengurusan jenama, mewah global, komunikasi jenama, dinamik, pengurusan PR, harga dan pengedaran dan usaha pertumbuhan.

Walaupun kursus jarak jauh mempunyai tarikh matang yang mesti dipenuhi, terdapat satu perjanjian yang hebat pematuhan untuk apabila anda boleh menjalankan tugasan ketika belajar pada satu jarak. Dengan pilihan dalam talian, Anda boleh keluar dari kumpulan perbincangan seperti yang diperlukan untuk kembali bekerja dan kemudian menyertai selepas kerja jika diperlukan. Kursus jarak jauh boleh diambil dalam apa jua tempat anda mempunyai akses internet. Anda boleh walaupun kelas lengkap dari ruang istirahat Internet di mana-mana hotel di seluruh dunia jika anda perlu bercuti.

Online Sijil maju dalam Pengurusan Mewah

1 Hasil dalam Pengurusan Mewah, Pembelajaran jarak jauh Filter

Advanced Certificate in Management and Marketing of Fashion and Luxury

MIA Digital University
Sijil Lanjutan
20 May 2020
<
Sepenuh Masa
<
6 bulan
19 May 2020
English
Online

The Advanced Certificate Program in Management and Marketing of Fashion and Luxury examines the evolution of the fashion and luxury industry and provides students with the kno ...

Baca lebih lanjut