Online Sijil maju dalam Bioinformatik 2020

Selepas menamatkan program pendidikan dan memperoleh sijil maju, orang dewasa profesional mungkin boleh meningkatkan set kemahiran mereka atau memenuhi syarat untuk kenaikan pangkat dalam bidang kerjaya mereka. Pelajar yang mendapat sijil ini boleh maju dengan cepat dalam profesion mereka kerana pengetahuan meningkat mereka.Bioinformatik berkenaan dengan penggunaan pendekatan berasaskan komputer… Baca lebih lanjut

Selepas menamatkan program pendidikan dan memperoleh sijil maju, orang dewasa profesional mungkin boleh meningkatkan set kemahiran mereka atau memenuhi syarat untuk kenaikan pangkat dalam bidang kerjaya mereka. Pelajar yang mendapat sijil ini boleh maju dengan cepat dalam profesion mereka kerana pengetahuan meningkat mereka.

Bioinformatik berkenaan dengan penggunaan pendekatan berasaskan komputer kepada pemahaman proses-proses biologi. Teknologi hari ini memberi kita analisis berkapasiti tinggi gen dan protein yang menjadikan perlu untuk mengintegrasikan informatik apabila menyelesaikan masalah biologi.

Online Sijil maju dalam Bioinformatik

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
NYU Tandon Online
New York , USA

Pelengkap sains hayat atau MD ijazah lanjutan dengan Advanced Ijazah Sijil Bioinformatik, memberikan anda alat untuk mengurus dan mengkaji data.

Pelengkap sains hayat atau MD ijazah lanjutan dengan Advanced Ijazah Sijil Bioinformatik, memberikan anda alat untuk mengurus dan mengkaji data. -
Sijil Lanjutan
English
Januari 2020
01 Nov 2016
Online