Sijil Lanjutan Dalam Talian Gangguan Autisme Spektrum

Adelphi University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sijil Lanjutan Dalam Talian Gangguan Autisme Spektrum

Adelphi University

Dapatkan kepakaran, dapatkan pengiktirafan dan tentukan diri anda untuk kemajuan kerjaya dengan program sijil kami.

Sediakan untuk kerjaya yang sangat memuaskan dengan program sijil lanjutan dalam talian dalam Autisme dan Kecacatan Serat atau Pelbagai (Advanced ASMD) dan Gangguan Autisme Spektrum (Advanced ASD) yang ditawarkan oleh Ruth S. Ammon School of Education. Program-program ini memberi anda pengalaman pembelajaran yang sangat kaya, pengetahuan yang anda boleh segera memohon kepada tempat kerja, dan kelayakan pendidikan yang berharga.

Mereka juga menawarkan peluang unik untuk belajar dan mendapatkan pandangan dari Stephen Shore, Ed.D., seorang ahli akademik terkenal dan ahli fakulti Adelphi University yang kepakarannya dimaklumkan sepenuhnya oleh pengalamannya yang hidup di spektrum autisme.

Kedua-dua Advanced ASMD dan Advanced ASD menekankan pendekatan jangka hayat kepada pembangunan. Pelajar bukan sahaja mempelajari strategi dan kaedah pelbagai disiplin dan kaedah untuk diagnosis, penilaian dan campur tangan, mereka juga mendapat kepakaran dalam menyesuaikan amalan terbaik untuk keperluan individu-pada setiap peringkat kehidupan.

Dr Shore dan rakannya, Pavan J. Anthony, Ed.D., membangunkan kurikulum dengan berunding dengan para pengamal dan pemimpin yang diakui secara nasional di lapangan, termasuk pengarang beberapa buku teks yang dibaca oleh pelajar di kelas. Setiap program 12-kredit, pengajar yang diketuai sepenuhnya dalam talian ini boleh disiapkan dalam satu tahun.

Sijil Lanjutan dalam Gangguan Autisme Spektrum:

Sijil Lanjutan dalam Gangguan Autisme Spektrum menarik pelbagai pelajar di seluruh dunia yang bekerja atau berminat untuk bekerja dengan kanak-kanak dan orang dewasa pada spektrum autisme. Mereka mungkin memegang jawatan sebagai pendidik, penyedia penjagaan kesihatan, ahli terapi atau pengurus program dalam tetapan dari sekolah, klinik dan hospital, ke rumah kumpulan dan pusat pemulihan. Pelajar dengan ijazah sarjana dalam mana-mana subjek boleh memohon kemasukan.

Sorotan Program

Program sijil lanjutan kami memberikan pelajar bukan sahaja dengan pengetahuan canggih, tetapi juga arahan peribadi dan persekitaran pembelajaran dalam talian yang menarik. Kelas juga menawarkan peluang untuk latihan dan tugasan yang menyokong minat dan objektif masing-masing. Kebanyakan kursus termasuk komponen kerja yang diperlukan, di mana pelajar memerhatikan penduduk dalam penetapan inklusif atau khusus; membantu dalam kapasiti yang sesuai; dan mendapatkan pelbagai perspektif mengenai pengalaman mereka melalui perbincangan kumpulan dengan fakulti dan rakan sebaya.

Dengan memperoleh satu daripada sijil peringkat siswazah kami, anda meletakkan perhatian terhadap kepakaran anda dan menunjukkan komitmen anda terhadap pembangunan profesional.

Tangkapan Fakulti

Pavan J. Antony, Ed.D., Profesor Madya, Pengarah Program

Dr. Antony adalah guru pendidikan dan pentadbir pendidikan khusus sebelum mendapat gelar doktor dan menyertai fakulti Ruth S. Ammon School of Education. Dia dan rakannya, Dr. Stephen Shore, adalah pengarang bersama bagi buku Kolej Pelajar Kurang Upaya: We Do Belong.

Stephen Shore, Ed.D., Penolong Profesor Klinikal, Penasihat Program

Dr Shore adalah pakar yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam pendidikan autisme dan autisme, perunding, penceramah dan penulis. Beliau telah menyampaikan lebih daripada 120 pembentangan di 47 negara dan telah menulis tiga buku:

 • Di luar Tembok: Pengalaman Peribadi dengan Autisme dan Sindrom Asperger
 • Tanya dan Beritahu: Advokasi dan Pendedahan Sendiri untuk Orang-orang di Spektrum Autisme
 • Memahami Autisme untuk Dummies

Rakan dan rakan Dr. Shore, aktivis hak autisme terkenal Dr Temple Grandin, Ph.D., telah menulis ke hadapan untuk setiap buku beliau.

Faedah Program

 • Fakulti yang terkenal
 • Nilai tinggi, kelayakan profesional dalam permintaan
 • Belajar dengan melakukan pendekatan tutorial kami untuk pendidikan
 • Mudah 100 peratus dalam talian, format pengajar yang diketuai dengan kelas yang diadakan setiap minggu
 • Etos berpusatkan pelajar peribadi, sokongan
 • Advanced ASMD membawa kepada Anotasi Negeri New York dalam Kurang Upaya yang Teruk atau Pelbagai
 • Tiada GRE diperlukan untuk kemasukan

Mengenai Sekolah Pendidikan Ruth S. Ammon

Sekolah Pendidikan Adelphi berkomitmen untuk kecemerlangan dalam pendidikan dan menyediakan peluang untuk pertumbuhan profesional dengan mencipta pengalaman akademik dan medan yang sah, memupuk penghormatan bagi penduduk yang pelbagai yang kami berkhidmat, mengamalkan amalan etika, dan menyediakan pelajar kami menjadi agen perubahan reflektif melalui penyelidikan, kerjasama dan kepimpinan.

Falsafah pendidikan kami menekankan nilai pembelajaran melalui aktiviti bermakna dan refleksi dalam masyarakat ulama dan pendidik. Kami mengiktiraf pembelajaran sebagai dinamik sosio-budaya dan dengan demikian, kelas kami dibingkai dalam konteks budaya, sejarah, dan bahan-bahan dari pelbagai populasi yang kami sediakan. Falsafah kami membawa kepada komuniti kerjasama yang menghormati suara semua dan memegang janji terbesar untuk individu dan juga keberkesanan kolektif.

Sebagai pelajar seumur hidup sendiri, fakulti dan pentadbiran kami menghargai ekspresi kreatif dan eksplorasi artistik untuk pertumbuhan peribadi dan profesional dan komited untuk mengenali dan menghadiri keperluan pelajar kami melalui pembangunan kepimpinan, kemahiran teknologi dan komunikasi.

This school offers programs in:
 • English


Tarikh Akhir Kemaskini June 2, 2018
Tempoh & Harga
This course is
Online
Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Price
Harga
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
Amerika Syarikat - Garden City, New York
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Contact school
Tarikh akhir Contact school
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Garden City, New York
Tarikh tutup permohonan Contact school
Tarikh akhir Contact school