Penerangan Program

Adakah anda mempunyai pengalaman atau latar belakang dalam analisis data? Menggabungkan pengetahuan anda yang sedia ada dengan Sijil Siswazah Data Analytics Online kami untuk mengukuhkan set kemahiran anda dan memajukan kerjaya anda.

Sepanjang pembelajaran, mengembangkan kemahiran analisis data yang anda perlukan untuk bersaing dalam pasaran yang didorong oleh wawasan hari ini:

 • Membangunkan pengguna dan segmen pengguna yang menyediakan rangka kerja untuk menggunakan rawatan pemasaran yang disasarkan dan diperibadikan
 • Bina model ramalan yang meramalkan tingkah laku pengguna individu dan membolehkan komunikasi pemasaran proaktif
 • Gunakan alat analitik web dan media sosial untuk menilai interaksi dalam talian dan mengenal pasti peluang baru untuk menjana petunjuk pengguna dan membina hubungan pelanggan yang lebih kuat
 • Menggabungkan pendekatan pengujian dan pengukuran kempen digital amalan terbaik yang menilai dengan tepat ROI pelaburan pemasaran

Program sijil kami direka untuk profesional yang bekerja bersungguh-sungguh untuk mendapatkan kemahiran analisis data yang kritikal dan permintaan. Apabila selesai sijil, pelajar mempunyai pilihan untuk memohon untuk meneruskan dan melengkapkan program ijazah penuh. Kredit yang diperoleh dari program sijil akan digunakan untuk program tuan .

Pembelajaran Dalam Talian

Emerson College menggabungkan amalan terbaik pembelajaran dalam talian untuk menawarkan pengalaman belajar berpusatkan pelajar. Semua pengajar secara khusus dilatih dan diperakui untuk mengajar dalam persekitaran dalam talian. Kursus dalam talian akan menggunakan templat Emerson Online di kanvas, yang menyajikan kandungan dalam modul mingguan.

Kelas dalam talian kami mungkin atau mungkin tidak segerak. Walau bagaimanapun, semua kelas akan mempunyai tarikh akhir yang ditetapkan, serta tarikh akhir di sepanjang jalan yang anda perlukan untuk bertemu.

Kebanyakan kursus dalam talian termasuk:

 • Membaca atau melihat video
 • Penyertaan dalam perbincangan dalam talian
 • Menyelidik dan melengkapkan tugasan
 • Menyelesaikan tugasan dalam kumpulan kerjasama

Kursus dalam talian memerlukan jumlah masa dan usaha yang sama seperti kursus bersemuka. Semasa minggu biasa, anda akan membelanjakan lebih kurang 1 - 2 jam setiap minggu membaca dan / atau menonton video, 2 jam menyertai perbincangan dalam talian, dan 3 - 4 jam menyelesaikan tugasan. Jam pejabat maya, menasihati, perkhidmatan perpustakaan, perkhidmatan pusat menulis dan perkhidmatan kebolehaksesan tersedia untuk anda.

Pendaftaran dalam setiap kursus akan dihadkan kepada kira-kira 20 untuk mengekalkan pelajar rendah: nisbah fakulti dan untuk memudahkan pembelajaran interaktif.

Petua untuk menjadi pelajar dalam talian yang berjaya:

 • Berhati-hati membaca sukatan pelajaran dan kenalpasti tarikh ketinggalan penting dan tugasan mingguan yang dijadualkan.
 • Menggunakan waktu pejabat maya untuk bertanya dan mendapatkan penjelasan tentang tugasan.
 • Mengkaji modul kursus pada awal minggu dan merancang untuk membolehkan masa yang cukup untuk menyelesaikan tugasan anda.
 • Mengambil bahagian dalam papan perbincangan mingguan dan melibatkan diri dengan rakan-rakan anda.
 • Manfaatkan sumber-sumber maya yang terdapat di perpustakaan dan pusat penulisan Emerson.
Program diajar dalam:
English

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Emerson College »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
12 
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date