Sijil dalam pembinaan

Umum

Penerangan Program

AC Terakreditasi - pengiktirafan antarabangsa

Kursus ini memberikan pengetahuan profesional dalam Kejurulatihan . Ia menggabungkan kandungan konkrit dan gabungan seimbang antara pengetahuan saintifik dan pendekatan praktikal. Setiap pengajaran menawarkan kemahiran, alat teknik, model bimbingan dan amalan kejurulatihan untuk penciptaan Jurulatih Profesional berdasarkan piawaian dan pelaksanaan antarabangsa. Gabungan pendekatan saintifik dan tahap amalan yang tinggi selaras dengan piawaian antarabangsa Persatuan Pelatih dan badan-badan antarabangsa yang lain.

Kursus dalam talian ini adalah lebih daripada 100 jam bersama dengan amalan latihan lebih daripada 26 jam. Selain itu, dianggarkan bahawa masa belajar yang diperlukan - termasuk masa untuk tugasan - lebih dari 100 jam juga.

Setiap peserta mempunyai jam latihan yang diperlukan bagi mereka yang ingin mendapat kepercayaan di peringkat Eksekutif & Jurulatih Profesional // Jurulatih Eksekutif Profesional . Selain latihan terakreditasi, jam kerja akan diperlukan berdasarkan piawaian AC.

Untuk menyertai kursus latihan ini, calon harus mempunyai syarat-syarat berikut: ijazah dari sebarang pendidikan tinggi atau pengalaman kerja yang berkaitan atau keduanya. Selepas berjaya menyelesaikan pelajaran, peserta akan menerima sijil latihan khusus.

PESERTA PROFIL

Sijil Kejurulatihan - AC Terakreditasi adalah untuk semua orang yang ingin bekerja dalam industri pembinaan secara profesional dan mereka tidak mempunyai latihan sebelumnya dan / atau pengalaman dalam pembinaan. Lebih konkrit:

  • Bagi mereka yang ingin menjadi profesional dan bekerja melalui pejabat bimbingan mereka sendiri dan / atau bekerjasama dengan syarikat-syarikat perkhidmatan bimbingan
  • Kepada pengurus, pemimpin, usahawan, eksekutif dan profesional yang ingin mengembangkan diri secara profesional & peribadi
  • Kepada ahli psikologi & saintis

Matlamat Program

Dengan kejayaan penyiapan Sijil Kejurulatihan - AC Bertauliah anda akan dapat:

1.Kembangkan dan buat hubungan jurulatih profesional dengan pelanggan dengan kepercayaan, penerimaan dan pemberdayaan,

2.Kerjasama dengan berkesan dengan pelanggan anda

3. Untuk mengetahui, ikuti dan berkesan melaksanakan Kod Etika dan Amalan Baik AC

4.Kerjasama dengan pelanggan anda untuk mencipta sasaran konkrit dan bagaimana melaksanakannya, memvisualisasikan masa depannya dan mengerjakannya.

5. Mewujudkan dan membangunkan pejabat peribadi anda dan / atau merancang pembangunan profesional anda dan pertumbuhan

6.Plan dan buat masa depan anda untuk pembangunan profesional dalam industri pembinaan selaras dengan persekitaran antarabangsa.

Tarikh Akhir Kemaskini Disember 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Supplementary Distance Education Programme (E-Learning) of The Center of Continuing Education and Lifelong Learning of the National and Kapodistrian University of Athens, in operation since 2001, ... Baca lebih lanjut

The Supplementary Distance Education Programme (E-Learning) of The Center of Continuing Education and Lifelong Learning of the National and Kapodistrian University of Athens, in operation since 2001, provides distance education programmes that link theoretical and academic knowledge to the practical and applied skills required in their respective professional fields. Baca Ringkas