Seni fesyen - pelajaran dalam talian

Umum

Penerangan Program

Apakah Universiti Fesyen?

Universiti Fesyen bekerja sangat berbeza daripada kebanyakan sekolah reka bentuk fesyen. Kami tidak mengenakan bayaran tuisyen berasingan untuk setiap kelas individu yang anda ambil. Sebaliknya, kami memberikan anda 24/7, akses atas permintaan semua Dari ratusan pelajaran video penuh kami untuk yuran langganan tahunan yang rendah.

Pelajaran UoF diajar secara eksklusif oleh profesor sekolah fesyen dan profesional industri, tidak pernah oleh amatur. Anda akan melihat kuliah yang sama dan demonstrasi "bagaimana untuk" yang diajarkan oleh sekolah fesyen yang terbaik, tetapi tanpa kelas kelas yang tegar di lokasi yang tidak selesa. Sebaliknya, anda menentukan apa, kapan dan di mana anda mahu belajar.

Universiti Fesyen menawarkan pelajaran dalam semua bidang fesyen utama: draping, membuat corak, pembuatan corak CAD, aksesori, jahit, seni fesyen, kancing, perniagaan, pembangunan produk, kuliah, seni fesyen CAD, pakaian kanak-kanak dan banyak lagi.

Kebanyakan sekolah mengenakan yuran pengajian yang besar untuk mengajar subjek fesyen tunggal dalam disiplin fesyen tertentu, seperti menjahit atau membuat corak. Di Universiti Fesyen, anda akan membayar lebih banyak untuk mengakses Setiap Subjek fesyen dalam Setiap Disiplin!

Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut

Pembelajaran Seni Fesyen

lukisan fesyen dalam talian kami, menjadikan dan pengajaran ilustrasi video akan membantu anda merealisasikan reka bentuk anda di atas kertas dan membuat seorang artis daripada anda! Dapat berkomunikasi idea-idea reka bentuk anda kepada orang lain adalah satu langkah yang kritikal ke arah menjadi seorang pereka fesyen yang berjaya.

Pratonton Pelajaran Seni Fesyen Khas UoF

Memberi penyamaran

Pelajaran untuk setiap Tahap Kemahiran

BEGINNER

Sama ada minat anda mereka bentuk untuk wanita lelaki, tweens, bayi, kanak-kanak atau kanak-kanak yang lebih tua, ia semua bermula dengan belajar bagaimana untuk menarik croquis fesyen. A fesyen croquis adalah lakaran kasar yang digunakan sebagai asas dalam lukisan fesyen dan membentangkan angka yang sedikit memanjang berbanding bahagian badan kehidupan sebenar.

Mula belajar dengan menguasai kami "wanita Frontal menimbulkan" dan "wanita Contrapposto menimbulkan" pelajaran. Seterusnya, cuba untuk menarik "Berjalan Wanita Pose" dan Wanita Side Kembali Pose. ". Kemudian, beralih kepada "Tetap Wanita Santai Pose" dan "Ketua Wanita, Hands & Feet" pelajaran. Akhir sekali, pilih dan menyelesaikan 4 pelajaran Permulaan lain yang menarik minat anda, atau yang seolah-olah mencabar, sebelum berpindah ke seksyen Intermediate kami.

Sebaik sahaja anda berasa selesa dengan kemahiran lukisan tangan anda, berasa bebas untuk bergerak ke Design kami Bantuan Komputer (CAD) pelajaran. Anda akan menemui mereka dalam seksyen CAD disiplin kami. Kami telah dibentangkan pelajaran CAD kami dalam perintah itu di mana anda harus menonton mereka. Mulakan dengan pelajaran pertama, kemudian melakukan pelajaran kedua, dan lain-lain

INTERMEDIATE

pelajaran Seni Intermediate kami akan mengajar anda untuk menyerahkan menyebabkan reka bentuk anda. Setiap pelajaran datang dengan percuma template croquis dimuat turun dan carikan supaya supaya anda boleh mengikuti bersama-sama dengan pengajar. Kami juga akan mengajar anda bagaimana untuk mencari gaya lakaran anda sendiri. lakaran anda gaya "jenama" anda dan set anda selain daripada pereka lain. Selepas menguasai sekurang-kurangnya 6 pelajaran Intermediate kami, beralih kepada pelajaran Lanjutan kami.

ADVANCED

pelajaran Seni Advanced kami akan mengajar bagaimana untuk menggambarkan reka bentuk anda dalam gouache ( "cat air" atau "percikan" dalam bahasa Itali). Muat turun croquis fesyen Percuma kami untuk pelajaran ini dan ikut bersama-sama dengan pengajar anda untuk menyempurnakan teknik-teknik kita memperkenalkan di sini.

Universiti Fesyen menawarkan banyak, banyak pelajaran dalam Seni Moden. Semak mereka dengan mengklik tab Pelajaran di halaman rumah kami di UniversityofFashion.com.

Klik untuk melanggan

Tarikh Akhir Kemaskini Jul 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Fashion is the first and largest online fashion design video library in the world.

The University of Fashion is the first and largest online fashion design video library in the world. Baca Ringkas