Yang MBA diiktiraf di peringkat antarabangsa sebagai kelayakan yang paling sesuai untuk menyediakan orang-orang perniagaan untuk kerjaya yang berjaya dalam kader kanan organisations.An mereka MBA meningkatkan kemahiran pengurusan peserta dan tema kajian inovatif membuka pengetahuan baru yang panduan membangunkan pemimpin dengan cara yang kreatif untuk bermain yang pasti menambah nilai peranan dalam organisasi mereka.

Syarat kemasukan

  1. Pemohon mestilah mempunyai ijazah yang sesuai Siswazah Universiti atau Kolej daripada institusi yang diiktiraf
  2. Pemohon yang tidak memegang ijazah universiti atau kolej, akan dipertimbangkan untuk kemasukan jika mereka mempunyai pensijilan / diploma profesional DAN minimum tiga tahun sepenuh masa pengalaman kerja yang berkenaan

Pengiktirafan profesional

Pebble Hills University diiktiraf oleh Pertubuhan Akreditasi Antarabangsa (IAO) untuk mencapai standard tertinggi dalam Pengurusan Organisasi, Pengurusan Perniagaan dan Prestasi Perniagaan melalui komitmen kepada kualiti dan peningkatan yang berterusan dalam Pendidikan. IAO dikaitkan dengan terkemuka dunia dan diiktiraf agensi jaminan kualiti di seluruh dunia untuk kebaikan standard pendidikan. Sebahagian daripada rakan-rakan IAO semasa adalah: Jabatan Dewasa & Pendidikan Tinggi, Kementerian Pendidikan (Bhutan), Suruhanjaya Kebangsaan bagi Universiti Penilaian dan Akreditasi (Argentina), The Tinggi Nasional Pendidikan Akreditasi (Costa Rica), Akreditasi dan Suruhanjaya Jaminan Kualiti (Palestin), Agensi Pembangunan Pengajian Tinggi dan Jaminan Kualiti (Bosnia dan Herzegovina), Accreditacion Agencia (Chile), Majlis Assurance & Akreditasi Kualiti (Sri Lanka), Agensi Awam akreditasi Pengajian Tinggi (Albania), Pusat Jaminan Kualiti dan Akreditasi untuk IPT (Libya) dan Pengajian Tinggi Kualiti Penilaian Pusat (Latvia), dan lain-lain Pendidikan Antarabangsa Suruhanjaya Akreditasi mengiktiraf piawaian akreditasi IAO ini.

Badan Profesional Amerika

Ini adalah program yang diperakui Pertubuhan Akreditasi Antarabangsa (IAO). Anda akan layak untuk memohon Sijil IAO untuk Profesional Perniagaan. Persijilan IAO untuk Profesional Perniagaan adalah tauliah industri antarabangsa yang mengesahkan kemahiran profesional perniagaan untuk dunia perniagaan antarabangsa. Yang semakin meningkat pensijilan terpantas diiktiraf di peringkat antarabangsa, IAO, memberikan pensijilan kepada profesional yang dipunyai oleh dunia perniagaan. Lebih-lebih lagi, Diploma Jacinto dan Laporan Penilaian yang komprehensif akan dikeluarkan oleh Universiti California Luar Kelayakan Penilai (CUFCE). Tambahan pula, graduan layak memohon keahlian dan anugerah sewa khas yang berkaitan daripada Chartered Institute of Pengurus Kewangan Profesional, Amerika Syarikat dan Chartered Institute of Management dan Kepimpinan, Amerika Syarikat. Plus, Graduan layak memohon keahlian dan / atau status Ahli Berkanun (C.Mgr) of Chartered Institute of Management, Kanada.

Badan UK Profesional

Siswazah dari program ini layak untuk menyertai Institut Pakar Pengurusan (IMS), United Kingdom, Akademi Eksekutif & Administrators (AEA), UK. Di samping itu, Lembaga Pengarah dan Akademik Majlis Persatuan Kajian (ARC) Persatuan Pengamal Perniagaan (UK) telah mengiktiraf graduan PHU MBA untuk melayakkan diri untuk Anugerah SBP Kanan. Persatuan Pengurus Profesional (PMA) akan menerima graduan PHU untuk Keahlian penuh Persatuan. Ini dengan ijazah Sarjana boleh memasukkan PMA di Pengurus Profesional Bertauliah (P.Mgr) peringkat.

Badan Profesional Afrika

Pelajar Pebble Hills Universiti diterima untuk menjadi ahli dalam Bab Pengurusan Reka Bentuk, Teknologi dan Pengurusan Persatuan Antarabangsa (DTMSI). Pemohon dimasukkan ke dalam Pengurusan Bab Persatuan, yang merupakan bahagian keahlian umum dalam Persatuan. Sesuai ahli yang layak adalah dipelawa untuk menyertai pelbagai subbahagian seperti MBA dan Pengurus Profesional Guild.

Dasar Pendaftaran Terbuka

Pelajar boleh mendaftar pada bila-dari mana sahaja. Terdapat juga fleksibiliti dalam pacing kursus. Semua kursus adalah kursus jarak jauh yang ditawarkan secara online melalui eCampus kami. PHU kursus dalam talian beroperasi pada dasar pendaftaran terbuka; tiada tarikh akhir pendaftaran. Ini bermakna perjalanan pembelajaran jarak jauh bermula untuk anda pada hari pendaftaran anda telah diterima. Pendaftaran diproses dan diterima pada hari bekerja yang paling.

Bayaran dan Kewangan

US $ 2,480 jika anda melengkapkan program dalam satu tahun; US $ 2,680 jika anda menamatkan program dalam tempoh tiga tahun

Keperluan Pengijazahan

GPA purata 3.0; Apa-apa obligasi kewangan belum jelas harus dibayar

Pakej Pengijazahan

  • Diploma Ijazah dengan penutup
  • Transkrip rasmi
  • Alumni Kad ID
  • Surat Pengijazahan

Pengecualian / Pertukaran

Jika anda mempunyai kredit yang boleh dipindahkan daripada institusi pengajian tinggi lain, ini boleh dikira ke arah keperluan bagi kebanyakan kelayakan PHU.

Sila isikan borang pertanyaan atau layari laman web kami untuk maklumat lanjut: www.pebblehills.university

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh Pebble Hills University »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
1 - 3 
Sambilan
Price
2,480 USD
Bayaran Berminat pelan ansuran percuma
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date