ONLINESTUDIES.MY

352 Terbaik Online Ijazah Sarjanav di Sepanyol

Mereka yang berminat untuk ijazah sarjana mempunyai pelbagai pilihan terbuka kepada mereka. ijazah ini biasanya mengejar menyempurnakan sesuatu program sarjana muda dan boleh ditawarkan dalam pelbagai bidang mata pelajaran yang berbeza. Setiap program akan berbeza-beza dari sekolah ke sekolah.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Online Sarjana di Sepanyol

Hasil Filter

Master Eksekutif dalam Perniagaan Antarabangsa (100% dalam talian) - Track Bahasa Inggeris

ESCP Europe
Online Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 Sepanyol Spain Online

Master Eksekutif dalam Perniagaan Antarabangsa (EMIB) adalah program dalam talian yang terdiri daripada 14 kursus pengurusan dan kepimpinan Master Thesis. Ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran yang diperlukan untuk banyak bidang strategik dalam perdagangan syarikat di pasaran antarabangsa.

Master dalam pengurusan perniagaan antarabangsa

OBS International - Online Business School
Online Sepenuh masa Sambilan 12 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona + 1 lagi

Dalam Ijazah Sarjana Perniagaan Antarabangsa di Sepanyol kami melatih anda untuk menjadi seorang profesional dengan visi antarabangsa, mampu menguruskan syarikat dalam perjalanan ke arah pengantarabangsaan atau yang beroperasi di luar negara. Seorang profesional yang tuan kewangan, persekitaran strategik dan pengurusan di mana perniagaan antarabangsa berlaku. Dengan tahap sarjana dalam Perniagaan Antarabangsa dari OBS-UB, anda akan memperolehi kecekapan dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya menghadapi perubahan dalam proses pengantarabangsaan perniagaan dan pengurusan strategik cekap, serta meningkatkan daya saing anda dan employability antarabangsa.

Master dalam pengurusan sukan dalam talian

Johan Cruyff Institute
Online Sambilan 13 bulan Sept. 2019 Sepanyol Barcelona

Objektif utama Master dalam Pengurusan Sukan adalah untuk melatih anda untuk menggunakan alat pengurusan untuk membantu anda mengenali peluang-peluang perniagaan, membangunkan strategi, menjangka perubahan, mengoptimumkan sumber dan menganalisis maklumat secara bijaksana, tanpa halangan masa atau tempat dan menyesuaikan kadar kajian kepada beban kerja individu anda dan ketersediaan.

Sarjana Pengurusan Hospitaliti Online

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online Sambilan 1 tahun Pendaftaran Terbuka Sepanyol Spain Online

The Master di Hotel Hospitality Online bertujuan untuk menawarkan pelajar latihan yang diperlukan untuk mencapai perkembangan peribadi dan profesional mereka sebagai pengurus di peringkat tertinggi dalam syarikat yang berkaitan dengan industri perhotelan antarabangsa.

Master dalam bidang Ekonomi Inovasi, Pengurusan dan Teknologi

University of Alcalá
Online Sambilan 1 tahun Oktober 2019 Sepanyol Alcala de Henares

Program Master dalam Ekonomi Inovasi, Pengurusan dan Teknologi ini adalah untuk pengurus dan profesional yang mencari kemajuan terkini dalam inovasi dan teknologi untuk memimpin transformasi digital dan organisasi dalam perniagaan atau entiti mereka.

Master Antarabangsa dalam Pengurusan Rantaian Bekalan

EAE Business School
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 12 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona

Master Antarabangsa dalam Pengurusan Rantaian Pembekal EAE bertujuan para pengurus di bidang operasi yang memahami proses logistik sebagai mempunyai nilai tambah tinggi bagi syarikat mereka dan menggunakannya untuk meningkatkan daya saing syarikat mereka.

Sarjana Pemasaran, Pemasaran Pelancongan dan Pengurusan Hasil Hotel (Dalam Talian)

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Online Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona Madrid

Dengan Master dalam Pemasaran, Pemasaran dan Pengurusan Pendapatan Pelancongan Dalam Talian adalah satu-satunya tuan di Sepanyol yang memenuhi dua perkara berikut. Pada masa ini tidak ada sekolah universiti lain yang melatih para pelajarnya bersama-sama dengan eksekutif dalam sektornya dan yang dilakukan dengan alat yang sama yang digunakan kebanyakan syarikat.

Online Master dalam Pemasaran Digital dan eCommerce Pelancong

Euroaula Barcelona
Online Sambilan 9 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Sarjana dalam Pemasaran Digital dan eCommerce Tourist adalah satu program yang bertujuan untuk melatih profesional dapat menghadapi persekitaran yang berdaya saing dan globalisasi yang semakin meningkat pasaran yang menyediakan teknologi baru. persekitaran teknologi baru ini dicirikan dengan meningkatkan daya saing, mengurangkan kitaran hayat produk dan pembukaan peluang-peluang baru.

Master Dalam Talian dalam Komunikasi dan Pemasaran Politik

CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político
Online Sepenuh masa 1 tahun Sept. 2019 Sepanyol Madrid

Program ini bertujuan untuk kedua-dua graduan atau graduan baru dalam bidang Sains Politik, Pemasaran, Kewartawanan, Undang-Undang atau Hubungan Antarabangsa; seperti profesional dengan ijazah universiti dan pengalaman dalam dunia politik yang ingin meningkatkan kemahiran peribadi mereka.

Tuan dalam talian dalam bidang keusahawanan

GBSB Global Business School - Online programs
Online Sepenuh masa Sambilan 9 - 12 cari doktor jurisprudens anda Pendaftaran Terbuka Sepanyol Spain Online Madrid + 2 lagi

Kajian keusahawanan disenaraikan dalam sepuluh kota terbaik di Eropah untuk daya tarikan dan kemudahan untuk menjalankan perniagaan. Meluaskan diri anda dalam persekitaran inovasi perniagaan - GBSB Global merangkumi inovasi di setiap peringkat proses pembelajaran.

Sarjana dalam Pertubuhan Acara, Protokol dan Pelancongan Perniagaan (MICE) (Dalam Talian)

OSTELEA - Escuela de Turismo
Online Sepenuh masa Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona Madrid

Master of Organizational Events, Protocol and Business Tourism of Ostelea bertujuan untuk melatih para profesional dan pengurus untuk memimpin projek-projek perniagaan yang berfokus pada perancangan dan pengurusan berbagai jenis peristiwa (terutama tindakan Rapat, Insentif, Konferensi dan Pameran serta kongres dan konvensyen, pameran profesional), menguasai konsep protokol dan strategi komunikasi dan perhubungan awam dan menjana pembangunan pelancongan yang memberi tumpuan kepada segmen pelancongan perniagaan yang berkualiti.

Master Dalam Pengurusan Operasi Dalam Talian

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Online Sepenuh masa 12 bulan Sept. 2019 Sepanyol Barcelona

Master Dalam Pengurusan Operasi Dalam Talian

Sarjana dalam Rundingan dan Penyelesaian Konflik

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado
Online 1 tahun Oktober 2019 Sepanyol Madrid

Selepas kejatuhan Tembok Berlin, dunia membayangkan senario keamanan, setelah mengakhiri Perang Dingin dan konfrontasi Timur-Barat, yang mencirikan hubungan antarabangsa abad ke-20; Walau bagaimanapun, kehilangan "perdebatan" ini menimbulkan beberapa konflik yang kekal terpendam dan yang mula nyata dengan kezaliman yang hebat, dan banyak lagi yang telah muncul sejak abad ke-21.

Master dalam kerjasama antarabangsa, kewangan dan pembangunan

Unitelma Sapienza
Online Sepenuh masa 1 tahun Pendaftaran Terbuka Itali Rome Sepanyol Spain Online Mexico Mexico Online Australia Australia Online Amerika Syarikat USA Online Kanada Canada Online + 10 lagi

The Master memberi tumpuan kepada isu-isu yang berkaitan dengan pembangunan dan pertumbuhan kedua-dua dalam membangun dan negara-negara membangun dan juga di kawasan-kawasan yang mundur negara-negara maju. Ia juga menawarkan beberapa pengetahuan mengenai amalan perancangan dan pengurusan projek, dan bertujuan untuk menyediakan pendidikan yang luas dalam kerjasama antarabangsa dan pembangunan ekonomi, membolehkan pelajar memperoleh pengetahuan dan pemahaman kritikal yang perlu untuk memberi sumbangan penting kepada pengurusan dasar awam dan swasta dalam rangka kerja kerjasama antarabangsa.

Sarjana Pemasaran Digital dan Strategi Dalam Talian

Spain Business School
Online Sambilan 10 cari doktor jurisprudens anda Permintaan Maklumat Sepanyol Madrid

Disasarkan kepada semua profesional yang perlu memasukkan strategi perniagaan mereka saluran baharu yang digunakan pelanggan: saluran digital. Dan sememangnya, kepada semua usahawan yang perlu mengetahui kelebihan yang ditawarkan oleh Internet, sama ada kerana mereka akan membuat e-dagang atau kerana mereka ingin mengubah atau menyesuaikan perniagaan tradisional mereka ke digital ...