ONLINESTUDIES.MY

396 Terbaik Online Ijazah Sarjanav di Sepanyol

Mereka yang berminat untuk ijazah sarjana mempunyai pelbagai pilihan terbuka kepada mereka. ijazah ini biasanya mengejar menyempurnakan sesuatu program sarjana muda dan boleh ditawarkan dalam pelbagai bidang mata pelajaran yang berbeza. Setiap program akan berbeza-beza dari sekolah ke sekolah.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Online Sarjana di Sepanyol

Hasil Filter

Master Eksekutif dalam Perniagaan Antarabangsa (100% dalam talian) - Track Bahasa Inggeris

ESCP Europe
Online Sambilan 1 - 2 tahun Januari 2020 Sepanyol Sepanyol dalam talian

Master Eksekutif dalam Perniagaan Antarabangsa (EMIB) adalah program dalam talian yang terdiri daripada 14 kursus pengurusan dan kepimpinan Master Thesis. Ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran yang diperlukan untuk banyak bidang strategik dalam perdagangan syarikat di pasaran antarabangsa.

Master dalam pengurusan perniagaan antarabangsa

OBS International - Online Business School
Online Sepenuh masa Sambilan 12 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona + 1 lagi

Dalam Ijazah Sarjana Perniagaan Antarabangsa di Sepanyol kami melatih anda untuk menjadi seorang profesional dengan visi antarabangsa, mampu menguruskan syarikat dalam perjalanan ke arah pengantarabangsaan atau yang beroperasi di luar negara. Seorang profesional yang tuan kewangan, persekitaran strategik dan pengurusan di mana perniagaan antarabangsa berlaku. Dengan tahap sarjana dalam Perniagaan Antarabangsa dari OBS-UB, anda akan memperolehi kecekapan dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya menghadapi perubahan dalam proses pengantarabangsaan perniagaan dan pengurusan strategik cekap, serta meningkatkan daya saing anda dan employability antarabangsa.

Master dalam bidang Ekonomi Inovasi, Pengurusan dan Teknologi

University of Alcalá
Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alcala de Henares + 2 lagi

Master dalam Ekonomi Inovasi, Pengurusan dan Teknologi ini adalah untuk graduan, pengurus dan profesional baru-baru ini yang mencari kemajuan terkini dalam inovasi dan teknologi untuk memimpin transformasi digital dan organisasi dalam perniagaan atau entiti mereka. Masa Kerja: 5-10 jam seminggu. Daftar sebelum 30 Oktober di innovation.master@uah.es

Sarjana dalam Inovasi dan Pemasaran Pelancongan Dalam Talian

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online Sambilan 1 tahun Pendaftaran Terbuka Sepanyol Sepanyol dalam talian

Kursus Dalam Talian Pemasaran Inovasi dan Pemasaran Master adalah bertujuan untuk individu yang mempunyai semangat yang sama untuk budaya inovasi, teknologi, dan pemasaran yang digunakan dalam organisasi pelancongan sebagai pelajar tradisional.

Master dalam pengurusan sukan dalam talian

Johan Cruyff Institute
Online Sambilan 13 bulan Feb. 2020 Sepanyol Barcelona

Objektif utama Master dalam Pengurusan Sukan adalah untuk melatih anda untuk menggunakan alat pengurusan untuk membantu anda mengenali peluang-peluang perniagaan, membangunkan strategi, menjangka perubahan, mengoptimumkan sumber dan menganalisis maklumat secara bijaksana, tanpa halangan masa atau tempat dan menyesuaikan kadar kajian kepada beban kerja individu anda dan ketersediaan.

Master Profesional dalam GIS (ANALISIS GIS / GEOSPACIAL GEOINFORMÁTICA DAN PROGRAMMING)

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació
Online Sepenuh masa Sambilan 19 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Girona + 1 lagi

Maklumat geografi adalah elemen strategik dalam masyarakat hari ini. Penggabungan sistem maklumat geografi (GIS) di syarikat dan institusi semakin meningkat, begitu juga permintaan profesional yang berkelayakan untuk menguruskan projek geoinformation. Dalam konteks ini, program UNIGIS menawarkan ijazah sarjana profesional dalam GIS dengan matlamat meningkatkan kemahiran dan memperoleh kemahiran baru yang berkaitan dengan rawatan, analisis dan pengurusan maklumat geospatial, dan menyesuaikannya dengan keperluan dunia kerja.

Master Antarabangsa dalam Pengurusan Rantaian Bekalan

EAE Business School
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 12 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona

Master Antarabangsa dalam Pengurusan Rantaian Pembekal EAE bertujuan para pengurus di bidang operasi yang memahami proses logistik sebagai mempunyai nilai tambah tinggi bagi syarikat mereka dan menggunakannya untuk meningkatkan daya saing syarikat mereka.

BIM Online Master

IDESIE Business School
Online Sambilan 12 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Madrid

BIM Master dalam talian membolehkan pelajar menyertai perubahan yang dialami oleh sektor AEC dengan cara yang tangkas dan fleksibel dengan tahap kecemerlangan akademik yang sama seperti program MBIM dalam mod tatap muka.

Sarjana Kewangan dan Perbankan Risiko-Dalam Talian

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas
Kampus 1 tahun Pendaftaran Terbuka Sepanyol Madrid

Master dalam Risiko Kewangan dan Perbankan menyediakan pengetahuan asas supaya pelajar dapat mengembangkan kerjaya profesionalnya dalam institusi kewangan, serta membuat pelaburan peribadi dan fungsi penasihat kewangan.

Sarjana dalam Acara Pertubuhan, Protokol dan Pelancongan Perniagaan (MICE) Online

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Online Sepenuh masa Sept. 2020 Sepanyol Barcelona Madrid

Objektif Sarjana Organisasi Acara, Pelancongan dan Pelancongan Perniagaan Osteoa (MICE) adalah untuk melengkapkan para profesional dan eksekutif untuk memimpin projek-projek perniagaan yang memberi tumpuan kepada perancangan dan pengurusan pelbagai jenis acara (khususnya, Mesyuarat, Insentif, Persidangan dan Pameran, serta kongres, konvensyen dan pameran perdagangan), memastikan bahawa mereka mempunyai pemahaman yang mantap terhadap konsep protokol dan komunikasi dan strategi perhubungan awam, dan membolehkan mereka menjana pembangunan pelancongan yang khusus dalam sektor pelancongan perniagaan yang berkualiti.

SAP Master S / 4HANA Sourcing and Procurement

UADIN Business School
Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2020 Sepanyol Sepanyol dalam talian

Pensijilan SAP diiktiraf di seluruh dunia mengesahkan kemahiran dan pengetahuan. Pada masa ini, profil yang diperakui dalam SAP adalah yang paling banyak dituntut dan dibayar di pasaran. Kedudukan ketiga dalam kedudukan jawatan yang paling dituntut oleh syarikat-syarikat itu diduduki oleh profil pakar SAP. Pengangkutan dan logistik hadir hari ini di mana-mana sektor disebabkan kemajuan globalisasi. Syarikat-syarikat bersaing, lebih dari sebelumnya, dalam persekitaran global di mana unit pengeluaran terletak di mana terdapat keadaan ekonomi yang lebih baik. Pada masa yang sama, pelanggan mempunyai lebih banyak akses kepada maklumat dan menuntut perkhidmatan terbaik pada harga terbaik, sehingga fungsi logistik menjadi elemen utama bagi daya saing syarikat.

Online Master dalam Pemasaran Digital dan eCommerce Pelancong

Euroaula Barcelona
Online Sambilan 9 bulan Oktober 2020 Sepanyol Barcelona

Sarjana dalam Pemasaran Digital dan eCommerce Tourist adalah satu program yang bertujuan untuk melatih profesional dapat menghadapi persekitaran yang berdaya saing dan globalisasi yang semakin meningkat pasaran yang menyediakan teknologi baru. persekitaran teknologi baru ini dicirikan dengan meningkatkan daya saing, mengurangkan kitaran hayat produk dan pembukaan peluang-peluang baru.

MBA / Master dalam Pengurusan Operasi dalam talian

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Online Sepenuh masa 12 bulan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Barcelona

MBA Online dalam Pengurusan dan Logistik Operasi (IMODO) bertujuan untuk membangunkan kriteria yang diperlukan untuk membolehkan para pelajar mempunyai gambaran global, jelas, dan komprehensif mengenai operasi semasa dan melihat bagaimana mereka secara efisien dan berkesan berinteraksi dalam persekitaran semasa kami.

Sarjana dalam Pertubuhan Acara, Protokol dan Pelancongan Perniagaan (MICE) (Dalam Talian)

OSTELEA - Escuela de Turismo
Online Sepenuh masa Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona Madrid

Master of Organizational Events, Protocol and Business Tourism of Ostelea bertujuan untuk melatih para profesional dan pengurus untuk memimpin projek-projek perniagaan yang berfokus pada perancangan dan pengurusan berbagai jenis peristiwa (terutama tindakan Rapat, Insentif, Konferensi dan Pameran serta kongres dan konvensyen, pameran profesional), menguasai konsep protokol dan strategi komunikasi dan perhubungan awam dan menjana pembangunan pelancongan yang memberi tumpuan kepada segmen pelancongan perniagaan yang berkualiti.

Menguasai Data Besar dan Analisis

Three Points Digital Business School
Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 12 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Sepanyol dalam talian + 1 lagi

Tukar cara anda menganalisis organisasi anda untuk mengubahnya menjadi syarikat yang didorong data. Program dalam talian dengan kemungkinan tinggal bersemuka di Barcelona.