Filter
Sarjana
Secara: Semua

Terbaik Online Ijazah Sarjanav dalam Seni Bina Komputer 2019/2020

Pelajar yang memperoleh ijazah sarjana muda layak mendapat ijazah sarjana yang tinggi. Program sarjana biasanya mengambil masa kira-kira dua tahun untuk memperoleh dan menyertakan kursus khusus untuk memberi penguasaan pelajar sesuatu mata pelajaran tertentu.

Apakah Master dalam Seni Bina Komputer? Ijazah ini menunjukkan pelajar mampu merekabentuk dan mengekalkan perkakasan dan perisian sistem komputer pada peringkat lanjutan. Kerja kursus ini sering dilakukan apabila mencapai sarjana muda dalam sains komputer atau kejuruteraan. Kerja kursus umum boleh merangkumi pengaturcaraan, reka bentuk pemproses, dan prinsip-prinsip logik dan ingatan.

Selesaikan ijazah siswazah terkenal dengan banyak kerja keras. Pelajar yang mengambil program sarjana boleh belajar untuk memaksimumkan kemahiran belajar mereka dan mewujudkan kemahiran pengurusan masa yang sihat. Kemahiran dalam matematik dan pengaturcaraan boleh membantu memajukan kerjaya dalam industri berteknologi tinggi.

Kos program tuan berbeza mengikut universiti. Walaupun banyak program mengambil masa dua hingga tiga tahun, kerja kursus biasanya ketat dan staf pengajar sangat berkelayakan, jadi pelajar harus mengharapkan untuk membayar harga yang berpatutan untuk kualiti pendidikan yang mereka terima.

Apabila seorang pelajar telah mencapai tajaan dalam bidang seni komputer, beribu-ribu pekerjaan bergaji tinggi boleh dibuka. Kerjaya boleh termasuk bekerja sebagai pemaju atau pereka sistem komputer untuk syarikat teknologi canggih dalam banyak bidang atau mungkin melibatkan penyelenggaraan dan pembaikan sistem bagi syarikat tertentu sebagai pentadbir sistem atau pakar IT. Hampir setiap industri di dunia bergantung kepada sistem komputer untuk memegang rekod, berkomunikasi, dan melakukan pengiraan. Ramai yang bersedia untuk memberikan gaji tinggi dan faedah yang besar, menjadikan tuan dalam kerangka komputer sebagai pilihan ekonomi.

Sarjana Seni Bina Komputer boleh didapati di universiti berdekatan anda, tetapi jika tidak, anda boleh menemui beberapa program kualiti dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Seni Bina Komputer

IONISx

Perlindungan rangkaian dan eksploitasi data adalah di tengah-tengah perkembangan syarikat: menguasai semua cabaran keselamatan sistem maklumat. ... [+]

Perlindungan rangkaian dan eksploitasi data adalah di tengah-tengah perkembangan syarikat: menguasai semua cabaran keselamatan sistem maklumat.

MENGAPA MASTERE ETNA ONLINE INI?

Anda ingin mencari kerja di IT selepas meningkatkan kemahiran anda, perubahan kerjaya, atau sebagai sebahagian daripada latihan awal? Program ETNA membolehkan anda mengakses program sekolah komputer yang diiktiraf dengan fleksibiliti total.

Sepenuhnya dalam talian, latihan ini adalah untuk calon yang mempunyai kehidupan profesional dan peribadi yang sibuk atau ingin mempercepat pembelajaran mereka.

TRADES

Pintu masuk ke perniagaan digital dengan permintaan tinggi:

Arkitek RangkaianPentadbir SistemPentadbir Pangkalan DataPengurus ProjekPengurus KeselamatanperundingJurutera PengajianKEMAHIRAN... [-]
Perancis France Online Reunion (Fr.) Reunion Online Niger Niger Online Mauritius Mauritius Online Martinique (Fr.) Martinique Online Madagascar Madagascar Online Liechtenstein Liechtenstein Online Lubnan Lebanon Online Luxembourg Luxembourg Online Gabon Gabon Online Polinesia Perancis French Polynesia Online Guiana Perancis French Guiana Online Cote d'Ivoire Cote d'Ivoire Online Republik Congo Congo ROC (Brazzaville) Online Kanada Canada Online Algeria Algeria Online Belgium Belgium Online Switzerland Switzerland Online  + 32 Lagi
Pendaftaran Terbuka
Perancis
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu