Filter
Sarjana
Nigeria Secara: Semua

Cari anda Online Ijazah Sarjanav dalam Sains Komputer di Nigeria 2019/2020

program sarjana adalah ijazah berfokus yang memerlukan kira-kira dua tahun kerja kelas, penyelidikan dan mungkim kertas tesis untuk mendapatkan. Program maju pengajian membolehkan pelajar pakar lagi persekolahan mereka di kawasan yang menarik minat mereka.

sains komputer adalah satu bidang yang telah berkembang pesat dengan pertumbuhan pembangunan teknologi. Menurut definisi, ia adalah satu pendekatan yang praktikal dan saintifik untuk membuat pengiraan. Ini melibatkan algoritma yang berurusan dengan mendapatkan, memproses dan mewakili maklumat.

 

 

Nigeria, secara rasminya Republik Persekutuan Nigeria, adalah sebuah republik berperlembagaan persekutuan yang terdiri daripada 36 negeri dan Wilayah Ibu Kota Persekutuan yang, Abuja.

Online Sarjana dalam Sains Komputer di Nigeria

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Sains Komputer, Nigeria

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Covenant University

Selamat datang ke Jabatan Komputer dan Informasi Sains. Jabatan itu menyumbang kepada misi Universiti dalam latihan pelajar prasiswazah dan siswazah dengan kemahiran yang ... [+]

Selamat datang ke Jabatan Komputer dan Informasi Sains. Jabatan itu menyumbang kepada misi Universiti dalam latihan pelajar prasiswazah dan siswazah dengan kemahiran yang diperlukan yang diperlukan untuk menyelesaikan masalah teknologi kompleks masyarakat moden dan pencapaiannya, matlamat pembangunan milenium. tumpuan penyelidikan semasa termasuk kejuruteraan Perisian, Pengurusan Sistem Maklumat, dan Bioinformatik. Jabatan CIS menawarkan program ijazah yang membawa kepada B.Sc, M.Sc. dan Ph.D. masing-masing Sains Komputer dan Sains Pengurusan Maklumat.

Jabatan Sains Komputer dan Informasi Sains mempunyai 22 sepenuh masa pengajaran dan penyelidikan fakulti, 3 pembantu penyelidik, dan 6 syarikat bersekutu atau fakulti adjung. Jabatan ini mempunyai dua makmal ultra-moden untuk membantu melatih pelajar di kedua-dua muda dan peringkat pascasiswazah.... [-]

Nigeria Nigeria Online
Mac 2020
English
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu