ONLINESTUDIES

Online Ijazah Sarjanav dalam Penulisan Skrin di UK 2021

Mereka yang berminat untuk ijazah sarjana mempunyai pelbagai pilihan terbuka kepada mereka. ijazah ini biasanya mengejar menyempurnakan sesuatu program sarjana muda dan boleh ditawarkan dalam pelbagai bidang mata pelajaran yang berbeza. Setiap program akan berbeza-beza dari sekolah ke sekolah.

Kajian screenwriting bertujuan untuk memahami kemahiran dan teknik yang berada di belakang penciptaan skrip berjaya. Pelajar boleh belajar bagaimana untuk menulis untuk iklan, rancangan TV, filem, video pendek, atau produksi lain.

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Online Sarjana dalam Penulisan Skrin di UK

2 Hasil dalam Penulisan Skrin, United Kingdom, Pembelajaran jarak jauh Filter

MA dalam talian dalam Penulisan Komedi

Flexible Learning with Falmouth University
MA
23 Jan 2021
<
Separuh masa
<
2 tahun
11 Jan 2021
English
Online

Mengasah kemahiran menulis komedi anda, dan mengembangkan badan kerja yang menggabungkan kreativiti, kaitan budaya dan kesadaran industri. Dapatkan perlawanan-sesuai untuk ker ...

Baca lebih lanjut

Ijazah sarjana dalam talian secara bertulis untuk skrip & Skrin

Flexible Learning with Falmouth University
Sarjana
23 Jan 2021
<
Separuh masa
<
2 tahun
11 Jan 2021
English
Online

Kursus ini direka untuk melengkapkan anda dengan kemahiran menulis, pengetahuan industri, kemahiran profesional dan pengalaman kerja kerjasama yang yang sentiasa berubah permi ...

Baca lebih lanjut