ONLINESTUDIES

Online Ijazah Sarjanav dalam Penulisan Skrin 2021

Mereka yang berminat untuk ijazah sarjana mempunyai pelbagai pilihan terbuka kepada mereka. ijazah ini biasanya mengejar menyempurnakan sesuatu program sarjana muda dan boleh ditawarkan dalam pelbagai bidang mata pelajaran yang berbeza. Setiap program akan berbeza-beza dari sekolah ke sekolah.

Kajian screenwriting bertujuan untuk memahami kemahiran dan teknik yang berada di belakang penciptaan skrip berjaya. Pelajar boleh belajar bagaimana untuk menulis untuk iklan, rancangan TV, filem, video pendek, atau produksi lain.

Pembelajaran jarak jauh adalah satu kaedah menyampaikan pendidikan kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus. Pelbagai kajian telah menunjukkan bahawa program pembelajaran jarak jauh boleh menjadi seperti yang cekap dan berkesan sebagai program kelas konvensional kadang-kadang lebih baik!

Online Sarjana dalam Penulisan Skrin

2 Hasil dalam Penulisan Skrin, Pembelajaran jarak jauh Filter

MA dalam talian dalam Penulisan Komedi

Flexible Learning with Falmouth University
MA
23 Jan 2021
<
Separuh masa
<
2 tahun
11 Jan 2021
English
Online

Mengasah kemahiran menulis komedi anda, dan mengembangkan badan kerja yang menggabungkan kreativiti, kaitan budaya dan kesadaran industri. Dapatkan perlawanan-sesuai untuk ker ...

Baca lebih lanjut

Ijazah sarjana dalam talian secara bertulis untuk skrip & Skrin

Flexible Learning with Falmouth University
Sarjana
23 Jan 2021
<
Separuh masa
<
2 tahun
11 Jan 2021
English
Online

Kursus ini direka untuk melengkapkan anda dengan kemahiran menulis, pengetahuan industri, kemahiran profesional dan pengalaman kerja kerjasama yang yang sentiasa berubah permi ...

Baca lebih lanjut