Filter
Sarjana
Secara: Semua

Terbaik Online Ijazah Sarjanav dalam Pengurusan Antarabangsa 2019/2020

ijazah master dalam talian adalah program pengajian yang boleh mengejar ijazah sarjana muda tetapi sebelum PhD. Kebanyakan kursus dalam talian membenarkan pelajar untuk mengambil bahagian dari mana-mana sahaja di dunia, tetapi sesetengah mungkin memerlukan tahap penyertaan di kampus.

Apa yang Master dalam talian dalam Pengurusan Antarabangsa? Ia merupakan satu program perniagaan global bertujuan untuk melibatkan pelajar dalam budaya dan bahasa negara-negara di seluruh dunia. Pelajar mungkin dapat memberi tumpuan kepada kawasan geografi yang tertentu, seperti Pacific Rim atau Eropah Timur. Kursus-kursus lain boleh melihat pengurusan antarabangsa secara umum. Kelas-kelas yang anda perlu mengambil boleh bergantung kepada pengkhususan anda dan sekolah anda menghadiri, tetapi contoh termasuk amalan global pengurusan, strategi global, kepimpinan global yang bertanggungjawab, pengurusan kewangan global dan perdagangan antarabangsa.

Para pelajar boleh meningkatkan kemahiran kepimpinan dan kerjasama mereka semasa mendaftar di sebuah program, yang boleh membuat ia lebih mudah untuk mencari pekerjaan, mendapatkan promosi dan menerima gaji yang lebih tinggi. Malahan, dengan ijazah sarjana boleh sifatkan mendapat kenaikan gaji atau membuat lebih daripada seseorang yang mempunyai ijazah sarjana muda.

Kos ijazah sarjana dalam talian ini biasanya dibuat berdasarkan bilangan kursus yang anda ambil setiap semester. Atas sebab ini, tuisyen boleh berbeza-beza dari sekolah ke sekolah dan semester ke semester. Bekerja dengan universiti yang anda mahu untuk menghadiri untuk mendapatkan anggaran yang lebih baik daripada apa yang anda perlu membayar.

Setelah selesai Master dalam talian dalam program Pengurusan Antarabangsa, anda mungkin bersedia untuk pertengahan ke kedudukan pengurusan peringkat tinggi dalam syarikat-syarikat antarabangsa.Sebahagian ulama telah pergi untuk menjadi penterjemah, pengurus kewangan antarabangsa, penganalisis pengurusan korporat, pengarah pemasaran antarabangsa, ahli ekonomi, pegawai sumber manusia dan pakar perhubungan awam. Anda juga boleh menggunakan ijazah ini sebagai asas untuk pelajar PhD atau yang lain ijazah kedoktoran.

Adakah beberapa kajian untuk mencari satu program yang sesuai dengan keperluan anda. Apabila anda sudah bersedia untuk memohon, proses adalah mudah. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengurusan Antarabangsa

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris

Program MIMM Pengurusan Antarabangsa MIM direka untuk menyediakan pelajar yang telah menamatkan kursus pengajian dalam bidang yang berkaitan dengan perniagaan. ... [+]

Sarjana Pengurusan Antarabangsa (MIM)

Program MIMM Pengurusan Antarabangsa MIM direka untuk menyediakan pelajar yang telah menamatkan kursus pengajian dalam bidang yang berkaitan dengan perniagaan. Program ijazah MIM 36 kredit boleh diselesaikan dalam satu tahun akademik (terdiri daripada dua semester). Kursus ini merangkumi pelbagai topik dalam pentadbiran perniagaan dan ekonomi, pelajar yang layak untuk masa depan dalam pentadbiran perniagaan dan perhubungan awam.

Banyak jawatan perniagaan antarabangsa yang terdapat di Amerika Syarikat, tetapi banyak peluang untuk bekerja dan melancong ke luar negara. Sebagai tambahan kepada prinsip-prinsip perniagaan asas, para pelajar akan terbiasa dengan keadaan linguistik, sosial, ekonomi dan politik serta amalan perniagaan di beberapa negara. Prinsip dalam pentadbiran perniagaan, serta penerapan ekonomi dan psikologi pemasaran, dilindungi.... [-]

Amerika Syarikat Tampa Perancis Paris
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
10 - 12 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu