Filter
Sarjana
Secara: Semua

Terbaik Online Ijazah Sarjanav dalam Pengkomputeran 2019/2020

Mendapatkan ijazah sarjana dalam talian menyediakan pelajar dengan peluang yang fleksibel untuk menerima latihan dan pendidikan yang diperlukan untuk menjadi pakar-pakar bidang mereka. Pelajar yang tidak mempunyai masa atau keupayaan untuk menghadiri secara fizikal universiti yang boleh mendapat manfaat daripada menerima pendidikan mereka sepenuhnya dalam talian.

Apa yang Master dalam talian dalam Computing? An Master dalam talian dalam Computing adalah kajian lanjutan pentadbiran rangkaian, pengaturcaraan dan pentadbiran sistem operasi. Ia melengkapkan pelajar dengan pengetahuan yang mereka perlu berjaya menjadi pengkomputeran pakar dan menyediakan mereka untuk memasuki pasaran kerja yang kompetitif. Peserta program biasanya belajar tentang pengurusan aset IT, keselamatan sistem maklumat dan mata pelajaran lain berkaitan dengan pengkomputeran moden. Mereka juga belajar bagaimana untuk memimpin tuan maju projek pengaturcaraan dan membangunkan pangkalan data dan aplikasi.

Pelajar yang memilih untuk mendaftar dalam Master dalam talian dalam manfaat program Computing daripada kursus yang fleksibel yang boleh diambil dari lokasi yang jauh. Mereka juga mempelajari pelbagai kemahiran yang berguna, termasuk pengaturcaraan, pengurusan dan pentadbiran rangkaian. Sarjana dalam Pengkomputeran membolehkan pelajar untuk memasuki tenaga kerja pada kedudukan peringkat tinggi yang agak yang mungkin untuk menawarkan gaji dan faedah yang kompetitif.

Kos menerima ijazah sarjana dalam pengkomputeran boleh berbeza-beza agak meluas, bergantung kepada institusi. Dalam beberapa kes, dengan mengambil kursus dalam talian mungkin kurang mahal daripada mengambil-jam kursus, walaupun ini tidak boleh menjadi kes untuk setiap institusi. Pelajar perlu melakukan penyelidikan terlebih dahulu untuk memastikan program yang mereka mendaftar dalam akan memenuhi matlamat mereka dan sekatan belanjawan.

Graduan Sarjana dalam program Computing mempunyai keupayaan untuk meneruskan beberapa kerjaya.Beberapa pilihan kerjaya yang lebih popular termasuk juruaudit komputer, pengurus projek, pegawai keselamatan Ia, pengurus pembangunan aplikasi dan perunding sistem maklumat. Terdapat banyak peluang pekerjaan dalam sektor awam dan swasta, membolehkan graduan untuk mencari patut yang betul untuk kepentingan peribadi mereka dan keperluan.

Pelbagai universiti antarabangsa menawarkan talian Master dalam program Computing. pilihan pendidikan berasaskan Internet bagi memudahkan pelajar untuk bekerja schedules sekitar sibuk. Untuk mendaftar dalam perjalanan, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

 

 

 

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Pengkomputeran

edX

Pelajari kaedah dan teknik untuk menguji dan mengesahkan perisian untuk memajukan kerjaya anda sebagai penguji perisian atau pemaju perisian. ... [+]

Pelajari kaedah dan teknik untuk menguji dan mengesahkan perisian untuk memajukan kerjaya anda sebagai penguji perisian atau pemaju perisian.

Perisian menyentuh segala-galanya di dunia kita hari ini. Pelanggan hari ini menjangkakan teknologi yang intuitif dan boleh dipercayai, dan dalam pasaran yang semakin ramai, kesilapan kecil boleh mencetuskan rasa tidak puas hati dan ditinggalkan. Ujian perisian menangani kelemahan dalam pembangunan perisian semasa membangunkan proses pembangunan berskala untuk memastikan pengalaman pengguna terbaik dalam kelas. Ketahui kemahiran yang diperlukan untuk cemerlang sebagai Penguji Perisian atau Jurutera Jaminan Kualiti.

Dalam Program Pengujian dan Pengesahan Perisian ini, anda akan mendapat pengetahuan penting mengenai konsep dan teknik ujian perisian dan belajar dengan mengkaji ke dalam pelbagai kes ujian perisian dan bagaimana ia didokumenkan. Anda juga akan belajar cara merancang, mengeksekusi dan mengurus ujian perisian serta teknik kualiti perisian untuk pengesahan rasmi, yang digunakan dalam projek misi kritis.... [-]

Amerika Syarikat Cambridge
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
24 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
edX

Membuat eLearning yang berkesan untuk latihan dalam organisasi; pendidikan tinggi dan pendidikan menengah. ... [+]

Membuat eLearning yang berkesan untuk latihan dalam organisasi; pendidikan tinggi dan pendidikan menengah.

Program MicroMasters dalam "e-Learning: mencipta aktiviti dan kandungan untuk pengajaran maya" adalah berdasarkan penyelidikan terkini dalam bidang Teknologi Maklumat - Komunikasi (ICT) dan aplikasinya untuk mempelajari teori-teori.

Kursus-kursus kami adalah berasaskan bahawa anda boleh membuat apa-apa jenis kandungan e-Pembelajaran secara praktikal dengan menggunakan teknologi pendidikan terkini dan menambah elemen interaktif untuk mengubah projek latihan tradisional menjadi kursus pengajaran maya yang inovatif dan berkesan.

Terima kasih kepada modal pendidikan kami, anda boleh menerima kelas anda pada bila-bila masa dan berkongsi keraguan dan pengetahuan anda dengan komuniti kami, sebagai tambahan kepada ini anda akan memperoleh kredit akademik untuk menyokong pengetahuan, kemahiran dan kebolehan anda dalam teknologi pendidikan yang akan memberi anda peluang untuk memilih Master dalam Arah dan Pengeluaran e-Pembelajaran yang ditawarkan dalam modaliti maya di Universiti Galileo, (Pioneer di peringkat Amerika Latin dalam pendidikan maya)... [-]

Amerika Syarikat Cambridge
Januari 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 16 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Flexible Learning with Falmouth University

Di dunia hari ini, aplikasi mudah alih ada di mana-mana, memberikan penyelesaian kepada kehidupan moden. Sebagai medium untuk ekspresi kreatif dan artistik, mereka member ... [+]

Kursus dalam talian dengan bengkel bersemuka dengan pilihan.

Diskaun awal burung sehingga £ 1,000.

Gambaran keseluruhan kursus

Di dunia hari ini, aplikasi mudah alih ada di mana-mana, memberikan penyelesaian kepada kehidupan moden. Sebagai medium untuk ekspresi kreatif dan artistik, mereka memberikan jawapan kepada masalah sehari-hari dengan reka bentuk pintar dan pemahaman pengguna. Pembangunan aplikasi menawarkan banyak peluang kreatif dalam arena yang berkembang pesat yang bertindak pantas dengan kemajuan teknologi.

Direka dengan pakar industri, Falmouth's MA dalam Pembangunan Aplikasi Kreatif memberi respons kepada perubahan ini, dan memberi anda peluang untuk mengembangkan kemahiran kreatif anda untuk memanfaatkan peluang yang tersedia dalam bidang ini.... [-]

United Kingdom Saint Ives
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu