Online Ijazah Sarjanav dalam Pengkomputeran 2020

Mendapatkan ijazah sarjana dalam talian menyediakan pelajar dengan peluang yang fleksibel untuk menerima latihan dan pendidikan yang diperlukan untuk menjadi pakar-pakar bidang mereka. Pelajar yang tidak mempunyai masa atau keupayaan untuk menghadiri secara fizikal universiti yang boleh mendapat manfaat daripada menerima pendidikan mereka sepenuhnya dalam talian. Apa yang Master dalam talian dal… Baca lebih lanjut

Mendapatkan ijazah sarjana dalam talian menyediakan pelajar dengan peluang yang fleksibel untuk menerima latihan dan pendidikan yang diperlukan untuk menjadi pakar-pakar bidang mereka. Pelajar yang tidak mempunyai masa atau keupayaan untuk menghadiri secara fizikal universiti yang boleh mendapat manfaat daripada menerima pendidikan mereka sepenuhnya dalam talian.

Apa yang Master dalam talian dalam Computing? An Master dalam talian dalam Computing adalah kajian lanjutan pentadbiran rangkaian, pengaturcaraan dan pentadbiran sistem operasi. Ia melengkapkan pelajar dengan pengetahuan yang mereka perlu berjaya menjadi pengkomputeran pakar dan menyediakan mereka untuk memasuki pasaran kerja yang kompetitif. Peserta program biasanya belajar tentang pengurusan aset IT, keselamatan sistem maklumat dan mata pelajaran lain berkaitan dengan pengkomputeran moden. Mereka juga belajar bagaimana untuk memimpin tuan maju projek pengaturcaraan dan membangunkan pangkalan data dan aplikasi.

Pelajar yang memilih untuk mendaftar dalam Master dalam talian dalam manfaat program Computing daripada kursus yang fleksibel yang boleh diambil dari lokasi yang jauh. Mereka juga mempelajari pelbagai kemahiran yang berguna, termasuk pengaturcaraan, pengurusan dan pentadbiran rangkaian. Sarjana dalam Pengkomputeran membolehkan pelajar untuk memasuki tenaga kerja pada kedudukan peringkat tinggi yang agak yang mungkin untuk menawarkan gaji dan faedah yang kompetitif.

Kos menerima ijazah sarjana dalam pengkomputeran boleh berbeza-beza agak meluas, bergantung kepada institusi. Dalam beberapa kes, dengan mengambil kursus dalam talian mungkin kurang mahal daripada mengambil-jam kursus, walaupun ini tidak boleh menjadi kes untuk setiap institusi. Pelajar perlu melakukan penyelidikan terlebih dahulu untuk memastikan program yang mereka mendaftar dalam akan memenuhi matlamat mereka dan sekatan belanjawan.

Graduan Sarjana dalam program Computing mempunyai keupayaan untuk meneruskan beberapa kerjaya.Beberapa pilihan kerjaya yang lebih popular termasuk juruaudit komputer, pengurus projek, pegawai keselamatan Ia, pengurus pembangunan aplikasi dan perunding sistem maklumat. Terdapat banyak peluang pekerjaan dalam sektor awam dan swasta, membolehkan graduan untuk mencari patut yang betul untuk kepentingan peribadi mereka dan keperluan.

Pelbagai universiti antarabangsa menawarkan talian Master dalam program Computing. pilihan pendidikan berasaskan Internet bagi memudahkan pelajar untuk bekerja schedules sekitar sibuk. Untuk mendaftar dalam perjalanan, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
edX
Cambridge, Amerika Syarikat

Pelajari kaedah dan teknik untuk menguji dan mengesahkan perisian untuk memajukan kerjaya anda sebagai penguji perisian atau pemaju perisian.

Pelajari kaedah dan teknik untuk menguji dan mengesahkan perisian untuk memajukan kerjaya anda sebagai penguji perisian atau pemaju perisian. -
Sarjana
Sepenuh masa
Sambilan
24 minggu
English
Online
 
edX
Cambridge, Amerika Syarikat

Membuat eLearning yang berkesan untuk latihan dalam organisasi; pendidikan tinggi dan pendidikan menengah.

Membuat eLearning yang berkesan untuk latihan dalam organisasi; pendidikan tinggi dan pendidikan menengah. -
Sarjana
Sepenuh masa
Sambilan
12 minggu
Sepanyol
28 Jan 2020
Online