Filter
Sarjana
Cyprus Secara: Semua

Cari anda Online Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Alam Sekitar di Cyprus 2019

Mereka yang berminat untuk ijazah sarjana mempunyai pelbagai pilihan terbuka kepada mereka. ijazah ini biasanya mengejar menyempurnakan sesuatu program sarjana muda dan boleh ditawarkan dalam pelbagai bidang mata pelajaran yang berbeza. Setiap program akan berbeza-beza dari sekolah ke sekolah.

Matlamat program pengajian alam sekitar adalah untuk menyediakan pelajar untuk menyelesaikan isu-isu alam sekitar. Ini mungkin termasuk bekerja dalam kerajaan untuk mewujudkan undang-undang dan dasar-dasar baru, bekerja dalam sistem undang-undang untuk memperjuangkan sebab-sebab alam sekitar atau bekerja dalam bidang itu untuk melindungi sumber semula jadi.

 

 

Pendidikan tinggi di Cyprus dijalankan dalam lima bahasa antarabangsa sama iaitu Bahasa Inggeris, Perancis, Portugis, Turki, Yunani dan Cina. Ini telah menyelesaikan isu-isu halangan bahasa dalam institusi-institusi pendidikan tinggi walaupun membolehkan pelajar antarabangsa untuk mendapatkan pendidikan negara yang lebih tinggi.

Online Sarjana dalam Pengajian Alam Sekitar di Cyprus

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Alam Sekitar, Cyprus

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Open University Of Cyprus

Program Pengurusan "Perlindungan dan Perlindungan Alam Sekitar", menggunakan pendekatan interdisipliner dan metodologi pendidikan terbuka dan jarak jauh, bercita-cita unt ... [+]

Sekarang telah diterima secara meluas bahawa kesihatan manusia dan kesejahteraan bergantung kepada kualiti alam sekitar yang tertakluk kepada tekanan harian dari asal antropogenik. Pengurusan sumber asli yang mampan, pembangunan teknologi dekontaminasi, penggunaan sumber tenaga boleh diperbaharui dan pembangunan metodologi yang sesuai adalah beberapa isu yang diperlukan untuk pengurusan alam sekitar yang sepatutnya.

Program Pengurusan "Perlindungan dan Perlindungan Alam Sekitar" , menggunakan pendekatan interdisipliner dan metodologi pendidikan terbuka dan jarak jauh, bercita-cita untuk menyumbang kepada promosi alam sekitar di peringkat sosial dan negeri dan memindahkan kepada para pelajarnya pengetahuan tahap tinggi yang diperlukan untuk pengurusan alam sekitar . Matlamatnya adalah untuk mencari penyelesaian pengurusan dan teknikal, serta melindungi alam sekitar dari salah laku.... [-]

Cyprus Cyprus Online
Sept. 2019
Sepenuh masa
2 years
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu