Filter
Sarjana
Secara: Semua

Terbaik Online Ijazah Sarjanav dalam Penerbitan 2019/2020

Selepas menamatkan ijazah sarjana muda, ramai pelajar memilih untuk mengambil bahagian dalam program master. jenis ini tauliah boleh meningkatkan prospek pekerjaan dan memberi pengetahuan yang diperlukan untuk mempunyai kerjaya yang berjaya.

Online Sarjana dalam Penerbitan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Penerbitan

Instituto Universitario de Posgrado (IUP)

Ijazah Sarjana dalam Penerbitan - Ijazah Sarjana dalam Penerbitan menghasilkan semula proses penerbitan dengan cara yang dapat diverifikasi. Sepanyol adalah kuasa penerbi ... [+]

Sarjana dalam Penerbitan

Ijazah Sarjana dalam Penerbitan menghasilkan semula proses editorial

Sepanyol adalah kuasa penerbitan keempat di dunia dengan jumlah pengeluaran tahunan lebih daripada 60,000 tajuk. Terdapat lebih daripada 3,000 penerbit yang berdaftar. Walaupun berat industri budaya ini dan potensinya yang besar, latihan kini telah diajar sendiri, diperoleh dalam menjalankan profesion.

Sekolah perniagaan kami menawarkan Ijazah Sarjana dalam Edisi Dalam Talian dengan program praktikal yang sangat baik berdasarkan ijazah sarjana Santillana Formación, yang menonjol untuk:

Untuk dipertimbangkan sebagai program terbaik bahagian surat menurut kedudukan El Mundo.Mempunyai prestij tertinggi dan pengiktirafan dalam sektor penerbitan.Tetapkan cara terbaik untuk mengakses sektor penerbitan.Mempunyai kandungan terkini yang telah disediakan oleh profesional tertinggi syarikat terkemuka dalam sektor ini dan prestij yang diiktiraf.Memudahkan pelajar mengembangkan projek editorial yang lengkap, dari pendaftaran syarikat itu hingga penciptaan katalog akhir dan hasil keputusan.Untuk mengandaikan pengalaman profesional yang benar dalam sektor penerbitan sejak buku yang diterbitkan semasa tuan dalam edisi adalah surat persembahan terbaik untuk pelajar.Mempunyai di antara bekas pelajarnya lebih daripada 500 editor profesional yang telah dilatih dalam lapan panggilan, beberapa di antaranya telah menubuhkan penerbit yang sangat berjaya.... [-]
Sepanyol Madrid
Sept. 2020
Sepenuh masa
Sambilan
17 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu