Filter
Sarjana
Secara: Semua

Terbaik Online Ijazah Sarjanav dalam Penerbangan 2019/2020

Pelajar yang telah menamatkan ijazah sarjana muda dan berminat untuk melanjutkan pelajaran mereka boleh berbuat demikian dengan mendaftar dalam program ijazah sarjana dalam talian ini. Program ini ditawarkan sepenuhnya melalui aplikasi bilik darjah berasaskan web, dan Peserta program boleh melengkapkan semua kursus yang diperlukan dalam usaha untuk mendapatkan ijazah.

Apa yang Master dalam talian di Aviation? An Master dalam talian di Aviation ialah program siswazah peringkat yang bertujuan untuk mengasah pengetahuan pelajar prinsip-prinsip dan amalan yang berkaitan dengan terbang. Antara kursus yang mungkin akan dimasukkan ke dalam program ini adalah Undang-Undang Penerbangan dan Peraturan-Peraturan, Teori Advanced of Flight, Asas Propulsion, Mekanik Aviation Advanced, dan Udara Engine Overhaul. Kelas-kelas ini juga boleh ditambah dengan makmal simulasi pelajar yang lengkap.

Program ini boleh memberi manfaat kepada pelajar dengan membangunkan pengetahuan mereka mengenai penerbangan dan kemahiran dalam bidang ini.Bagi pelajar yang tidak merancang untuk memasuki bidang ini, walau bagaimanapun, ia masih bermanfaat dalam keupayaan untuk mengajar kemahiran asas mekanikal.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai berapa banyak Master dalam talian di Aviation akan kos, pejabat kemasukan di mana anda berharap untuk hadir akan mempunyai paling up to date maklumat untuk merujuk kepada.

Pendapatan Master dalam talian di Aviation adalah cara yang baik untuk meneruskan kerjaya dalam sektor aeroangkasa dan penerbangan. Jika anda mendapatkan pelesenan anda, anda mungkin berhasrat untuk menjadi seorang juruterbang dan bekerja untuk sebuah syarikat penerbangan utama atau untuk pelanggan yang lebih kecil. Secara alternatif, anda boleh mempertimbangkan pekerjaan seperti pengurus lapangan terbang, pembaikan aeroangkasa juruteknik, yg penerbangan, pengawal trafik udara dan pengurus penyelenggaraan kapal terbang. Peluang Ini semua adalah cara yang baik untuk memohon kemahiran penerbangan yang dibangunkan dalam program ini.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai Master dalam talian dalam Penerbangan dan melihat sama ada atau tidak ia ditawarkan di sekolah anda.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Penerbangan

Singapore Aviation Academy

The Master of Aviation (MAV) adalah program profesional canggih yang menawarkan anda peluang untuk mendapatkan kemahiran dan kelayakan yang diperlukan untuk meningkatkan ... [+]

Sarjana Aviation oleh pembelajaran jarak jauh (anjuran bersama Universiti Massey, New Zealand)

PROGRAM TINJAUAN

Yang Sarjana Penerbangan (MAV) adalah program profesional canggih yang menawarkan anda peluang untuk mendapatkan kemahiran dan kelayakan yang diperlukan untuk meningkatkan dengan ketara prospek kerjaya anda dalam sektor penerbangan yang berdaya saing di peringkat antarabangsa.

STRUKTUR PROGRAM

MAV adalah kursus berdasarkan bahagian-pengajian yang terdiri daripada kertas berjumlah sekurang-kurangnya 180 kredit yang terdiri daripada Bahagian 1 dan Bahagian 2 seperti yang ditakrifkan oleh Jadual kepada Ijazah, dan termasuk sekurang-kurangnya 60 kredit pada 800 peringkat mengikut memuat Penyelidikan Pathway atau Pathway Amalan Profesional.... [-]

Singapura Singapura Online
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Delta State University, College of Business

Program Sarjana Aviation Commercial memberikan pemahaman yang fokus konsep penerbangan dan operasi. Program ini berorientasikan pengurusan penerbangan dan pendidikan pene ... [+]

Sarjana Aviation Commercial

&nbsp

Program Sarjana Aviation Commercial ialah program ijazah kredit jam 30 jam diiktiraf oleh Persatuan Southern Kolej dan Sekolah (SACS) dan ditawarkan sepenuhnya dalam talian; sesetengah pelajar tidak boleh melawat kampus sehingga majlis tamat pengajian. Program ini amat popular dengan profesional telah ditubuhkan dalam kerjaya penerbangan, kerana mereka boleh melengkapkan keperluan ijazah mengikut jadual mereka sendiri. Tujuan program ini adalah untuk menyediakan pelajar dengan kefahaman yang fokus konsep penerbangan dan operasi. Program ini berorientasikan pengurusan penerbangan dan pendidikan penerbangan.

&nbsp

&nbsp... [-]

Amerika Syarikat Cleveland
Sept. 2020
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Structuralia

Master bertujuan untuk memperkenalkan pelajar ke dunia dron yang menarik, kelebihan dan keterbatasan mereka, dan akan meliputi jurang antara pengendalian dan penangkapan ... [+]

Mengenai kursus ini

Master bertujuan untuk memperkenalkan pelajar ke dunia dron yang menarik, kelebihan dan keterbatasan mereka, dan akan meliputi jurang antara pengendalian dan penangkapan maklumat dari drone dan aplikasi sebenar, melatih pelajar dalam konsep dan dalam teknik untuk memproses dan mengeksploitasi data yang ditangkap oleh drone.

Amalan-amalan ini akan dijalankan menggunakan perisian Opensource yang akan membolehkan kami menjalankan, dalam keadaan sebenar, perancangan penerbangan, pembetulan ortho imej-imej yang diperoleh, pengiraan tumbuh-tumbuhan dan indeks lithological dari kumpulan spektrum yang ditangkap dengan kamera NIR, mengintegrasikan maklumat dari sumber data lain, memproses data LiDAR dan mendapatkan MDE dan produk derivatifnya.... [-]

Sepanyol Sepanyol dalam talian
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu