ONLINESTUDIES

Online Ijazah Sarjanav dalam Media dan Reka Bentuk 2021

ijazah Sarjana adalah program akademik yang terdapat di orang, dalam talian, atau melalui program-program pembelajaran jarak jauh dari banyak institusi pengajian tinggi. Memperoleh ijazah lanjutan ini boleh membenarkan pelajar untuk mendapatkan pemahaman yang lebih besar dan peningkatan pengalaman kerja dalam bidang yang mereka minat.

Media dan reka bentuk adalah satu bidang antara disiplin, memberi tumpuan kepada mewujudkan seni dan grafik animasi untuk pelbagai persekitaran. Reka bentuk yang sering dipaparkan dalam grafik komputer, persekitaran realiti maya, animasi dan permainan, dan muncul dalam pelbagai perkhidmatan yang luas platform, termasuk televisyen, rangkaian perjudian dan peranti mudah alih.

Berurusan dengan universiti awam adalah jauh dari pilihan optimum. Sekolah swasta memberikan bantuan lebih baik dalam pengalaman pembelajaran jarak jauh anda. Beberapa universiti dalam talian menarik guru dan pelajar pada jarak yang besar dari seluruh dunia. Ini jauh meningkatkan kepelbagaian dalam bilik darjah pembelajaran jarak jauh dan menghasilkan perbualan mencabar di kalangan mereka dari masyarakat amat berbeza, wilayah, dan budaya yang jauh.

Online Sarjana dalam Media dan Reka Bentuk

1 Hasil dalam Media dan Reka Bentuk, Pembelajaran jarak jauh Filter

Sarjana Seni Halus dalam Reka Bentuk Media

Full Sail University
Sarjana
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
12 bulan
English
Online

Program Sarjana Muda Media untuk program ijazah seni rupa memberikan pandangan mendalam mengenai reka bentuk dan peranan yang dimainkannya dalam merapatkan jurang antara studi ...

Baca lebih lanjut