ONLINESTUDIES

Online Ijazah Sarjanav dalam Komunikasi Antarabangsa di Sepanyol 2020/2021

Ijazah sarjana adalah program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar dengan mendalam dan pendidikan yang khusus dalam bidang yang mereka pilih. Menerima ijazah ini boleh meningkatkan prospek pekerjaan untuk graduan dengan memperhalusi pengetahuan dan pengalaman mereka dalam bidang yang mereka pilih.

program komunikasi antarabangsa adalah bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan asas lisan dan bertulis untuk berjaya berkomunikasi dalam ekonomi global. Para pelajar juga boleh belajar untuk memasarkan dan menjual produk kepada pembeli di seluruh dunia.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Online Sarjana dalam Komunikasi Antarabangsa di Sepanyol

1 Hasil dalam Komunikasi Antarabangsa, Sepanyol Filter

Sarjana Komunikasi Antarabangsa Corportativa

EAE Business School
Sarjana
Okt 2020
<
Separuh masa
<
12 bulan
Sepanyol
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Master Antarabangsa dalam Komunikasi Korporat direka untuk melatih profesional komunikasi perniagaan, yang mengumpul pengetahuan secara bersepadu, untuk menyediakan organisasi ...

Baca lebih lanjut