ONLINESTUDIES

Online Ijazah Sarjanav dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa di Brazil 2020/2021

ijazah Sarjana adalah program akademik yang terdapat di orang, dalam talian, atau melalui program-program pembelajaran jarak jauh dari banyak institusi pengajian tinggi. Memperoleh ijazah lanjutan ini boleh membenarkan pelajar untuk mendapatkan pemahaman yang lebih besar dan peningkatan pengalaman kerja dalam bidang yang mereka minat.

Kewartawanan merujuk kepada menulis tentang peristiwa-peristiwa semasa untuk siaran berita di radio atau televisyen, atau barang yang dicetak untuk surat khabar dan penerbitan lain. Wartawan membantu merangsang dan melibatkan orang ramai dan membantu memaklumkan pembaca dan penonton di dunia di sekeliling mereka.

Brazil, secara rasmi Republik federatif Brazil, adalah negara terbesar di Amerika Selatan dan rantau Amerika Latin. Ia adalah dunia yang 's negara kelima terbesar, oleh kedua-dua kawasan geografi dan dengan penduduk, dengan lebih daripada 193,000,000 orang.

Online Sarjana dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa di Brazil

3 Hasil dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa, Brazil Filter

Sarjana dalam Komunikasi Perniagaan Transmedia

ESPM – Brasil
Sarjana
<
Separuh masa
<
4 semester
Portugis
Online

Cadangan penting dari Master ini adalah untuk membolehkan CCO - Ketua Pegawai Komunikasi yang baru dengan lebih baik, sehingga mereka menghadapi cabaran pada masa ini dengan j ...

Baca lebih lanjut

Sarjana dalam Pengurusan Media Digital dan Perisikan Perniagaan

ESPM – Brasil
Sarjana
<
Separuh masa
<
4 semester
Portugis
Online

Dengan objektif untuk meningkatkan pembacaan persekitaran perniagaan yang semakin kompetitif, program ini didasarkan pada metodologi yang mengharuskan para peserta untuk mempe ...

Baca lebih lanjut

Mentoring Kelas Custom Master

ESPM – Brasil
Sarjana
<
Separuh masa
<
4 semester
05 Okt 2020
Portugis
Online

Bina kurikulum anda di Master Custom Class Mentoring ESPM di antara lebih daripada 100 mata pelajaran yang akan dapat menyusun kursus yang dirancang khusus untuk anda.

Baca lebih lanjut