close

Penapis

Lihat Hasil

Online Ijazah Sarjanav dalam Kepimpinan Global di Amerika Syarikat 2021

Satu program master boleh ditawarkan dalam pelbagai bidang yang berbeza, membolehkan pelajar hampir mana-mana subjek untuk meningkatkan pengetahuan mereka dan meningkatkan kelayakan mereka. ijazah ini biasanya mengambil masa satu hingga tiga tahun untuk mendapatkan, walaupun keperluan mungkin berbeza. Individu yang mempunyai perspektif global boleh memperbaiki mana-mana beberapa bidang profesiona… Baca lebih lanjut

Satu program master boleh ditawarkan dalam pelbagai bidang yang berbeza, membolehkan pelajar hampir mana-mana subjek untuk meningkatkan pengetahuan mereka dan meningkatkan kelayakan mereka. ijazah ini biasanya mengambil masa satu hingga tiga tahun untuk mendapatkan, walaupun keperluan mungkin berbeza.

Individu yang mempunyai perspektif global boleh memperbaiki mana-mana beberapa bidang profesional dari logistik untuk politik. program kepimpinan global bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk berjaya dalam ekonomi antarabangsa dengan menyediakan kursus yang berkaitan, selalunya di dalam kampus dan di luar negara.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Online Sarjana dalam Kepimpinan Global di Amerika Syarikat

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
edX
Cambridge, Amerika Syarikat

Ketahui kemahiran kepimpinan yang diperlukan untuk memajukan kerjaya anda dalam pembangunan antarabangsa.

Ketahui kemahiran kepimpinan yang diperlukan untuk memajukan kerjaya anda dalam pembangunan antarabangsa. -
Sarjana
Sepenuh Masa
Separuh masa
15 - 60 minggu
English
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini