Filter
Sarjana
Secara: Semua

Terbaik Online Ijazah Sarjanav dalam Kepaderian 2019/2020

Pelajar yang ingin mendapatkan kepakaran dan pengetahuan yang lebih maju dalam mata pelajaran boleh mendapatkan ijazah sarjana. Program-program ini biasanya mengambil masa satu hingga dua tahun untuk diselesaikan. Mendapati ijazah sarjana boleh membantu pelajar berjaya dalam kerjaya mereka dan menyediakan mereka untuk pendidikan pascasiswazah tambahan.

Apakah Master dalam Kementerian? Ijazah ini membina pengalaman dan pendidikan terdahulu pelajar dalam bidang kementerian dalam pelbagai denominasi agama. Pelajar mungkin mempunyai peluang untuk mendapatkan lebih banyak pengetahuan tentang teks agama dan sejarah agama tertentu dan belajar untuk menyediakan khotbah dan memimpin jemaah, bersama dengan meneroka kajian teologi yang dipertingkatkan. Sesetengah program menawarkan kelas bagaimana untuk mengembangkan jemaat jemaat dan prinsip-prinsip di sebalik pelbagai jenis kumpulan agama.

Pelajar dapat membina set kemahiran mereka dengan kecenderungan tambahan yang mereka boleh memohon dalam kehidupan peribadi dan profesional mereka. Ini termasuk komunikasi yang berkesan, keupayaan untuk memimpin orang lain dan penyelesaian masalah kreatif.

Harga ijazah dalam kementerian boleh berbeza-beza. Ia bergantung kepada faktor-faktor seperti sama ada seseorang mengkaji secara jauh atau di institusi, panjang program, kos bahan dan lain-lain yuran. Pelajar harus melihat institusi yang menawarkan ijazah ini dan memutuskan mengikut keperluan mereka.

Menerima Master dalam Kementerian boleh membuka banyak pilihan kerjaya. Pekerjaan boleh dijumpai sebagai menteri belia, pastor keluarga, panduan agama atau kaunselor, pengarah pendidikan agama, pendeta tentera atau awam atau pendakwa keluarga. Dalam beberapa kes, graduan dengan ijazah ini menjadi penulis atau penceramah inspirasi. Orang lain boleh memilih untuk meneruskan pengajian mereka untuk mendapatkan ijazah yang lebih maju untuk mengajar teologi dan ketuhanan dalam suasana akademik.

Sejumlah program pendidikan menawarkan Sarjana di Kementerian. Kerana sesetengah orang lebih suka program yang lebih terbuka, jauh, ada pilihan dalam talian juga. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

4 Hasil dalam Kepaderian

Christian Leadership University

Adakah anda ingin belajar bagaimana untuk lebih berkesan dengan hadiah dan kementerian lain dalam Tubuh? Adakah anda bersedia untuk mengetahui apa yang masing-masing hadi ... [+]

Sarjana Muda Sarjana Kementerian Dalam Talian

Tuhan telah melantik para nabi di dalam Gereja - lelaki dan wanita melalui siapa Dia berbicara dan yang mengisytiharkan dan mentafsirkan Tuhan akan mengajar, menghibur, mendorong dan merangsang mereka yang mempunyai telinga untuk mendengar.

Adakah anda ingin belajar bagaimana untuk lebih berkesan dengan hadiah dan kementerian lain dalam Tubuh?Adakah anda bersedia untuk mengetahui apa yang masing-masing hadiah menyumbang dan bahagian mana yang Tuhan mahu anda bermain dalam membina Badan untuk perpaduan dan kedewasaan?

Jika ya, maka Ijazah Sarjana dalam Kementerian Nabi dari Christian Leadership University adalah apa yang anda cari.

Jejak pantas ke tahap anda... [-]
Amerika Syarikat Cheektowaga
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Christian Leadership University

Adakah "kementerian yang berjaya" ditemui dalam mengikuti trend terkini dan menyalin kaedah yang digunakan oleh gereja-gereja yang besar dan terkenal? Atau adakah anda ma ... [+]

Sarjana Muda Kementerian Dalam Talian

"Melalui cinta melayani satu sama lain." Itulah hati pelayanan. Roh akan menyatakan perkhidmatan penyayang-Nya dalam banyak cara melalui setiap kita mengikut cara yang unik di mana Dia telah menciptakan dan membentuk kita.

Adakah "kementerian yang berjaya" ditemui dalam mengikuti trend terkini dan menyalin kaedah yang digunakan oleh gereja-gereja yang besar dan terkenal?Atau adakah anda mahu Tuhan memberitahu anda secara peribadi bagaimana Dia mahu anda berkhidmat kepada kawanan yang Dia telah meletakkan di bawah jagaan anda dengan cara yang akan melayani dan memberi mereka makanan yang paling berkesan?

Jika ya, maka Ijazah Sarjana dalam Kementerian dari Christian Leadership University adalah tepat apa yang anda cari.... [-]

Amerika Syarikat Cheektowaga
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Christian Leadership University

Adakah anda tahu bahawa Tuhan telah memberikan anda hadiah istimewa dan unik untuk mempersiapkan anda untuk gaya hidup kepimpinan hamba? Adakah anda ingin belajar bagaima ... [+]

Sarjana Kepimpinan Kristian Dalam Talian

Tuhan telah berjanji bahawa mereka yang mendengar dan menuruti suara-Nya akan menjadi pemimpin. Ketahui prinsip dan kemahiran yang akan menjadikan anda pemimpin yang paling berkesan dan berpengaruh yang anda boleh untuk Kerajaan-Nya.

Adakah anda tahu bahawa Tuhan telah memberikan anda hadiah istimewa dan unik untuk mempersiapkan anda untuk gaya hidup kepimpinan hamba?Adakah anda ingin belajar bagaimana untuk bersatu dengan pasukan lima kali ganda berbakat sehingga bersama-sama anda dapat melepaskan kuasa eksponennya dalam setiap bidang kehidupan anda?

Jika ya, maka Kepimpinan Kristian Kepimpinan dari Christian Leadership University adalah tepat yang anda cari.... [-]

Amerika Syarikat Cheektowaga
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Clarks Summit University Online

Program Sarjana Kementerian Kementerian dalam talian di Semenanjung Baptist Bible menggabungkan pengetahuan dan kemahiran praktikal, meningkatkan kementerian semasa dan m ... [+]

Ijazah Sarjana dalam talian Clarks Summit University direka dengan pelajar dewasa dalam fikiran. Tata letak kursus CSU dan sesi lapan minggu membolehkan pelajar memperoleh Ijazah Sarjana sambil mengejar apa yang Tuhan miliki untuk mereka sekarang. Setiap kelas akan membolehkan anda melibatkan diri dengan kursus dan rakan sebaya anda apabila anda membuat keputusan untuk membenarkan kelonggaran anda untuk mengawal jadual anda.

Pelajar siswazah akan mendapat manfaat daripada nilai teras pernyataan misi CSU kerana mereka bersedia untuk sama ada maju dalam pekerjaan mereka semasa atau peralihan ke dalam kementerian baru atau peluang kerjaya. Setiap teras program menyediakan kerangka pendidikan tinggi untuk semua pelajar kami. Ini akan menyediakan mereka untuk:... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu