Filter
Sarjana
Secara: Semua

Terbaik Online Ijazah Sarjanav dalam Fesyen 2019/2020

Bagi pelajar yang ingin mendapatkan pengetahuan pakar dalam bidang subjek yang terpilih, ijazah sarjana boleh menawarkan satu yang diperlukan untuk dua tahun kajian mendalam. Kebanyakan program memerlukan pelajar untuk mempunyai ijazah sarjana muda sebelum mendaftar.

Apa yang Master dalam talian dalam fesyen? program Ijazah sarjana fesyen ini dapat membantu pelajar untuk memajukan kemahiran kreatif mereka di samping membolehkan mereka mendapat kemahiran dalam kerjasama, pengurusan projek, komunikasi dan organisasi. Kebanyakan program membolehkan pelajar mempelajari mengenai industri ini, termasuk aspek etika, ekonomi, budaya dan sosial. Program juga biasanya meliputi rangkaian dan fesyen kemahiran yang berkaitan seperti reka bentuk atau fotografi. Ia adalah perkara biasa untuk program untuk memasukkan elemen praktikal, seperti penciptaan portfolio atau projek penyelidikan yang mendalam pada topik fesyen tertentu.

Pelajar-pelajar yang mengambil program dalam fesyen dapat menimba ilmu pengetahuan mengenai industri yang membolehkan mereka untuk menyediakan untuk pelbagai kerjaya dalam bidang ini. Pelajar juga boleh membuat kenalan yang membolehkan beliau untuk mencari pekerjaan selepas tamat pengajian.

kos sebenar boleh berbeza-beza secara meluas. Program berbeza untuk setiap sekolah, menjadikan ia sukar untuk memberi satu anggaran kewangan yang tepat. Sebuah sekolah pelajar pilihan adalah tempat terbaik untuk mendapatkan anggaran yang tepat daripada kos.

Selepas menamatkan program ijazah sarjana dalam fesyen, graduan boleh bersedia untuk bekerja dalam pelbagai bidang fesyen, termasuk reka bentuk dan pengurusan. Individu boleh bersedia untuk bekerja sebagai fesyen pembeli, stylists atau jurugambar. Mereka juga boleh memilih untuk bekerja dalam bidang perhubungan awam atau memulakan perniagaan yang berkaitan dengan fesyen mereka sendiri. kemungkinan kerjaya lain termasuk merchandiser fesyen, wartawan fesyen dan pengurus pengeluaran.

Jika anda mahu bekerja dalam industri fesyen pantas, berprofil tinggi, maka anda mungkin mahu mempertimbangkan memperoleh ijazah sarjana dalam fesyen. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

 

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Fesyen

Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Apa yang berlaku apabila saya mempunyai projek jenama, alam semesta yang sangat jelas dan domain dunia perniagaan, tetapi saya tidak mempunyai maklumat yang cukup tentang ... [+]

Apa yang berlaku apabila saya mempelajari fesyen, saya tahu proses pengeluaran tetapi saya sudah ketinggalan zaman dalam proses industri baru dan reka bentuk dalam gaya fesyen ? Bagaimanakah saya harus bertindak sekiranya saya dapat mengaktifkan semula jenama sedia ada, atau membuka barisan perniagaan baru dalam jenama yang sudah berfungsi, tetapi perlu menjangkau lebih ramai orang?

Ijazah sarjana ini bertujuan untuk menggabungkan aspek-aspek teori dan praktikal tangan profesional aktif untuk memberi jawapan kepada mereka yang, dengan kaki dalam industri atau fesyen, perlu melengkapkan atau mengemas kini latihan mereka. Profesional ini akan berkongsi dengan pelajar kami semua pengetahuan mereka dalam segala sesuatu yang mengelilingi fesyen dari prisma 360º (Budaya Fesyen, Komunikasi Fesyen, Pengurusan Reka Bentuk, dan sebagainya)... [-]

Sepanyol Barcelona
November 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
12 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu