Filter
Sarjana
Secara: Semua

Terbaik Online Ijazah Sarjanav dalam Bioteknologi 2019

Ijazah sarjana diperolehi selepas melengkapkan program ijazah sarjana muda. Peserta memberi tumpuan kepada bidang subjek tertentu. Apabila ijazah diperoleh, graduan biasanya mengejar pekerjaan bergaji tinggi atau PhD.

Apakah Master dalam Bioteknologi? Program pengajian bioteknologi menggabungkan pengurusan perniagaan, penyelidikan dan pembangunan, dan etika. Peserta belajar bagaimana untuk memohon proses biologi untuk membangunkan alat dan produk yang membantu meningkatkan kehidupan rakyat secara global. Dalam banyak kes, kursus yang diambil oleh pelajar termasuk biokimia, biologi molekul, bioinformatik dan bioengineering. Pelajar boleh mengkaji topik dari makanan diubahsuai secara genetik kepada terapi gen. Persekitaran pembelajaran mungkin terdiri daripada kuliah, perjalanan lapangan, eksperimen makmal, tutorial, kaedah penyelidikan canggih dan latihan magang.

Penyelesaian masalah, resolusi konflik dan kemahiran komunikasi graduan bioteknologi berkembang sangat dihargai oleh majikan. Set kemahiran membantu para profesional ini berinteraksi dengan orang dari latar belakang yang berbeza, yang memberi mereka daya saing di pasaran.

Kos untuk mendapatkan ijazah sarjana berbeza di kalangan institusi. Calon pelajar mesti menyelidik setiap program sebelum membuat keputusan muktamad.

Terdapat permintaan yang sihat untuk graduan yang mempunyai kepakaran dalam bidang bioteknologi. Dengan ijazah sarjana, pelajar boleh mencari kerja dalam sains alam sekitar, penyakit berjangkit, forensik dan penyelidikan bioperubatan farmaseutikal. Bidang pertanian dan medikal adalah pilihan yang popular untuk individu yang pakar dalam penyelidikan dan pembangunan. Program ijazah ini menyediakan individu untuk pelbagai jawatan yang mungkin termasuk penganalisis kawalan kualiti, jurutera bioperubatan, biophysicist, biokimia, ahli genetik, dan saintis penyelidikan kanan, untuk menamakan beberapa. Pekerjaan tersedia dalam sektor bukan untung, komersial, kerajaan dan pendidikan, dan pertumbuhan dan penumpuan yang berterusan antara teknologi dan sains menyumbang kepada prospek kerja yang positif yang mungkin bertahan selama bertahun-tahun yang akan datang.

Kelas-kelas dalam talian membolehkan anda menyelesaikan pengajian anda mengikut jadual anda. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Bioteknologi

edX

Dunia bergerak dari menggunakan sumber-sumber fosil kepada orang-orang biobased yang mampan. Untuk menjadi benar-benar mampan, alternatif, sumber biobased juga perlu berd ... [+]

Membantu memindahkan peralihan dari sumber fosil ke tenaga yang boleh diperbaharui dan jurutera masa depan yang biobased. Dengan universiti sains pertanian # 1.

Dunia bergerak dari menggunakan sumber-sumber fosil kepada orang-orang biobased yang mampan. Untuk menjadi benar-benar mampan, alternatif, sumber biobased juga perlu berdaya maju dari segi ekonomi. Untuk berjaya, syarikat perlu dapat menavigasi cabaran dan peluang dalam bidang dinamik ini. Program MicroMasters ini bertujuan untuk mereka yang bekerja di industri tenaga, kimia dan bioteknologi dan berusaha untuk beralih kepada amalan yang lebih mampan. Ia akan memberi tumpuan kepada penggunaan pendekatan kimia dan bioteknologi untuk pengeluaran pengangkut tenaga, polimer, blok bangunan kimia dan bahan dari sumber yang boleh diperbaharui dan aliran sisa.... [-]

Amerika Syarikat Cambridge
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
24 - 40 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Program Johns Hopkins Master of Biotechnology Enterprise dan Keusahawanan bertujuan untuk para profesional bioteknologi yang menginginkan karier di luar makmal dalam orga ... [+]

Program Johns Hopkins Master of Biotechnology Enterprise dan Keusahawanan bertujuan untuk para profesional bioteknologi yang menginginkan karier di luar makmal dalam organisasi bioteknologi yang ada atau bagi mereka yang bermimpi untuk memulakan perusahaan bioteknologi baru.

Program baru yang menarik ini menyatukan asas sains yang kuat dengan perusahaan bioteknologi dan keusahawanan, menyediakan tempat pendidikan yang unik untuk para saintis untuk lebih memahami keseluruhan perusahaan bioteknologi dan isu yang unik kepada industri.

Kurikulum ini akan memberi anda asas asas disiplin untuk menangani perusahaan dan cabaran-cabaran yang dihadapi organisasi dalam industri bioteknologi. Program ini melengkapkan saintis dengan alat dan pengetahuan yang diperlukan untuk mengkomersialkan idea produk mereka dan / atau mengurus organisasi bioteknologi. Graduan akan sangat sesuai untuk pelbagai peluang pekerjaan, terutamanya peranan pengurusan dan kepimpinan dalam bidang bioteknologi.... [-]

Amerika Syarikat Washington
Sept. 2019
English
Sambilan
1 - 5 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu