Online Ijazah Sarjanav dalam Automasi 2020

Ijazah siswazah boleh memberi pelajar satu simbol pengetahuan dan kepakaran mereka yang ketara; oleh itu, ijazah induk, dengan kurikulum yang berfokus pada hiper, memberi pelajar kemampuan untuk menunjukkan pengalaman mereka. Bagi mereka yang telah menamatkan program sarjana muda dalam bidang kejuruteraan, dan yang berminat dengan peralatan yang berteknologi tinggi, mengejar ijazah lepasan dalam… Baca lebih lanjut

Ijazah siswazah boleh memberi pelajar satu simbol pengetahuan dan kepakaran mereka yang ketara; oleh itu, ijazah induk, dengan kurikulum yang berfokus pada hiper, memberi pelajar kemampuan untuk menunjukkan pengalaman mereka.

Bagi mereka yang telah menamatkan program sarjana muda dalam bidang kejuruteraan, dan yang berminat dengan peralatan yang berteknologi tinggi, mengejar ijazah lepasan dalam bidang automasi mungkin menarik. Apakah Master dalam Automasi? Dengan tumpuan utama pada sistem elektromekanikal dan elektronik perindustrian, pelajar dapat belajar bagaimana untuk mengekalkan, mengendalikan, dan memperbaiki peralatan robot. Program kejuruteraan jenis ini menyediakan pelajar dengan kemahiran untuk kerjaya permintaan tinggi.

Walaupun pelajar yang berjaya menyelesaikan gelaran ini memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya yang sangat teknikal, mereka juga mendapat kemahiran yang boleh dipindahkan ke kehidupan seharian. Sebagai contoh, Master dalam Automasi memerlukan keupayaan yang melampaui kehebatan teknikal, seperti pemikiran kritikal, resolusi konflik, dan komunikasi.

Biasanya, master memerlukan sekurang-kurangnya komitmen selama dua tahun, tetapi ia boleh disiapkan dalam masa setengah tahun dengan komitmen sepenuh masa. Malangnya, harga program siswazah berbeza mengikut lokasi, universiti, dan program; oleh itu, penting untuk menyelidik dan menilai pelbagai program.

Mereka yang berjaya melengkapkan Master dalam Automasi boleh mengharapkan untuk mencari banyak pilihan karir. Sebagai contoh, dengan fokus pada analisis dan kejuruteraan ijazah, pelajar mungkin mencari kerja sebagai jurutera automasi, pengurus projek automasi, pereka mesin, dan juga penganalisis automasi. Walaupun terdapat banyak peluang yang terdapat di seluruh industri perindustrian, adalah penting bagi sarjana-sarjana ini untuk menyedari bahawa kelayakan untuk memimpin peranan maju mungkin sangat bergantung kepada pengalaman serta pendidikan.

Bagi pelajar kejuruteraan dan profesional yang ingin memajukan kerjaya mereka atau membuat mereka kelihatan lebih menarik kepada bakal majikan, mencari universiti atau institusi yang menawarkan Ijazah Sarjana dalam Automasi mungkin sesuai. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
Innovation & Entrepreneurship Business School
Barcelona, Sepanyol

Kursus Pasca Siswazah dalam Growing Hacking bertujuan untuk mengajar anda bagaimana untuk menghasilkan budaya pertumbuhan di perusahaan anda. Perubahan sikap ketika menggunaka ... +

Kursus Pasca Siswazah dalam Growing Hacking bertujuan untuk mengajar anda bagaimana untuk menghasilkan budaya pertumbuhan di perusahaan anda. Perubahan sikap ketika menggunakan alat-alat digital sebagai sekutu anda, digabungkan dengan penggunaan corong peretasan pertumbuhan dan taktik-taktik yang berlaku di setiap tahapnya dengan tujuan tunggal: Buat Motivasi Motors. -
Sarjana
Sambilan
750 jam
Sepanyol, Spanish
Online