ONLINESTUDIES.MY

160 Terbaik Online Ijazah Sarjanav di Amerika Syarikat

Satu program master boleh ditawarkan dalam pelbagai bidang yang berbeza, membolehkan pelajar hampir mana-mana subjek untuk meningkatkan pengetahuan mereka dan meningkatkan kelayakan mereka. ijazah ini biasanya mengambil masa satu hingga tiga tahun untuk mendapatkan, walaupun keperluan mungkin berbeza.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Online Sarjana di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana Hal Ehwal Awam dalam talian

University of Missouri Truman School of Public Affairs
Online Sepenuh masa 9 minggu Og 2019 Amerika Syarikat Columbia

Ijazah sarjana dalam hal ehwal awam dari MU boleh membantu anda memajukan kerjaya anda yang ada di perkhidmatan awam atau bukan kerajaan. Jika anda percaya kolaborasi positif di kalangan orang ramai, sektor swasta dan bukan keuntungan adalah cara terbaik untuk melayani masyarakat, ini mungkin tahap untuk anda.

Master dalam Kepimpinan Gunaan

Arizona State University - Thunderbird School of Management
Online Sepenuh masa Sambilan 12 - 24 bulan Januari 2020 Amerika Syarikat Phoenix + 1 lagi

Dunia sedang berinovasi. Teknologi mengubah cara hidup dan bekerja. Untuk berjaya dalam paradigma baru ini, di mana pembelajaran mesin dan kecerdasan buatan menggerakkan semua amalan industri ke peringkat yang tidak pernah dibayangkan, kepimpinan jenama yang diperhebatkan adalah penting. Dalam dunia transformasi teknologi, Thunderbird sedang membangunkan pemimpin-pemimpin etika yang lincah yang dilengkapi untuk membina perniagaan, ekonomi, budaya, dan persekitaran yang mampan.

Sarjana dalam Pengurusan Perkhidmatan Kesihatan (MPA)

Mercy College
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Dobbs Ferry USA Online + 2 lagi

Mempelopori prospek pendidikan dan kerjaya anda dalam penjagaan kesihatan Pengurus penjagaan kesihatan memainkan peranan utama dalam persekitaran penjagaan kesihatan yang berubah pesat hari ini.

Sarjana dalam talian Kejuruteraan Awam

Norwich University Online Programs
Online Sepenuh masa 18 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Northfield

Beberapa laluan kerjaya amat penting seperti kejuruteraan awam apabila mewujudkan masa depan tamadun moden.

Sarjana Pendidikan

Concordia University Portland
Online Sambilan 1 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Portland

Setiap orang mempunyai satu guru istimewa yang mengubah hidup mereka. Anda menjadi guru untuk pelajar anda. Kami akan menjadi guru untuk anda. Concordia University-Portland telah mendidik pendidik selama lebih dari 110 tahun dan mengiktiraf betapa pentingnya guru kepada pelajar, keluarga mereka, dan masyarakat secara keseluruhan. Masa depan dunia kita duduk di bilik darjah anda setiap hari-itu tanggungjawab yang besar. Tidak hairanlah anda ingin mendapat ijazah sarjana dalam pendidikan. Tanggungjawab kami? Untuk menyediakan anda dengan program yang sesuai dengan jadual, kerjaya anda, dan hati anda.

Sarjana Kejuruteraan Perisian

Kansas State University Global Campus
Online 8 - 16 minggu Permintaan Maklumat Amerika Syarikat USA Online

Program Sarjana Kejuruteraan Perisian (MSE) merangkumi penerapan prinsip kejuruteraan kepada pembinaan perisian komputer. Bidang ini meliputi teori, alat dan kaedah untuk perwakilan, reka bentuk, pengesahan, pembangunan, pengeluaran, pengesahan dan penyelenggaraan produk perisian termasuk program, prototaip, dokumentasi, antara muka pengguna, latihan dan penilaian sistematik.

Sarjana Pentadbiran Arkib dan Rekod

San Jose State University - School of Information
Online 1 - 7 tahun Og 2019 Amerika Syarikat San Jose

Program Sarjana Pentadbiran dan Rekod Master of Archives and Records di Sekolah Maklumat Universiti San José menyediakan pelajar untuk karier dalam bidang yang berkembang pesat dalam pengurusan rekod, arkib korporat, dan tadbir urus maklumat.

Pemodelan dan simulasi saya

Old Dominion University
Online Sepenuh masa Sambilan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Norfolk

Penyelesaian inovatif untuk pembangunan ekonomi, penjagaan kesihatan, dan isu-isu pengangkutan dengan talian pemodelan komputer, simulasi dan visualisasi ijazah ODU ini. program kami menyediakan, teras subjek biasa yang kuat, tetapi juga memberikan anda fleksibiliti untuk mereka bentuk pelan kajian untuk memenuhi kepentingan dan matlamat anda. Hasilnya akan membantu anda mengubah pengetahuan anda dari teori kepada amalan ...

Sarjana Pendidikan dalam Penilaian, Penilaian, Penyelidikan, dan Pembelajaran

Georgia Southern University
Online Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Statesboro

Misi M.Ed. dalam Penilaian, Penilaian, Penyelidikan, dan Pembelajaran adalah untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran penyelidikan profesional yang diperlukan untuk melibatkan diri dalam membuat keputusan berdasarkan maklumat untuk penyampaian perkhidmatan manusia yang berjaya dalam pelbagai tetapan.

Sarjana Sains Maklumat dan Data

UC Berkeley School of Information
Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Berkeley

Sarjana Sains Maklumat dan Data (MIDS) adalah program sarjana dalam talian untuk para profesional yang ingin menjadi pemimpin dalam bidang sains data. Program ini mempunyai pendekatan pelbagai disiplin yang merangkumi seluruh kitaran hayat data, dari perancangan dan pengumpulan data untuk menganalisis dan menyampaikan penemuan.

Profesional dalam Pengurusan Sumber Manusia

Rutgers School of Management and Labor Relations
Online Sepenuh masa Sambilan 18 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Piscataway Township + 1 lagi

Program Profesional Rutgers Online Profesional dalam Pengurusan Sumber Manusia (MHRM) direka untuk profesional sumber manusia dan pengurus / penyelia dengan 4 tahun pengalaman yang ingin memajukan karier mereka ke HR atau kedudukan pengurusan kanan.

Msl: pematuhan dan pengurusan risiko

Thomas Jefferson School of Law
Online Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat San Diego + 1 lagi

Pelajar akan belajar tentang pematuhan kewangan untuk institusi kewangan, dan juga risiko pengurusan. Dengan peraturan kerajaan yang semakin meningkat dalam bidang ini, ini adalah kawasan yang semakin meningkat pekerjaan dan masa yang masak untuk menimba ilmu dalam arena.

Master sains dalam komunikasi (ms dalam komunikasi)

The S.I. Newhouse School of Public Communications; The Newhouse School; Newhouse
Online Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Syracuse

Komunikasi @ Syracuse adalah Master dalam talian Sains dalam Komunikasi dari SI Newhouse School yang terkenal di dunia komunikasi Awam di Universiti Syracuse. Program ini menawarkan asas dalam komunikasi, media digital, media sosial dan kewartawanan digital dengan kursus yang diajar oleh Newhouse fakulti yang sama yang mengajar di kampus. Pelajar boleh memilih daripada tiga pengkhususan: Advertising, Perhubungan Awam dan Kewartawanan Inovasi. Direka untuk profesional yang bekerja, MS dalam Communications menawarkan kelas-kelas dalam talian secara langsung, kandungan kursus dinamik dan pengalaman rendaman di-orang di bandar-bandar di seluruh dunia.

Sarjana Pendidikan dalam Pengajaran Bahasa Inggeris kepada Pembicara Bahasa Lain (TESOL)

Sam Houston State University
Online Sepenuh masa 30 jam Sept. 2019 Amerika Syarikat Huntsville

Sarjana Pendidikan di TESOL (Pengajaran Bahasa Inggeris kepada Penutur Bahasa Lain) direka untuk guru Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua / Asing.

Sarjana Pekerjaan Sosial

University of Kentucky Online
Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Lexington

MSW dalam talian di University of Kentucky menyediakan pelajar untuk memberi kesan kepada kerja sosial profesional dengan individu, keluarga, kumpulan, organisasi, dan komuniti. Dengan kedudukan maju 30 kredit dan pilihan 60 kredit tradisional, program ini memberi pekerja sosial dan pendatang baru sebagai jalan untuk meneruskan semangat mereka untuk membantu orang lain. Siswazah bersedia untuk menyampaikan amalan berkualiti dan kesan perubahan positif sebagai pemimpin, penganalisis, perancang, dan peguam bela dalam penetapan pilihan anda.