Popular Ijazah Sarjana Online

ijazah Master dalam talian adalah satu peringkat atasan, pasca Sarjana Muda kelayakan ijazah yang dianugerahkan kepada pelajar dengan pengetahuan lanjutan dalam bidang kajian tertentu atau bidang amalan profesional. Menyediakan semua faedah ijazah tradisional Sarjana, Ijazah Sarjana dalam talian menawarkan kelebihan tambahan, termasuk keluasan dan kedalaman penawaran kursus, fleksibiliti, keselesaan dan penjimatan kos. Dari Perniagaan dengan Biologi dan dari Tenaga untuk Engineering, ada program ijazah Master dalam talian ini yang sesuai untuk anda - apa sahaja disiplin akademik anda. Untuk menamakan beberapa kategori Ijazah Sarjana dalam talian yang terdiri daripada beratus-ratus program dan bidang pengkhususan Seni, Sains Semula Jadi, Undang-undang, dan Pengajian Profesional. Kepelbagaian program ijazah yang berbeza Sarjana boleh hangat - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat program Ijazah Sarjana yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Newly added Online Master Programs

VIU Valencian International University

Sarjana Dalam Penciptaan Sastera

Mei 18, 2018
Kepada tawaran akademik langka yang dikesan dalam bidang penciptaan, ditambah ketiadaan kurikulum yang bercita-cita tinggi yang membahas perdagangan penulisan dari pendekatan praktikal dan disiplin yang mendalam.

OBS Business School

Sarjana Dalam Kecerdasan Kompetitif Dalam Persekitaran Global

Mei 15, 2018
Dengan Master dalam Perisikan Kompetitif dalam Persekitaran Globalisasi, anda akan mendapat latihan yang diperlukan untuk meningkatkan kerjaya anda di kawasan ini menjadi pakar dalam pasaran dan pemain utamanya sehingga membuka peluang perniagaan baru dalam ruang kompetitif yang kompleks.

Universitat Rovira i Virgili

Master Interuniversity Dalam Mekanik Fluida Komputasi

Mei 14, 2018
Bidang mekanik bendalir pengkomputeran terus berkembang, baik dalam dimensi saintifik dan dalam aplikasi perindustrian dan alam sekitar. Kemajuan teknologi yang paling inovatif bergantung kepada sebahagian besar pelaksanaan dan penggunaan alat simulasi berangka maju yang digunakan untuk kejuruteraan.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Darjah Online Sarjana 's