Popular Ijazah Sarjana Online

ijazah Master dalam talian adalah satu peringkat atasan, pasca Sarjana Muda kelayakan ijazah yang dianugerahkan kepada pelajar dengan pengetahuan lanjutan dalam bidang kajian tertentu atau bidang amalan profesional. Menyediakan semua faedah ijazah tradisional Sarjana, Ijazah Sarjana dalam talian menawarkan kelebihan tambahan, termasuk keluasan dan kedalaman penawaran kursus, fleksibiliti, keselesaan dan penjimatan kos. Dari Perniagaan dengan Biologi dan dari Tenaga untuk Engineering, ada program ijazah Master dalam talian ini yang sesuai untuk anda - apa sahaja disiplin akademik anda. Untuk menamakan beberapa kategori Ijazah Sarjana dalam talian yang terdiri daripada beratus-ratus program dan bidang pengkhususan Seni, Sains Semula Jadi, Undang-undang, dan Pengajian Profesional. Kepelbagaian program ijazah yang berbeza Sarjana boleh hangat - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat program Ijazah Sarjana yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Newly added Online Master Programs

University of Glasgow Online

MSc dalam Pendidikan

Disember 12, 2018
Terdapat percanggahan besar dalam taraf pendidikan di peringkat kebangsaan dan antarabangsa, namun komitmen untuk menyediakan peluang terbaik kekal kukuh. Universiti Glasgow mengiktiraf keperluan guru-guru yang berkualiti dan Pendidikan MSc Online kami komited untuk membangunkan anda sebagai pemimpin kurikulum masa depan. Kami melakukan ini dengan tumpuan… [+] yang kuat terhadap penyelidikan dan pengajaran peringkat tinggi dari fakulti pakar kami, dan sebagai hasilnya, Sekolah Pendidikan berada di kedudukan ke-1 di UK (The Good Times Panduan Universiti 2018). [-]

University of North Alabama College of Arts and Sciences

Sarjana Seni dalam Penulisan

Disember 12, 2018
MA dalam Penulisan menyediakan pelajar untuk pelbagai kerjaya secara bertulis serta untuk mengejar gelar terminal sebagai penyelidik dan ahli akademik. Program ijazah ini boleh disiapkan 100% secara dalam talian atau melalui gabungan kursus dalam talian dan tatap muka.

Western Carolina University

Sarjana dalam Pengurusan Projek

Disember 10, 2018
Program Sarjana Pengurusan Projek (MPM) yang diiktiraf sepenuhnya di Western Carolina, menawarkan latihan peringkat lepasan berkualiti tinggi untuk para pengurus projek di peringkat kerjaya serta profesional lain yang bercita-cita untuk pengurusan atau pengurusan projek kerjaya.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Darjah Online Sarjana 's