Selama bertahun-tahun, kami telah menyaksikan peralihan dari masyarakat analog kepada masyarakat digital yang baru (teknologi baru, model perniagaan, cara mengatur dan menyampaikan ...) dengan perubahan yang menggangu ini; cara menjalankan perniagaan dan menstrukturkan kerja.

Semua ini telah membawa kepada akibat perubahan mendalam yang telah mengalami kebanyakan sektor ekonomi , syarikat-syarikat baru dengan budaya perniagaan baru yang telah merevolusikan status quo yang berlaku di banyak sektor ekonomi yang menimbulkan konfigurasi baru yang sama sekali berbeza dari yang sebelumnya.

Kita hidup perubahan tahap yang dicirikan oleh kerumitan, kekaburan, ketidaktentuan dan kelajuan persekitaran. Masyarakat memerlukan lebih banyak ketelusan dan kejujuran dalam cara kita berkomunikasi dan kita menyaksikan peningkatan eksponen dalam maklumat (luar, tidak berstruktur, terbuka dan masa sebenar) untuk diuruskan untuk membuat keputusan.

Alat teknologi baru yang akan anda ketahui dalam Master in Businessquete Digital ini akan membolehkan untuk mengurus organisasi dengan lebih cekap . Persekitaran yang mencabar yang memerlukan kemahiran baru, kemahiran profesional dan peribadi yang akan anda perolehi dalam program ini .

Untuk semua perkara di atas, Master dalam OBS Business School Digital OBS Business School memberi tumpuan kepada aspek utama, baik dari segi teknikal dan manusia, untuk menghadapi persekitaran baru ini dengan jaminan: perniagaan dalam talian. Keperluan para profesional dan usahawan digital masa kita.

Output profesional Master dalam Transformasi Digital

 • Sektor Teknologi
 • Syarikat multinasional
 • Syarikat-syarikat Inovatif
 • Perniagaan digital
 • Syarikat komunikasi dan pengiklanan
 • Sektor Perkhidmatan
 • Syarikat perunding
 • Perusahaan kecil dan sederhana

Objektif Sarjana dalam Transformasi Digital dan Pembangunan Perniagaan

 • Menggalakkan perubahan yang diperlukan untuk peningkatan pengurusan dan hala tuju syarikat, berdasarkan orientasi strategi kepada persekitaran digital
 • Melaksanakan dan mengikuti strategi digitalisasi perniagaan dalam talian, membuat keputusan yang betul untuk mencapai objektif yang dirancang
 • Menjalankan Rancangan Pembangunan untuk perniagaan digital
 • Kemahiran dan kebolehan yang akan anda usahakan dalam tuan ini adalah: penguasaan strategi yang berbeza untuk membuat keputusan, analisis dan kapasiti sintesis untuk mengenal pasti faktor-faktor yang menimbulkan kesukaran dan peluang dalam persekitaran digital, meningkatkan kapasiti komunikasi dan Motivasi pasukan untuk memimpin proses perubahan

Keperluan Master dalam Transformasi Digital

Objektif utama proses penerimaan kami adalah untuk memastikan kesesuaian calon. Semua peserta harus memanfaatkan sepenuhnya pengalaman pembelajaran ini, melalui konteks yang memungkinkan untuk membangunkan hubungan jangka panjang dengan rakan sekelas, guru dan alumni.

Ini adalah peringkat proses kemasukan:

1. Pra-syarat untuk kemasukan
2. Permohonan kemasukan
3. wawancara peribadi
4. Surat motivasi
5. Jawatankuasa Kemasukan Penilaian
6. Pendaftaran

Ijazah Sarjana dalam Transformasi Digital dan Pembangunan Perniagaan

Mereka yang lulus penilaian program dan memenuhi keperluan akademik yang ditubuhkan oleh UB, akan memperoleh gelar UB (University of Barcelona).

Untuk mendapatkan kelayakan UB, anda perlu memiliki Ijazah Sarjana Muda (Kejuruteraan, Sarjana Muda atau Diploma). Jika anda tidak mempunyai Ijazah Universiti, sebaik sahaja anda lulus penilaian yang berbeza, anda akan mendapat diploma lanjutan universiti dari UB.

Program diajar dalam:
 • Sepanyol

Lihat 19 lagi program yang ditawarkan oleh OBS Business School »

Kursus ini Online
Start Date
Duration
12 
Sepenuh masa
Price
6,500 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh