esdebarca601Program yang menyediakan alat untuk menangani projek reka bentuk dalaman, menggabungkan kreativiti dengan garis panduan yang lebih teguh untuk unjuran dan pengeluaran bahan idea atau ruang itu.

Lihatlah sekeliling dan melihat ruang yang mengelilingi anda, dalam satu cara atau yang lain telah difikirkan dari intentionality, telah direka untuk memenuhi keperluan tertentu, untuk menyelesaikan masalah.

Pada dasarnya, ini adalah salah satu aspek yang menentukan reka bentuk, disiplin yang agak muda dalam pengajarannya, tetapi yang merupakan sebahagian daripada DNA kita dan yang berasal dari kapasiti kreatif kita untuk mencari penyelesaian bagi masalah-masalah yang timbul. Untuk ini proses transformasi adalah perlu yang bermula dalam bidang idea dan yang akhirnya berkembang dalam kes ini ruang ketara, perumahan di mana untuk hidup dan membangunkan sebahagian daripada kehidupan setiap manusia.

Itulah sebabnya pasaran reka bentuk perumahan sangat besar, kita semua memerlukan tempat untuk hidup, dan memerlukan profesional yang mampu membangunkan projek-projek yang mampu menyesuaikan diri sebagai saman yang disesuaikan untuk setiap pengguna, di mana untuk menghantar, dan bukan hanya beberapa keperluan asas, tetapi keperibadian sendiri, unjuran sosial.

Walau bagaimanapun, reka bentuk ruang dalaman adalah tugas yang lebih rumit daripada sekilas kelihatannya, dibentuk oleh sejumlah prosedur yang mesti diikuti untuk berjaya menghadapi projek itu. Dari idea pertama untuk penyampaian kerja, beberapa bulan berlalu di mana kita mesti mengikuti metodologi kerja yang ketat dan tegar yang berbeza dengan kreativiti idea, yang merupakan inti dari setiap projek.

Dalam Ijazah Sarjana dalam Rekabentuk Interior, kami akan menyediakan alat yang diperlukan untuk pelajar belajar dan membangunkan metodologi yang akan memperibadikan bahasa projek mereka dan membolehkan mereka menghadapi projek reka bentuk dalaman masa depan mereka, bermula dari bidang kreativiti, membantu mencari bahasa yang disesuaikan untuk setiap orang yang membolehkan untuk mewakili dan mendedahkan idea-idea dengan asas budaya di belakang, untuk menyelesaikan secara imajinatif pelbagai projek yang mungkin timbul dan dengan itu menghadapi kerumitan mereka.

Metodologi ini mesti menggabungkan kreativiti dengan unjuran dan pengeluaran bahan idea itu dalam ruang, mengikuti garis panduan yang lebih tegas yang melibatkan penulisan keseluruhan projek secara terperinci, pengiraan dan kawalan kos, arah kerja, hingga penghantaran rumah kepada pelanggan.

objektif

Objektif utama program ini adalah:

  • Memperolehi metodologi kerja yang disesuaikan yang membolehkan mengoptimumkan, mengurus dan mengawal masa pelaksanaan yang berbeza bagi sesuatu projek.
  • Menawarkan alat untuk dapat mengarahkan, merekabentuk dan melaksanakan projek reka bentuk dalaman dari awal hingga penghantaran kerja kepada pelanggan.
  • Untuk mengambil kawalan ekonomi kerja, dari pembentangan yuran kepada pelanggan, pengukuran, kawalan belanjawan dan kerja.
  • Memperdalam pengetahuan bilik-bilik yang berbeza untuk membantu projek dengan ketangkasan yang lebih besar.
  • Belajar untuk mengawal projek dalam skala yang berbeza sehingga mencapai perkembangan butiran yang membina.
  • Sediakan pelajar dengan teknik pengetahuan dan perwakilan untuk membentangkan projek yang diperintahkan secara visual.
  • Pada akhir kursus, pelajar akan memperoleh bahan yang dijana untuk membangunkan portfolio digital, yang membolehkan mereka mempromosikan diri mereka dalam persekitaran kerja.

Kurikulum tersusun dalam empat modul.

Subjek yang membentuk kurikulum diedarkan seperti berikut:

SUBJEK

Profil yang disyorkan

Master ini bertujuan untuk orang yang memenuhi profil berikut: Graduan Lanjutan dalam Arkitek Rekabentuk Arkitek Teknik Jurutera Bangunan Jurutera Sarjana Muda Seni Halus Dalam kes-kes di mana pelajar itu akreditasi pendidikan tinggi sebelum proses akreditasi ijazah Universiti, Jawatankuasa Akademik akan menilai CV dan portfolio calon serta kurikulum yang dikaji, yang mesti mengekalkan kesetaraan yang munasabah dengan pengajian Ijazah semasa di kawasan yang sama.

titratan

Orang-orang yang lulus penilaian program akan memperoleh gelar dua kali: Judul Sendiri dari ESdesign - Escuela Superior de Diseño de Barcelona dan Judul Sendiri dari Universiti Antarabangsa Valencia, yang akan mengakuinya sebagai profesional dalam bidang yang dikaji.

peluang kerjaya

Pelajar yang melengkapkan ijazah sarjana ini boleh mengembangkan kerjaya profesional mereka dalam bidang berikut: Kajian reka bentuk dalaman Kajian seni bina dengan jabatan reka bentuk dalaman Kedai perabot khusus atau perkhidmatan reka bentuk dalaman Syarikat-syarikat besar memberi tumpuan kepada pemulihan rumah serta rumah pembinaan tawaran baru "turnkey" produk

Program diajar dalam:
  • Sepanyol

Lihat 12 lagi program yang ditawarkan oleh Escuela Superior de Diseño de Barcelona »

Kursus ini Online
Start Date
Nov 19, 2019
Duration
12 
Sepenuh masa
Price
4,800 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Nov 19, 2019
Tarikh tutup permohonan

Nov 19, 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date