Sarjana dalam Reka Bentuk

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Kami adalah institusi pengajaran dalam talian yang terdapat dalam 3 bahasa (Inggeris, Sepanyol dan Portugis) yang berpusat di London tetapi dengan kursus dalam talian yang boleh diakses di seluruh dunia.

Kenapa Master of Design?

Dalam persekitaran yang kompleks dan kompetitif seperti syarikat hari ini, reka bentuk telah menjadi kelebihan strategik dan kompetitif yang penting kerana ia membawa inovasi dan pembezaan.

Master of Science (MSc) dalam Reka Bentuk di London School of Design and Marketing mewakili peluang untuk menjadikan profesional menjadi pakar dalam pelbagai bidang reka bentuk, meningkatkan kemahiran asas, kritis dan prosedur bukan sahaja untuk memahami realiti perniagaan tetapi juga menyumbang kepada proses penciptaan nilai.

Sekolah Reka Bentuk dan Pemasaran London

Di mana Passion Menjadi Profesion

TINJAUAN KURSUS

Pengenalan

Master of Science (MSc) dalam Reka bentuk memberi tumpuan kepada sokongan intelektual yang meningkatkan pemahaman tentang reka bentuk dan hubungannya dengan perniagaan dan industri profesional. Kursus ini secara eksklusif dalam talian dan menganggap tiga amalan utama: reka bentuk komunikasi, reka bentuk interaktif dan reka bentuk produk.

Kecekapan Pembelajaran

Pelajar LSDM akan mengambil pendekatan reflektif, analitis, dan menilai untuk merangka, memperoleh pemahaman yang lebih besar tentang hubungan dinamik antara reka bentuk, industri, dan sektor perniagaan. Silabus mengasimilasikan realiti dengan menyediakan pengetahuan dan kemahiran, seni, akademik dan keusahawanan yang lebih maju dan khusus, yang membolehkan untuk mengikuti kerjaya yang disatukan pada masa akan datang.

Fakulti

Fakulti ini terdiri daripada guru-guru yang berkelayakan, berpengalaman dan bereputasi. Sebagai tambahan kepada latihan akademik di peringkat kedoktoran, mereka mempersembahkan kerjaya profesional yang disatukan, menghubungkan komponen akademik dengan pasaran buruh.

Pusat Tutor

Pelajar LSDM diikuti setiap minggu melalui Pusat Tutor yang terdiri daripada satu pasukan tutor yang mengkhusus dalam reka bentuk dengan latihan peringkat tuan dan pengalaman bertahun-tahun terbukti. Pusat Tutor juga boleh didapati dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.

Penerima dan Keluar Profesional

Master dalam Rekabentuk direka bentuk untuk pelajar, profesional, artis atau freelancer dengan cita-cita atau kerjaya disatukan dalam pengiklanan (pengarah seni, pengeluar atau pereka), reka bentuk visual - komunikasi, reka bentuk grafik dan interaktif (pereka, pasukan, pengarah seni atau pengarah kreatif)

KEPERLUAN ENTRY

Calon boleh memohon Ijazah Sarjana Reka Bentuk melalui pilihan permohonan berikut:

- Ijazah Sarjana: telah menamatkan pendidikan tinggi (3 tahun pengajian) di negara asal, yang disahkan oleh sijil yang dikeluarkan secara sah. Ijazah ini mestilah diperolehi di kawasan pilihan atau disiplin yang berkaitan.

Dokumen:

 • CC atau Kad Pengenalan atau Kad Pengenalan
 • Pasport
 • Surat CV dan Motivasi
 • Sijil Ijazah Sarjana Muda
 • Portfolio

* Sijil IELTS (hanya untuk pelajar yang ingin belajar dalam bahasa selain bahasa asal mereka).

- Melalui Pengalaman Profesional: Pengalaman kerja yang relevan membuktikan keupayaan anda untuk belajar di peringkat Master of Design, tertakluk kepada kelulusan LSDM berdasarkan pertalian dan kaitan dengan pendidikan dasar, pengalaman latihan dan projek pelajar. Anda akan diminta untuk mempunyai portfolio yang mendedahkan pengalaman profesional anda dalam bidang Design.

Dokumen:

 • CC atau Kad Pengenalan atau Kad Pengenalan
 • Pasport
 • Surat CV dan Motivasi
 • Portfolio

* Sijil IELTS * (hanya untuk pelajar yang ingin belajar dalam bahasa selain bahasa asal mereka).

Pelajar dengan Keperluan Khas juga boleh memohon. Analisis akan dibuat antara pelajar dan orang yang menjaga sokongan pelajar mengenai keperluan khusus setiap kes.

Pelajar senior juga boleh memohon. Analisis akan dibuat dari laluan profesional anda, sama seperti apa yang dilakukan di kandang oleh Via Professional Experience.

* Pelajar yang ingin belajar dalam bahasa selain daripada bahasa asalnya mesti melampirkan permohonan mereka sebagai sijil sebagai bukti bahawa mereka mempunyai purata 6.0 dalam bahasa yang dipilih atau setara dengan peperiksaan IELTS. Ketahui lebih lanjut mengenai IELTS.

STRUKTUR

Master in Design adalah 100% dalam talian, direka bentuk untuk pembelajaran mengikut ketersediaan pelajar, tanpa jadual tetap. Iaitu, pelajar LSDM menentukan bila dan di mana untuk mengakses kandungan, serta prestasi kerja penilaian. Hanya kertas akhir dan persembahan satu-satu-satu akan dijadualkan pada waktu tertentu dan disampaikan kepada pelajar LSDM tepat pada masanya.

Dalam masa 12 bulan, beliau akan menamatkan Ijazah Sarjana dalam Reka Bentuk, yang diakreditasi oleh Universiti untuk Seni Kreatif (UCA), salah satu universiti pakar terkemuka di UK, mengajar dalam bahasa ibunda tanpa meninggalkan bandarnya.

 • Kaedah pengajaran dan pembelajaran yang digunakan dalam kursus:
 • Mengajar dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis;
 • Maksimum 3 unit pada masa yang sama dan satu projek akhir;
 • Kandungan unit tidak segerak dan teratur oleh topik mingguan;
 • Pusat Tutor berfungsi sebagai sokongan dan interaksi bagi pelajar;
 • Sumber-sumber dalam talian (contohnya kuliah, seminar dan perbincangan, tutorial dan sesi, maklumbalas, kemudahan forum dan kumpulan perbincangan dalam talian, latihan praktikal).
Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Desenvolvida em 2016, a London School of Design and Marketing propõe alterar o paradigma do ensino, proporcionando aos estudantes novos desafios com base nas suas vocações.

Desenvolvida em 2016, a London School of Design and Marketing propõe alterar o paradigma do ensino, proporcionando aos estudantes novos desafios com base nas suas vocações. Baca Ringkas
London , Madrid , Porto + 2 Lagi Kurang