Master in Organizational Events, Protocol and Business Tourism (MICE) adalah program inovatif yang merespon cabaran dan keperluan sektor dengan metodologi yang disesuaikan dengan persekitaran perniagaan, baik dari sektor swasta maupun dari syarikat awam.

Program ini dibahagikan kepada 45 kredit biasa, dengan jadual perjalanan yang diarahkan kepada fungsi pengurusan dengan pengertian praktikal yang nyata, di mana pengetahuan digabungkan dengan perkembangan peribadi dan profesional pelajar. Akaun juga, dengan karya master terakhir sebanyak 15 kredit yang dilengkapi dengan modul dan bahan yang berlainan secara berurutan.

Tuan, yang dibangunkan di bawah metodologi jarak jauh, boleh disiapkan dalam 12 bulan, terima kasih kepada model pembelajaran yang fleksibel yang menyesuaikan diri dengan keperluan para peserta.

Sekiranya anda ingin menjadi pakar dalam organisasi acara, protokol dan pelancongan perniagaan, anda mempunyai ijazah universiti, tetapi anda tidak mempunyai masa untuk menghadiri kelas atau anda ingin membuat keluarga dan kehidupan kerja anda bersesuaian dengan latihan anda, ini adalah tuan yang anda perlukan.

Setelah selesai, anda akan menerima ijazah tuan tiga yang dikeluarkan oleh Universiti Lleida, Sekolah Perniagaan EAE dan Ostelea.

Sebab-sebab untuk belajar Master dalam Pertubuhan Acara, Protokol dan Pelancongan Perniagaan (MICE) di Ostelea:

 • Pelancongan perniagaan mempunyai potensi tinggi untuk pembangunan dan terus berkembang di Sepanyol dan di seluruh dunia. Oleh itu, sektor yang menawarkan dan akan terus menawarkan banyak peluang profesional.
 • Banyaknya acara antarabangsa yang diadakan setiap tahun Sepanyol, menjadikannya salah satu negara terkemuka di dunia dalam sektor pelancongan perniagaan atau MICE. Ini bererti bahawa syarikat-syarikat di sektor itu secara kekal menuntut profesional yang terlatih dengan pengetahuan khusus tentang sektor ini.
 • Master juga mempunyai sokongan dua rakan rujukan di peringkat kebangsaan, dalam sektor latihan : Sekolah Perniagaan EAE , sekolah perniagaan kedua yang paling terkenal di Sepanyol 2014; dan Universiti Lleida , yang baru-baru ini dibezakan sebagai Kampus Antarabangsa Kecemerlangan.

Profil yang disyorkan

Sebagai jadual perjalanan multidisiplin dan transversal, Sarjana ini bertujuan untuk mendapatkan lepasan mana-mana cawangan pengetahuan yang ingin memperoleh latihan yang diterapkan dalam bidang organisasi acara, protokol dan pelancongan perniagaan. Dan terutama orang-orang yang tidak mempunyai masa untuk menghadiri kelas, atau ingin membuat kerja dan kehidupan keluarga mereka bersesuaian dengan latihan mereka, mengambil kesempatan daripada fleksibiliti metodologi pengajaran di mana program tuannya dibangunkan.

objektif

Master dalam Pertubuhan Acara, Protokol dan Pelancongan Perniagaan akan membolehkan anda:

 • Ketahui dan menguasai alat komunikasi perniagaan dengan penekanan khusus pada organisasi dan pengurusan peristiwa sebagai sebahagian daripada strategi komunikasi dan pemasaran dalam sektor pelancongan dan hotel.
 • Memperoleh kemahiran dan pengetahuan pengurusan yang diperlukan untuk membangunkan model protokol yang berbeza dalam sektor pengurusan acara.
 • Membangun kerjaya profesional anda di peringkat pengurusan dalam sektor pelancongan perniagaan dan organisasi acara.
 • Mempunyai wawasan yang komprehensif tentang industri peristiwa dan pelancongan perniagaan yang akan membolehkan anda mengembangkan dan meningkatkan pengetahuan anda tentang proses-proses utama dalam organisasi pelbagai jenis peristiwa.

kurikulum

Master dalam Pertubuhan Acara, Protokol dan Perniagaan Pelancongan Ostelloa dikelaskan kepada 6 modul:

 • Rangka kerja strategik perniagaan dan pelancongan perniagaan
 • Pengurusan acara
 • Protokol
 • Pemasaran dan komunikasi
 • Kewangan, kawalan pengurusan dan aspek undang-undang dalam pengurusan acara
 • Kemahiran sumber manusia dan pengurusan

peluang kerjaya

Objektif tuan ini adalah untuk menyediakan profesional untuk membangunkan aktiviti profesional mereka dalam bidang pengurusan acara dan organisasi, protokol dan pelancongan perniagaan. Atas sebab ini, kami menawarkan latihan integral dan khusus, memenuhi syarat para peserta untuk menganggap kedudukan tanggungjawab dalam acara penganjur syarikat atau di kawasan Protokol institusi, serta untuk penyediaan pelan strategik dan permohonan mereka untuk tindakan segera dalam Persekitaran MICE (Mesyuarat, Insentif, Persidangan dan Pameran). Pada akhir tuan pelajar akan dapat:

 • Mengadakan acara kebudayaan untuk syarikat swasta, pelanggan awam atau individu.
 • Mengurus dan menyusun penajaan, penajaan dan acara sokongan untuk syarikat yang menggunakan teknik ini sebagai cara berkomunikasi dengan pasaran mereka.
 • Membangun kerjaya profesionalnya dalam perhubungan awam dan agensi komunikasi yang didedikasikan untuk organisasi acara dan acara promosi komersil untuk kliennya.
 • Bertanggungjawab, dalam rantaian atau penubuhan hotel, untuk penyelenggaraan acara, persidangan dan persidangan yang akan diadakan.

Saluran Kerjaya Karier Kerjaya dan berfungsi sebagai titik pertemuan antara pelajar, alumni dan syarikat kerjasama dan kumpulan perniagaan lain yang menuntut profesional dari sektor terlatih di Ostelea.

titratan

Peserta yang berjaya melengkapkan program ini akan mendapat TRIPLE TITLE:

 • Ijazah Sarjana dalam Pertubuhan Acara, Protokol dan Pelancongan Perniagaan oleh The Ostelea, Sekolah Pelancongan
 • Ijazah Sarjana dalam Pertubuhan Acara, Protokol dan Pelancongan Perniagaan oleh Sekolah Perniagaan EAE.
 • Ijazah dari Universiti Lleida.
Program diajar dalam:
 • Sepanyol

Lihat 6 lagi program yang ditawarkan oleh OSTELEA | Distancia »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
12 
Sepenuh masa
Price
15,200 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date