Sarjana dalam Pengurusan Projek

Umum

Penerangan Program

Master ini termasuk metodologi dan alat untuk pengurusan projek. Termasuk Simulator Profesional Pengurusan Projek (PMP) ® untuk menyediakan pensijilan Institut Pengurusan Projek® dan mendapatkan Sijil Juruaudit Dalaman ISO21500 yang dikeluarkan oleh Bureau Veritas.

Universiti Double Degree

Terima kasih kepada perjanjian antara Institut Siswazah Eropah dan Universiti Summa, anda boleh mempelajari ijazah siswazah dengan mendapatkan Ijazah Dual Amerika dengan program ini. Pengiktirafan dan merit kedua-dua institusi itu menawarkan pembentukan berprestij di peringkat antarabangsa .

Kenapa memilih Master ini?

Institut Siswazah Eropah telah dinamakan REP (Pembekal Pendidikan Berdaftar) oleh Institut Pengurusan Projek (PMI) ® , organisasi global utama yang didedikasikan untuk Pengurusan Projek. Program kami telah melepasi kawalan kualiti yang ketat kandungan, reka bentuk kursus dan kelayakan pengajarnya.

 • Master dalam Pengurusan Projek akan membolehkan pelajar memperoleh sijil juruaudit dalaman ISO 21500 yang dikeluarkan oleh Bureau Veritas.
 • Kerana ia akan memberi anda alat teori dan praktikal, disokong oleh piawaian antarabangsa, yang akan membolehkan anda bertindak balas dengan cepat dan berkesan terhadap masalah yang timbul dalam mana-mana bidang aktiviti pengurusan.
 • Kerana ia akan memberi anda visi global syarikat, yang akan membolehkan anda untuk merancang strategi komprehensif di mana semua bidang perniagaan terlibat.
 • Termasuk Modul Persediaan Ujian Persijilan PMP® baru.
 • Ia termasuk Modul Projek Sosial , di mana idea-idea baru terdedah untuk memperbaiki keadaan kehidupan masyarakat yang menghadapi masalah ekonomi dan sosial.

program

 1. Kepimpinan Pasukan yang Sangat Cekap (4 ECTS)
 2. Pengurusan Projek PMI (I) (4 ECTS)
 3. Pengurusan Kualiti (4 ECTS)
 4. Logistik Antarabangsa (4 ECTS)
 5. Pengurusan Projek PMI (II) (4 ECTS)
 6. Pejabat Pengurusan Projek (PMO) atau Pejabat Pengurusan Projek (4 ECTS)
 7. Rancangan dan Kawalan Projek dengan Projek Microsoft (4 ECTS)
 8. Pengurusan Strategik: Cari Kecemerlangan Kompetitif (4 ECTS)
 9. Pengurusan Risiko Projek (4 ECTS)
 10. Penilaian Projek (4 ECTS)
 11. Pemantauan Projek (4 ECTS)
 12. Pengurusan Agile (4 ECTS)
 13. Analisis Perniagaan dan Data Besar (4 ECTS)
 14. Projek Program Akhir (8 ECTS)

Sebagai tambahan kepada subjek-subjek ini, pelajar akan mempunyai akses kepada pelbagai sumber kepentingan berkaitan dengan bidang projek dan syarikat.

Jarak dan peribadi

Hubungan pelajar, guru dan tutor berterusan melalui platform maya, ia juga akan mempunyai:

 • Jumlah ketersediaan bahan 24 jam sehari, 7 hari seminggu.
 • Menimbulkan keraguan pada bila-bila masa sepanjang hari.
 • Komunikasi berterusan melalui forum perbincangan.

Terima kasih kepada ini dan struktur kandungannya, penilaian program pada dasarnya praktikal.

Testimoni

"Pengalaman saya dengan Master dalam Pengurusan Projek sangat baik! Saya berjaya memperluaskan pengetahuan saya, saya adalah orang yang lebih profesional, dan semua subjek yang dilindungi, berkhidmat untuk menerapkan pengetahuan dalam kehidupan seharian secara profesional dan peribadi. Dengan gembira saya boleh mengatakan bahawa saya dapat memenuhi harapan profesional dan akademik saya. " Marilyn Morales

Bantuan belajar - Pembiayaan

Institut ini mempunyai program biasiswa yang boleh menampung sehingga 65% daripada kos tuisyen . Dalam setiap panggilan, bilangan biasiswa terhad ditawarkan berdasarkan keadaan peribadi, profesional atau ekonomi calon.

Terdapat juga syarat-syarat pembiayaan khas, untuk membantu pelajar menanggung kos kursus melalui sistem pembayaran tertunda.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Based in Spain, the Instituto Europeo de Posgrado is a Business School that offers a wide range of Online MBA and Masters designed to meet the requirements of its students. Over 1 million hours of cla ... Baca lebih lanjut

Based in Spain, the Instituto Europeo de Posgrado is a Business School that offers a wide range of Online MBA and Masters designed to meet the requirements of its students. Over 1 million hours of classes are given each year through its on-line platform to students from different countries by teachers of the most prestigious Universities and Business Schools. The On-line Campus allows both teachers and students to... Baca Ringkas
Madrid , Sepanyol dalam talian + 1 Lagi Kurang